icon

900 eur za 80 hodín mesačne

18. aug 2021

Je to ok vyplata, myslite ? Dlho som bola na materskej, nemam ponatie o vyplatach moc 🙂 jedna sa o upratovanie.

Strana
z2
3009
18. aug 2021

No tak za upratovanie je to kráľovský plat.

simonkazga
18. aug 2021

Podla poctu hodin to vidim na polovicny uvazok. Na pol mesiaca 900e si myslim, ze je dobra vyplata. Vyrobnym operatorom ponukaju tolko na cely mesiac.

nika82
18. aug 2021

ale to bude v hrubom nie ?

autor
18. aug 2021

@nika82 uz v cistom.

maryah
18. aug 2021

Tiež zháňam prácu a keby mi ponúkli za 80 hodín plat 900€, tak neváham 🙂 Ako píše simonkazda, toľko majú operátori, ani to nie...

autor
18. aug 2021

@simonkazga je to mimo SR

autor
18. aug 2021

@maryah ok super ja vobec nemam ponatie 🤣

nika82
18. aug 2021

tak to je pekne, ja robim 12h a mam v cistom 600-700e

3009
18. aug 2021

a v akom štáte to je? tam žiješ, či budeš tam len pracovať a žiť ináč na SR? Lebo to je zásadná vec.

autor
18. aug 2021

@3009 nie zijem 🙂

autor
18. aug 2021

@nika82 to ma mrzi, ale vsetko ma svoje za i proti. Peniaze nie su vsetko ako sa vravi.

zuzpar
18. aug 2021

Na tie odrobene hodiny je to super plat, to mnohi nemaju ani na normalny pracovny cas, takze v pohode. Aj ked velmi zalezi ako je to s cenami tam kde zijes.

autor
18. aug 2021

@zuzpar ved to 😄

qetka
18. aug 2021

zalezi na tom, v akej krajine. U nas by to bol kralovsky plat na upratovanie.

ofzuza
18. aug 2021

To si zisti v tej krajine kde byvas. Ak musis dat 1000e za byvanie, tak ti bude malo.

belllinka
18. aug 2021

Ak zijes v inej krajine, tak to kralovsky plat pri tych nakladoch iste nebude. Aky ma vyznam sa pytat, ci je to tu dobry plat, ked tu nezijes? 🤔

surama
18. aug 2021

Na Slovensku je nerealne, aby upratovacka mala za 80 hodin 900e v cistom. A ked zijes v zahranici, tak zalezi, ake su tam platy a naklady na byvanie. Pozri si nejake pracovne ponuky na tu poziciu v tej krajine a porovnaj si.

dilino
18. aug 2021

A kde by to bolo v zahraniči.Je rozdiel na Slovensku a v cudzine kde máš náklady na bývanie a stravne.

tehulka2011
18. aug 2021

Nerealna otazka, my ti mame povedat ci je to ok plat v blizsie neurcenom zahranici, lebo ty si po materskej spadla z jahody

malinoismum
18. aug 2021

@tehulka2011 👌🏽Top koment !!!👍🏼🙈😂

ofzuza
18. aug 2021

@tehulka2011 tak spadnutie z jahody po dlhsej rodicovskej je celkom realne. Po tych 4 rokoch rokoch co som bola doma sli tie mzdy tak hore, ze som ostala sediet s otvorenou pusou ci som dobre pocula tu sumu co mi ponukli.

belllinka
18. aug 2021

@ofzuza a aky ma problem otvorit si ponuky s pracou v danej krajine a hned by bola v obraze?
Iny dovod nevidim, ako to, ze sa chcela pochvalit, aku super uzasnu pracu si nasla a bude upratovat za 900. No padame na zadok a zavidime. 🥴

ofzuza
18. aug 2021

@belllinka nie vsade sa uvadzaju mzdy. Ale pytat sa na sk fore, ci bohviekde v zahranici je 900e dost, je fakt pritiahnute za vlasy. Keby aspon napisala lokalitu, tak mozno sa tu najde dusa co pozna miestne pomery a poradi. Takto? Vestecku gulu vytiahnut akurat tak.

autor
18. aug 2021

@belllinka takze budem bohata ookej 😄

belllinka
18. aug 2021

No neviem, ci budes zrovna bohata, aj na slovenske pomery je to iba taky priemerny plat. Prezradis nam uz konecne, o ktoru krajinu sa jedna? 🙂

autor
18. aug 2021

@ofzuza ja prave vobec neviem platy ani u nas ani v zahranici, chcela som sa spytat realnych ludi aj na porovnanie, takto sa clovek moze aj porozpravat, nemam tu vela priatelov, temer nikoho, takze preto.
Vestecku gulu som cakala, to uz je tu taka viacmenej pravidelna odpoved.
Nie nech z toho nik nepada hlavne na zadok, vsetko ma svoje klady i zapory, nevie nik moju situaciu, mozno ma muz bil, alebo dieta ma aspergera, alebo mi zomrel pred nedavnom brat, treba byt viac citlivy ozaj, nik sa nechce chvalit, na co, kazdy moze skusit zit inde a uvidi, rovnako ako slovensko je super, ale teda asi platovo nie az tak mozno fakt neviem, peniaze nie su vsetko nakonjec uz som to tu spominala

ofzuza
18. aug 2021

Ono staci konkretizovat to tajomne zahranicie a dostanes presnejsie odpovede.

lopka1313
18. aug 2021

To je taka odveci odpoved... Nik nechce vediet Tvoje pomery, ja dam len moj priklad: zijem v rakuskom pohranici. Mam slovensky plat, podpriemerny. Na vychod, odkial pochadzam, by vsak bol uzasny. A ver mi, ze kebyze tu priatel nema byvanie este predomnou, tak sem nepojdem. Lebo za ubytko dava 3x tolko, ako ja na Slovensku. A vsetky sluzby su tu nasobne drahsie. A maso, pecivo a mliecne stoja asi 2-3x tolko ako u nas... Preto je podstatne, KDE zijes. A kde ma byt ten plat 900 eur za polovicny uvazok. Lebo 900 na Humenne je takmer zazrak, na Kosice fajn, na BA akurat na prezitie, na Vieden vysmech. Prave preto ludia chcu vediet kde konkretne to je, aby si dostala relevantne odpovede.

lopka1313
18. aug 2021

A este... Na takej ukrajine by si bola vysoko nad priemerom...

jankapepe
18. aug 2021

To si mala hneď uviesť že mimo SR 😁 vieš je rozdiel medzi slovenskými nákladmi, rakúskymi, švajčiarskymi či ukrajinskými......

Strana
z2