Aké máte skúsenosti s Prima bankou?
Dobrý večer.Je tu niekto kto by mi vedel poradiť,alebo aké sú vaše skúsenosti s Prima bankou ohľadne účtu?
Ja na Prima banku nedám dopustiť, som spokojná s jednaním a aj so službami. Som v nej roky .Predtým som mala VÚB, a Tatra banku.....no nikdy viac.
ja som v Prime od narodenia, vtedy to bola este Dexia banka, dedo mi tam zalozil ucet. som spokojna
pokym nic surne nepotrebujes vybavit je to super :D ako nahle dojde k vaznym veciam, pracovnici na pobockach nevedia, kde je sever, a zdeluju informacie, ktore na dalsom stretnuti neplatia :D ... ale inak sme spoko
@rudk najhoršia banka aká existuje..
Utekať preč z nej
Presne katastrofa vyhybajte sa tento banke oblukom
@rudk radsej ruky prec od tejto banky poslete peniaze nepridu chcete vlozit na ucet neda sa zrusite ucet a oni Vam neposlu peniaze do druhej banky na novy ucet nikdy viac aj keby to bola jedina banka na svete
Ja na Prima banku nedám dopustiť, som spokojná s jednaním a aj so službami. Som v nej roky .Predtým som mala VÚB, a Tatra banku.....no nikdy viac.
@7miriam77 tatrabanka nokdy viac otp banka to iste a prima banka katastrofa problem neda sa vlozit na ucet dalsi problem poslete peniaze nepridu na dany ucet dalsie zrusite ucet a maju poslat na iny ucet peniaze nie zrusia ucet ale peniaze neposlu na novy ucet do inej banky takato je prima banka
@7miriam77 tatrabanka nokdy viac otp banka to iste a prima banka katastrofa problem neda sa vlozit na ucet dalsi problem poslete peniaze nepridu na dany ucet dalsie zrusite ucet a maju poslat na iny ucet peniaze nie zrusia ucet ale peniaze neposlu na novy ucet do inej banky takato je prima banka
@primabanka ja takéto skúsenosti nemám, práve naopak. Vediem tam aj podnikateľský účet, proste ja som s prima bankou fakt spokojná. A najmä si cením, že ma neotravuju a neponúkajú mi kadejaké poistenia atď ako som to zažila v iných bankách. Proste prídem...vybavím a idem

@rudk tam by mi vadilo, že za zmenu limitu na platobnej karte chcú poplatok a nedá sa nastaviť menší limit na internetové platby a väčší limit na platbu kartou priamo v obchode