Aké máte skúsenosti s Prima bankou?
Dobrý večer.Je tu niekto kto by mi vedel poradiť,alebo aké sú vaše skúsenosti s Prima bankou ohľadne účtu?
Ja na Prima banku nedám dopustiť, som spokojná s jednaním a aj so službami. Som v nej roky .Predtým som mala VÚB, a Tatra banku.....no nikdy viac.
ja som v Prime od narodenia, vtedy to bola este Dexia banka, dedo mi tam zalozil ucet. som spokojna
pokym nic surne nepotrebujes vybavit je to super :D ako nahle dojde k vaznym veciam, pracovnici na pobockach nevedia, kde je sever, a zdeluju informacie, ktore na dalsom stretnuti neplatia :D ... ale inak sme spoko
@rudk najhoršia banka aká existuje..
Utekať preč z nej
Presne katastrofa vyhybajte sa tento banke oblukom
@rudk radsej ruky prec od tejto banky poslete peniaze nepridu chcete vlozit na ucet neda sa zrusite ucet a oni Vam neposlu peniaze do druhej banky na novy ucet nikdy viac aj keby to bola jedina banka na svete
Ja na Prima banku nedám dopustiť, som spokojná s jednaním a aj so službami. Som v nej roky .Predtým som mala VÚB, a Tatra banku.....no nikdy viac.
@7miriam77 tatrabanka nokdy viac otp banka to iste a prima banka katastrofa problem neda sa vlozit na ucet dalsi problem poslete peniaze nepridu na dany ucet dalsie zrusite ucet a maju poslat na iny ucet peniaze nie zrusia ucet ale peniaze neposlu na novy ucet do inej banky takato je prima banka
@7miriam77 tatrabanka nokdy viac otp banka to iste a prima banka katastrofa problem neda sa vlozit na ucet dalsi problem poslete peniaze nepridu na dany ucet dalsie zrusite ucet a maju poslat na iny ucet peniaze nie zrusia ucet ale peniaze neposlu na novy ucet do inej banky takato je prima banka
@primabanka ja takéto skúsenosti nemám, práve naopak. Vediem tam aj podnikateľský účet, proste ja som s prima bankou fakt spokojná. A najmä si cením, že ma neotravuju a neponúkajú mi kadejaké poistenia atď ako som to zažila v iných bankách. Proste prídem...vybavím a idem
Horšia banka snád nieje, zrušil som si tam účet a po 2 rokoch som zistil, že mi tam ostalo 37 €. Banka sa mi samozrejme neozvala ani cez telefon ani cez mail aby som im poslal iban na vyplatenie zvyšku. Keby som tam mal dlh, hned by ma bombardovali aby som to čím skôr splatil, takúto banku by mali zakázať
Horšia banka snád nieje, zrušil som si tam účet a po 2 rokoch som zistil, že mi tam ostalo 37 €. Banka sa mi samozrejme neozvala ani cez telefon ani cez mail aby som im poslal iban na vyplatenie zvyšku. Keby som tam mal dlh, hned by ma bombardovali aby som to čím skôr splatil, takúto banku by mali zakázať
@juraj_kopecky22 ty si nechcel mať žiaden prehľad koľko máš na účte a aké sú tam pohyby, bolo ti to jedno?
ako si sa po 2 rokoch dozvedel že tam ostalo 37€?
@primabanka ja takéto skúsenosti nemám, práve naopak. Vediem tam aj podnikateľský účet, proste ja som s prima bankou fakt spokojná. A najmä si cením, že ma neotravuju a neponúkajú mi kadejaké poistenia atď ako som to zažila v iných bankách. Proste prídem...vybavím a idem
Boli sme na Islande a banka nám zablokovala kartu. A nakoniec to bola vraj naša vina, lebo sme banku neinformovali, že cestujeme do zahraničia 🙂
Boli sme na Islande a banka nám zablokovala kartu. A nakoniec to bola vraj naša vina, lebo sme banku neinformovali, že cestujeme do zahraničia 🙂
@vulka pretože zrejme boli na vašom účte transakcie blokované a snažili sa váš účet ochrániť - to vám nenapadlo? samozrejme, že ak cestujete do zahraničia a hlavne do vzdialenejších krajín, je potrebné podať banke informáciu, aby sa nestala takáto situácia
@vulka ja si pred cestou na dovolenku pridám krajiny v ktorých chcem povoliť použitie karty, ostatné krajiny sú zablokované v nastavení karty
ale kvôli lepšiemu kurzu aj tak používam kartu Revolut a FIO karta je len záloha
normlane, nenarocna banka, nenarocna apka, zakladne veci a dost. mam tam hypo, aj osobyn ucet, dcera ucet detsky a pouzivame iba na platby okolo domacnosti.

@rudk tam by mi vadilo, že za zmenu limitu na platobnej karte chcú poplatok a nedá sa nastaviť menší limit na internetové platby a väčší limit na platbu kartou priamo v obchode