Aké ste mali vianočné odmeny?
Ahojte chcem sa vás opýtať koľko mávate vianočné odmeny? Ja som mala okolo 2000€ plus plat.
Strhli 250€ každému a šéf si kúpil auto 🥹
@anonym_d23a8d ale no, ironia, ci skutočnost?
@vlado19822 ja hovorim iba o vianocnom plate. 2 platy su tam vysoke letny a vianocny. Priemer je 2400. Ty chapes co pisem? Tema je o premiach, nie o mesacnom priemernom plate. Asi to viem lepsie ako ty, ked tam robim.
@hellwant mne tam robí brat tak ano to je v hrubom čítaj príspevky hore 6000 v čistom ,4000 v čistom a neviem čo ešte 4500 v hrubom je okolo 3000 v čistom a to sú zamestnanci ktorí tam už majú nejaké roky odrobené ,po ďalšie absolútne nezávidím ,robiť za pásom to je pre neviem to ani nazvať ,no jednoducho pre ľudí bez ambícií a bez nutnosti voľného pohybu a vlastného rozhodovania pri práci ,na to aby som tam ja osobne išiel tak tých 3000 by som musel mať mesačne minimálne aj to neviem ako dlho by som tam vydržal
@vlado19822 tebe staci 1300€,tak nefnukaj.
Sú ludia,ktorí majú aj 20k s vianočným,tak nezáviď,nehejtuj a niečo preto urob.Jáááj,ty chceš byť s rodinou,tak nič....
@anonym_1dba89 Jasné ešte napíš že aj 100000 majú veď tu sa dá napísať čo len chces ,zas na druhej strane v dnešnej dobe je všeličo možné , väčšina má existenčné problémy ale sú aj vyvolení
@anonym_1dba89 Jasné ešte napíš že aj 100000 majú veď tu sa dá napísať čo len chces ,zas na druhej strane v dnešnej dobe je všeličo možné , väčšina má existenčné problémy ale sú aj vyvolení
@vlado19822 ešte je najlepšie písať ako anonym možno máš 15 rokov a len píšeš a píšeš a reálne nič zažite
@anonym_autor 2 platy tento rok, ale to nie je automatika. Na team je nejaky budget a je na manazerovi, ako to medzi svojich ludi rozdeli podla pracovneho vykonu.
@vlado19822 to, že si toľko ty zarobil, neznamená, že tak zarábajú všetci, viem, že niekto nemá ani 1000 eur v čistom a odmeny nula, ale syn mal vyše 2000 v čistom, plus odmena 1000. Na Slovensku, v menšom meste.
@anonym_27a4fc veď ok 3000 s 14 platom áno v pohode ,Wolksvagen ,Kia atď ale nie že tu píše niekto že 6000 eur v čistom na to by si musela mať 10000 v hrubom ako jasné riaditeľ v Kii má ešte aj viac ale nie obyčajný človek ,po ďalšie taký čo majú také peniaze ,tak modrý koník ani nevedia že existuje ,majú iné veci na starosti
@anonym_d23a8d ale no, ironia, ci skutočnost?
@hellwant to je realita , poprípade on si dá vianočné odmeny a potom môže mať aj 20000 ako tu niektorý tvrdia
@anonym_336472 ja som reagoval na to že si mala 6000 v hrubom teraz zas píšeš ináč aspoň si po sebe čítaj čo píšeš
@vlado19822 ja som nikde 6000 nepisala. Napisala som, kolko som mala odmeny, kolko zvykne byvat moj plat a ze mame aj 14. plat. A ano, tento mesiac to bolo v hrubom velmi pekne cislo. A nocne nerobim, ale moj pracovny cas zasahuje aj do nocnych hodin, a vtedy mame tie hodiny platene navyse.
@anonym_336472 krásne, si šikovná, vyštudovala si, posuvas sa vždy vyššie, tak by to malo v živote fungovať 👍.
@anonym_86d38a dakujem, momentalne opat studujem, lebo chcem ist v ramci firmy na ine miesto. Sice rovnako alebo menej platene (ano, moc to nedava logiku 😀), ale menej kontaktu s ludmi. Zodpovednost tiez velka, ale v inom smere ako aktualne. Vacsia psychicka aj fyzicka pohoda. Este zo dva roky by som rada vydrzala na tejto pozicii a potom sa presunula tam. Akurat pojde veduci do dochodku. Snad to vyjde.
