Ako by ste využili 500 EUR?
Keby Vám teraz niekto dá 500€ ako ich využijete? 🙂
Isla by som na fine dining 😀
Isla by som niekam na vylet.
Hneď by som kúpila letenky na nejaký výletík.
Letenky, wellness pobyt, zážitky
@anonym_autor velmi malo,asi by som odložila a mala ,jedine čo nám treba sú lístky na sezónu na vlek
darčeky na Vianoce,...tento rok akosi ťažšie s financiami....😕
Určite relax, predĺžený víkend s rodinou niekde v horách, dovolenka na SK
Dnes večer by som hneď stovečku za dobré sushi nechala .V sobotu ideme na turnaj , tak by sme sa zastavili na Vianočné trhy , to je minimálne ďalšia stovku fuč a čo by ostalo , čaká má zopár Vianočných darčekoch v alza boxoch , tak by som ich vybrala za tieto euríčka
Vianocne trhy s rodinou
Pomaly ale isto mi treba nový mobil, tak by som si doložila, potešilo by 😄 ale teda kupovať sa bude tak či tak aj bez toho…
Dala na sporenie. Aktuálne mi netreba nič načo by som ich potrebovala alebo čo by mi chýbalo a nemohla som si to dovoliť.
Kupim si ponika ❤
Letenky.
Wellness
Letenky
Rezervovala by som nam nejaky vylet 🙂
ulozila by som na horsie casy.
@viktoriakrajnakova už nie do japonska?? 😂
Urobím obrovskú kampaň - FB, if a tik tok, aby sa to dostalo ku všetkým aj jednoduchším občanom o tom, ako sa správne používa podmieňovací spôsob vo vetách. Lebo každá druhá sa tu vyjadrujete fakt strašne. Ten kto bude zdieľať, začne rozprávať ako normálny človek a vydrží mu to aspoň pol roka, vyhrá 500 eur.
@viktoriakrajnakova to že sem dáš screenshot z pelikana neznamená že ju máš kúpenú 😄 samozrejme ma absolútne nezaujíma či tam ideš či nejdeš, ale nestrápňuj sa viac než je nutné
Na reendodonciu zuba 😄 Lebo približne toľko to bude stáť 😅
kondičné jazdy
@viktoriakrajnakova je nerozumné kupovať letenku cez Pelikán, ten použiť len na vyhľadanie letov a spoločnosti ktorá lieta a letenku kupovať priamo u dopravcu
predíde sa tak prípadným problémom
Na nejake osetrenie /nia pleti
Na vylet/pobyt je to velmi malo
@anonym_autor wellnes
pridam ich k dalsim 500 eurovkam pod matrac.

@anonym_autor kupim si dyson fen. Ano minula by som ich na seba.