Aké ste mali vianočné odmeny?
Ahojte chcem sa vás opýtať koľko mávate vianočné odmeny? Ja som mala okolo 2000€ plus plat.
@anonym_autor neviem, či to zvládnem spočítať bez kalkulačky. Takže plat 0€ a odmeny 0€. Pomohla som? Nemáš za čo.
@anonym_autor to kde tak dobre zarabas?
@viktoriakrajnakova som netušila, že existuje vysokofunkčný, jadrový.. tak to státie, pokiaľ ide len o to ako vyzeráš keď sa kýveš, pokiaľ robíš čo máš to snáď problém nebude.. som myslela, že to je skôr problém v rutine, zvykoch, všetko musí ísť rovnako, žiadne zmeny... Ale teda veľa skúseností nemám, asi ani nepoznám žiadneho dospelého s autizmom, žiaľ len deti a tam je nutná opatera 24/7 už celý život.
Možnosť ísť na firemnú kapustnicu 😂 to je náš bonus ...nuž ale čo z toho keď mäso nejem a alkohol.nepijem 😂 tak ani tento bonus má neoslovil,škoda no
@viktoriakrajnakova aha, dakujem za vysvetlenie...
Ucitelka na strednej (vraj vyberovej) skole odmeny boli 0. Praca ma bavi a zivi ma manzel.🤣
Odmeny 0,0nič,
ale mali sme večierok v zasadačke a na recepcii (do jedného priestoru by sme sa nezmestili) ... a to sa oficiálne hráme na korporát :D asi sme neposlúchali, znovu :D
Rovnú nulu.
tak neviem, ale my máme vždy odmeny v decembrovej výplate a tá ešte nebola. Alebo som zle pochopila tému - v názve je VIACNOČNE ODMENY - nepoňal to niekto ako odmenu za niečo iné, ako za prácu? 😀
Tak oprava, výplata už prišla a odmeny 100€, som v roztržení, čo všetko nakúpim.. a večierok ako každý rok, no..
@viktoriakrajnakova áno, ľudia majú problém s " inakosťou" . Byť iný v hociktorom smere je na Slovensku ťažké.
Tak oprava, výplata už prišla a odmeny 100€, som v roztržení, čo všetko nakúpim.. a večierok ako každý rok, no..
@ekira1 mne pipne o 11,vyplatna paska mozno az o 3tej.Tiez som zvedava na vysku 14teho platu.14ty je vzdy vyssi ako 13ty u nas.
13.plat.
tak neviem, ale my máme vždy odmeny v decembrovej výplate a tá ešte nebola. Alebo som zle pochopila tému - v názve je VIACNOČNE ODMENY - nepoňal to niekto ako odmenu za niečo iné, ako za prácu? 😀
@anonym_27a4fc decembrova byva v januari. To dostavate po sviatkoch, zvlaštne? Alebo si z tych ktorych myli to, ze pride ti napr. 8 decembra vyplata a myslis, ze je decembrova- no nie- december si neodrobila ešte
@anonym_27a4fc decembrova byva v januari. To dostavate po sviatkoch, zvlaštne? Alebo si z tych ktorych myli to, ze pride ti napr. 8 decembra vyplata a myslis, ze je decembrova- no nie- december si neodrobila ešte
@hellwant myslím, že všetci pochopili, že je to výplata, ktorá príde na účet v mesiaci december, keď prispievatelia už odmeny majú, tak to bola výplata októbrová, ktorú dostali na účet v mesiaci november, v tej som nikdy odmenu nedostala. Chceš to aj v leporelo verzii?
@anonym_autor
Nula celých,nula celých nič 🤣.
Ale šéf si kúpil nový Lexus,tak on si asi zaslúžil ,on asi mal odmeny. 😂
200e dostavame kazdy rok
Jak tak asi 350 dostávam každý rok. No nie je to žiadna sláva ale lepšie ako nič. Veľa ľudí čo poznám tak nedostávajú nič.
@hellwant myslím, že všetci pochopili, že je to výplata, ktorá príde na účet v mesiaci december, keď prispievatelia už odmeny majú, tak to bola výplata októbrová, ktorú dostali na účet v mesiaci november, v tej som nikdy odmenu nedostala. Chceš to aj v leporelo verzii?
@anonym_27a4fc Slušne som sa opytal, či ťa to ako inych nepomyllilo- stava sa to- chceš byť vtipna s leporelom? Ok. Budem aj ja. Potrebuješ okuliare aby si videla ( či silnejšie ak maš), že tema je z 4.12 večer a trošku rozumu - kedže banky maju rychle platby a tym, ze 1.12. bolo v pondelok- mohli robiť do 3.12. uzavierky a odoslať plat- tak plat stihli poslať ľuďom, ktorí mavaju skôr vyplaty?
0,00 zial ako kazdy rok, ale bol vianocny vecierok
vianocny vecierok, na ktory im kaslem
Tak muz mal 1340eur,14ty plat.No pn,urobila svoje.Ale tak 2500eur aj s pn,dosiahne.No zvedava som na svoj 14ty plat.
@anonym_autor u nas mame 13. a 14. plat. V lete pred dovolenkou a v zime pred vianocami. Plus nam zamestnavatel vyplaca automaticky rekreacny poukaz (300,-€). Len podpiseme vyhlasenie ze to pouzijeme na rekreaciu. A teraz sme dostali info ze od 1.1. sa nam zvysuje plat o 5% (to je automaticky kazdy rok miera inflacie+1%).
vdaka smerohlasu a hlavne vam volicom , velmi vela
Odmeny žiadne, aké 13 plat ako každý rok ano
Ja si idem vyplatiť dividendy za rok 2024 tak cca 10 tisic 🥳
Ja si idem vyplatiť dividendy za rok 2024 tak cca 10 tisic 🥳
@anonym_88eb66 Krasne, gratulujem ja mam ročne divi len okolo 2000-2500. Polku vo februari a polku v auguste👍🏻
@anonym_88eb66 Krasne, gratulujem ja mam ročne divi len okolo 2000-2500. Polku vo februari a polku v auguste👍🏻
@hellwant ďakujem 🩷 ja si to nechávam takto na konci roka keď robím 12h denne aby som pocítila potom to zadosťučinenie 😂

@miselka257 my i cez sviatky 😬
@ekira1 juj.. 😳😳😳