@anonym_autor ako krásne tu ženy zarábajú aj vo firmách sú, ktoré sú seriózne a majú krásne odmeny. Ja co sa neviem zamestnať tíško v dobrom závidím. Prezraďte zeny, kde pracujete? Na akých pozíciách? Tuknite to anonymne ak máte s tým problém. Rada sa nechám inšpirovať aj keď niekedy treba špecifické vzdelanie a prax. Ja mam vysokú empatiu, ľudskosť, schopnosť konstruktivneho riešenia problémov a sporov, prehnaný zmysel pre organizáciu a domáci manažment. Kde sa môžem zamestnať aby som mala aj odmeny? Poraďte 🤣
@anonym_c42cd1 korporat
@vlado19822 ja som nikde 6000 nepisala. Napisala som, kolko som mala odmeny, kolko zvykne byvat moj plat a ze mame aj 14. plat. A ano, tento mesiac to bolo v hrubom velmi pekne cislo. A nocne nerobim, ale moj pracovny cas zasahuje aj do nocnych hodin, a vtedy mame tie hodiny platene navyse.
@anonym_336472 ospravedlňujem sa som si ťa pomýlil s iným anonimom ,ok veď majte kdo chce koľko chce
@hellwant mne tam robí brat tak ano to je v hrubom čítaj príspevky hore 6000 v čistom ,4000 v čistom a neviem čo ešte 4500 v hrubom je okolo 3000 v čistom a to sú zamestnanci ktorí tam už majú nejaké roky odrobené ,po ďalšie absolútne nezávidím ,robiť za pásom to je pre neviem to ani nazvať ,no jednoducho pre ľudí bez ambícií a bez nutnosti voľného pohybu a vlastného rozhodovania pri práci ,na to aby som tam ja osobne išiel tak tých 3000 by som musel mať mesačne minimálne aj to neviem ako dlho by som tam vydržal
@vlado19822 ok ale ako vravim, - nie priemerny plat- ale hruby plat s odmenami ( raz, ci dva krat do roka) vedia dosahiahnut ludia. Zabudas, ze MK je zensky. A zeny aj s lepšim jobom sa radi pochvalia, lebo tu je vela rôznych tem od pecenia, pracovnych skusenosti, mamickovske veci, zdravie, pravnych veci po dovolenky, takze si tu najdu, co ich zaujima. Su tu tisice uzivateliek a v tejto teme mas iba desiatky. Logicky len 10% ak tolko zarobi a cast z nich napise sem aby sa aj pochvalila, ale hlavne dokaze, ze jej sa podarilo prerazit v tomto skôr muzskom svete lepsich platov- pravda to môze byt.
@anonym_autor my mame 140 eur na edenred kartu a mali by sme rste dostat 160 ako benefity. Ale neviem. Vyzera to tak, ze 160 nedostatneme tento rok.
@vlado19822 ok ale ako vravim, - nie priemerny plat- ale hruby plat s odmenami ( raz, ci dva krat do roka) vedia dosahiahnut ludia. Zabudas, ze MK je zensky. A zeny aj s lepšim jobom sa radi pochvalia, lebo tu je vela rôznych tem od pecenia, pracovnych skusenosti, mamickovske veci, zdravie, pravnych veci po dovolenky, takze si tu najdu, co ich zaujima. Su tu tisice uzivateliek a v tejto teme mas iba desiatky. Logicky len 10% ak tolko zarobi a cast z nich napise sem aby sa aj pochvalila, ale hlavne dokaze, ze jej sa podarilo prerazit v tomto skôr muzskom svete lepsich platov- pravda to môze byt.
@hellwant Žena ,top manažérka ,ktorá má rodinu ,nemá čas písať tu ,nemá čas ani na rodinu ,poznám osobne viac takých žien ,toto sú len anonimne diskusie ,nereálny svet ,vymyslený svet ,ja môžem kľudne založiť ďalšiu tému že robím vo Švédsku a zarábam 10000 eur ,nezdá sa vám to malo ? Hádam nemáš 10 rokov aby si tomu veril .
