Aké potvrdenie potrebujem pre nájomcu za zaplatené smeti?
Ahojte nájomca ma pýta potvrdenie za smeti. Samozrejme že smeti som zaplatiť. Aké potvrdenie mu mám dať. Vie mi niekto poradiť z tých čo prenajímate ?
@denkabemommy no asi ťažko
@denkabemommy taký výpis z účtu by mohol byť použitý aj pre 10 ľudí
Ukáž mu výmer z obce na základe ktorého si zaplatil + výpis z účtu - musí tam byť rovnaký variabilný symbol
@patka06 hmm stále to môže byť použité pre XY ľudí takže nepostačujúce.
Nemôže, výmer je vystavený na meno. dátum narodenia a k nemu variabilný symbol
@patka06 áno na moje meno keďže ja som vlastník nehnuteľnosti.
Vs je iba jeden. Je priradený k výmeru. Čo je teda nepostačujúce?
Nerozumiem. Je to na meno a je tam uvedena adresa, na ktorej sa platia smeti a pocet osob, za kolko sa plati (v pripade IBV aj mena konkretnych ludi a litre smetnej nadoby).
Aspon v nasom vymere je to uvedene.
Ked k tomu pripojis vypis, kde je variabilny a specificky symbol, co sa zhoduje s vymerom, tak kde je problem? Preco by to malo byt pouzite pre desat ludi?
A ak sa niecoho obavas, chod si dat vystavit potvrdenie na mestsky urad, ze tvoju uhradu za to konkretne miesto eviduju.
Zavisi odkial si, ja z Ke, moji najomcovia doposial nepochopili ze maju za seba platit smeti aj ked su v najme, napriek tomu ze som im to uz 3x povedala,aj napisala. Az im na to pridu...ich problem
A hlavne nechapem na aky ucel im to treba
Tiez by ma zaujimalo na aky ucel mu to je treba. Myslim si ze ak on niekde potrebuje dokazat ze smeti su za neho zaplatene tak to nepomoze pretoze predpokladam ze to smetne ste neplatili na jeho meno, ci ?
@miroslava2710 trvá mu to do obce kde má trvalý pobyt aby aj tam nemusel platiť

Však výpis účtu 🙃