icon

900 eur za 80 hodín mesačne

18. aug 2021

Je to ok vyplata, myslite ? Dlho som bola na materskej, nemam ponatie o vyplatach moc 🙂 jedna sa o upratovanie.

Strana
z2
bluka2
18. aug 2021

Tak niekde ti to nepokryje ani nájom. Na takej Ukrajine skvelé. Na otázku sa nedá odpovedať takto bez štátu a mesta

surama
18. aug 2021

Keby autorke fakt islo o to, co pise, tak napise, ze zijem tam a tam a mam ponuku prace za tolko. Je to ok? Namiesto toho len kruti, mota, vyslovene nechce povedat, kde zije, vymysla si, ze co ked ma hento, co ked ma tamto..vymyslena diskusia alebo si sa len chcela pochvalit? Pobavili sme sa.😉

sense
18. aug 2021

Záleží v kt krajine. Napr Švajčiarsko malo až bieda, niekde v rakúsku al Taliansku niekt časti ôk, Rumunsko kráľovský plat, v Poľsku a Maďarsku určite tiež super

autor
18. aug 2021

@surama ale ved ja tu pracu este nemam 😄 ano pochvalit 😎

surama
18. aug 2021

Ja som nepisala nic o tom, ze tu pracu mas. Ale, ze si tu robis prcu z ludi. Nestojis o ziaden nazor, lebo ti je jasne, ze ked ludia nevedia, kde zijes, tak ti ani nevedia poradit ci je to malo ci vela.

Nie je sa s cim chvalit, ked nie si schopna si sama zistit platy v danej krajine a vyhovarat sa na matersku. Na materskej si nemala internet? Ubohe vyhovorky. 😁

autor
18. aug 2021

@surama ale no klidecek

surama
18. aug 2021

Juj som zatala do ziveho 🙂 Verim, ze si si skratila vecer a dobre sa pobavila na tom, aki su ludia naivni a snazia sa pomoct cloveku, ktory si z nich robi prdel 🙂

1katus1
18. aug 2021

Záleží od toho v ktorom štáte bývaš. Na Slovensku je to kráľovský plat ale niekde v Rakúsku to môžu brať ako drobné

mone8
18. aug 2021

tema od anonymu.. Tak preco taky problem napisat o ktoru krajinu ide?

mone8
18. aug 2021

@bluka2 súhlasím

mogaa
19. aug 2021

ťažko povedať....všade sú iné náklady na život....skôr sa treba informovať na platy v danom štáte a nie porovnávať plat napr. v Švajčiarsku s platom na Slovensku veď všade sú rozdielne náklady na život...

Strana
z2