Ja nehovorím že nie sú úspešné ženy ,ja hovorím že buď sú bezdetné ,bez partnera alebo ak sa venujú rodine aj kariére ,ver že tu tráviť tú chvíľku voľného času tráviť nebudú a to je fakt
@anonym_86d38a dakujem, momentalne opat studujem, lebo chcem ist v ramci firmy na ine miesto. Sice rovnako alebo menej platene (ano, moc to nedava logiku 😀), ale menej kontaktu s ludmi. Zodpovednost tiez velka, ale v inom smere ako aktualne. Vacsia psychicka aj fyzicka pohoda. Este zo dva roky by som rada vydrzala na tejto pozicii a potom sa presunula tam. Akurat pojde veduci do dochodku. Snad to vyjde.
@anonym_336472 áno, psychicka pohoda v práci je veľmi dôležitá, ak človek pracuje pod stresom, odzrkadlí sa to na zdraví a to máme len jedno.
@anonym_27a4fc Štátna, podľa viacerých hodnotení jedna z najlepších na Slovensku. Niektorí kolegovia mali dokonca vo výške dvojnásobku platu. Ale bola to makačka...
@anonym_c63ec7 toto ma veľmi zaujalo, my sme tiež v rebríčku škôl veľmi vysoko, vysoké % úspešných študentov (olympiády, súťaže…) a u nas nemal nikto ani euro.
Ja minuly rok 1000e, teraz tiez 1000e. Skolstvo, robim nejake akcie a som aktivna,nefrflem,ked nieco treba navyse, mam kruzok atd. Som stastna,lebo to nke je samozrejmost, hoci niektore maju aj viac u nas. Ale aj menej.
Predtym na inej skole to bolo tak 280 - 500e v hrubom. Ale niektore vyvolene mali aj 900.
Kamoska na strednej mava aj 2-3 tisicove,ale ona robi rozne veci pre skolu navyse, aj rozne dokumenty a granty,takze ma aj vela bocnej roboty s tym.
Vacsinou v skolstve su tie odmenu tak do 300e, my mame fajn vedenie,dobre hospodari asi a samozrejme,zriadovatel poslal tiez. Skola ma celkom dobre meno.
@anonym_autor
@anonym_autor ciastocny uvazok predavacka ... vianocny balik ,taka klasika alkohol ,coko,oriesky a pod + 200 e poukazka na nakup . Vianocny vecierok ako spestrenie . Nestazujem si
@anonym_autor žiadne, pretože som čerpala rekreačný príspevok (a ten vyšiel viac ako dvojnásobok odmeny😅)
@hellwant Žena ,top manažérka ,ktorá má rodinu ,nemá čas písať tu ,nemá čas ani na rodinu ,poznám osobne viac takých žien ,toto sú len anonimne diskusie ,nereálny svet ,vymyslený svet ,ja môžem kľudne založiť ďalšiu tému že robím vo Švédsku a zarábam 10000 eur ,nezdá sa vám to malo ? Hádam nemáš 10 rokov aby si tomu veril .
Ja nehovorím že nie sú úspešné ženy ,ja hovorím že buď sú bezdetné ,bez partnera alebo ak sa venujú rodine aj kariére ,ver že tu tráviť tú chvíľku voľného času tráviť nebudú a to je fakt
@vlado19822 Je tu veľa fejk diskusii, ale maj si svoju pravdu, ty poznaš par žien v špecifickom zamestnani ( kde malo času je) a všetko tak je. To je ako keď poznam par manazerov, čo prekonali infarkt tak všetci manažeri iste prekonali infarkt. Takto to zas nefunguje. Ale ok. Mne je zas jedno či klamu, ak klamu nezmeni to nič na tom, ze veľke h...o maju na účte😉 Aj mne by malo kto veril, že som vyhral prachy a vyhral som. A mam sa lepšie vdaka tomu.
Vau 2000€, aj ja chcem. Nedostala som nič, ešte mi aj stiahnu z platu. Všetkým kolegyniam na našom oddelení, lebo nefunguje systém,tak ako má,takže to nie je naša vina,že nestíhame 🙄. A počas sviatkov do práce.
@hellwant žiaľ skutočnosť. Na každého si niečo našiel, že koncoročné konsolidácia a takto to vyriešil.
@lorrainet milujem výhovorky tohto typu. 2008 lebo celosvetová kríza, to mnohých držalo až do covidu. Potom lebo covid, lebo vojna, lebo kríza a teraz lebo konsolidácia 👏🏻👏🏻👏🏻. Fakt smutné

Strhli 250€ každému a šéf si kúpil auto 🥹