Aké sú podmienky na zrušenie účtu v banke?
Keďže je víkend, pobočky v menších mestách (ako naše) zatvorené, na zákazníckej podpore len umelé inteligencie, ktoré nevedia odpovedať na špecifické otázky, google ma odkazuje len na 50 stranové PDF súbory s obchodnými podmienkami… Takže sa spýtam či náhodou nevie niekto. Ak nie tak nevadí, len som skúsil. Mám 3 osobné účty v troch rôznych bankách. Keby som ich chcel zrušiť aké sú tam podmienky? Ide o Tatrabanku, 365 banku, a Fio banku. Akože jednu by som si nechal a dve zvyšné by som zrušil. Čo sa týka 365-ky tam som už roky dlho, tam by sa nečudovali. Ale čo sa týka Fia, ten nemám tak dávno, a ani som ho nejak extra nevyužíval, vystavili aj kartu k tomu, a teraz zrazu odídem. To je také viete. Tatrabanka detto. Tú som si zakladal len kvôli zamestnávateľovi aby mi výplata a zálohy chodili načas. Ale pred pár dňami začali fungovať rýchle platby tak je to už zbytočné. A tatrabanka je vraj najdrahšia banka, a ja ako nový klient som dostal na 12 mesiacov zadarmo ich služby. Aj kartu vystavili. A teraz len tak zo dňa na deň zruším a tiež som ich nejako extra vela nevyužíval. Došla mi tam raz jedna menšia výplata a to bolo všetko. Zatial mám všetky 3 zdarma takže ľudovo povedané jesť to nepýta. Ale nebolo by férové aj voči tým bankám používať ich aspoň rok a potom zrušiť?
Alebo existujú nejaké podmienky že počul som také že zákazním má 7 či kolko dní aby sa rozhodol či je spokojný a keď nie tak to môže vrátiť bez zbytočných otázok? Proste poviem že mi produkt nevyhovuje a rozmyslel som si to?
@thunderdome chlape, chlape.... A ked si zasa najdes pracu, budes zasa zakladat novy ucet??
Ty máš ale problémy. Babke si úplne ukradnutý. Však si pozri podmienky zrušenia uctu.
@hipuska babke 🤣🤣 pobavilo ❤️ v dobrom 🙂
Vyber si jednu, ostatné zruš a vybavené. Nikoho v banke nezaujíma koľko si tam bol.
@thunderdome tak uz si pochopil, ze to funguje? V minulej diskusii si sa bil do prs, ze tebe to nefunguje 🙂
@thunderdome vieš čo, ja už keď vidím tvoje meno tak už len rozmýšľam akú sprostosť si zase vymyslel. Zruš si dva účty, nechaj len 365 a koniec, hotovo, finito.
Nikto sa nad tým ani nepozastaví, si im ukradnutý, chápeš?
Strašne sa musíš nudiť, keď vymýšľaš takéto hovadiny. Radšej keby si si robotu hľadal, keď ťa už zase vykopli.
@thunderdome Tvoje dôvody nedávajú žiadnu logiku. Úplne zbytočné to bolo. Stačí ti jeden účet. Dobre si rozhodni, ktorá banka ti najviac vyhovuje kvôli dostupnosti pobočky, bankomatov, nízkych poplatkov za účet a tam zostaň. Zvyšné zruš a nevymýšlaj hlúposti len podľa toho, čo si kde nájdeš na nete.
@thunderdome a to sa nedá vydržať do pondelka a pôjdeš osobne na pobočku?
@thunderdome A aké extra rýchle platby si potreboval robiť?
@thunderdome ty si si zakladal nedávno účet v TB, aby ti tam chodila výplata od zamestnávateľa, ale v pondelok už riešiš novú prácu?
@thunderdome a dôvod skončenia?
@thunderdome no vieš, lenže tie okamžité platby fungujú pre všetky banky len pre prijímajúce platby. Čo keď Tvoj nový zamestnávateľ bude mať účet akurát takej, čo ešte nemá odosielajúce platby? Zas budeš zakladať nový účet?
@thunderdome veď si pozri podmienky zrušenia učtov v daných bankách.....ano niektoré banky môžu mať poplatok za zrušenie účtu ak si tam kratšiu dobu ako rok...tuším Slsp volakedy mala takú podmienku....každá banka to môže mať nastavené individuálne....

@thunderdome Prosím ťa, k čomu ti boli 3 účty?