icon

Ako by ste využili 500 EUR?

Včera o 09:54

Keby Vám teraz niekto dá 500€ ako ich využijete? 🙂

tilly
Včera o 11:13

Na ošetrenia, ktoré by si moja pleť zaslúžila a na fyzioterapiu

cimage
Včera o 11:13

Minula by som na zazitky. Urcite chcem ist buduci rok na jedno predstavenie do Prahy, tak by som to investovala do toho.

viktoriakrajnakova
Včera o 11:18
@anonym_49b62b

@viktoriakrajnakova je nerozumné kupovať letenku cez Pelikán, ten použiť len na vyhľadanie letov a spoločnosti ktorá lieta a letenku kupovať priamo u dopravcu
predíde sa tak prípadným problémom

@anonym_49b62b no praveže si myslim že naopak. Pelikán tam má sekciu akciových leteniek kde sa dá kupovať výhodnejsie, hlavne takéto ďaleké lety. Ale keď som letela na kratšiu vzdialenosť z USA do Kolumbie tak som kupovala cez Kiwi, tam som už potrebovala konkretny datum

mane01
Včera o 11:18

@anonym_autor tie by bodli, synovi odchádza mobil…

anonym_ba80ac
Včera o 11:20

@anonym_autor pridala by som ich ako vreckove k letnej dovolenke 😁

zajinkakoni
Včera o 11:22

@anonym_autor šup s nimi na účet

bomba36
Včera o 11:35
@viktoriakrajnakova

@bomba36 tu mas letenku. Ale vymazala som casy kedy letim. To nechcem prezradit

@viktoriakrajnakova fakt už sa ďalej nezhadzuj. Toto je proces rezervácie, nie letenka samotná. Či chceš aspoň sama seba o tom presvedčiť?

viktoriakrajnakova
Odpoveď bola odstránená
viktoriakrajnakova
Včera o 11:42
@bomba36

@viktoriakrajnakova fakt už sa ďalej nezhadzuj. Toto je proces rezervácie, nie letenka samotná. Či chceš aspoň sama seba o tom presvedčiť?

@bomba36 tu mi niekolko zien vypisovalo ze sa mam isť liečiť a keď už sa rozhodnem isť liečiť do Japonska tak zavidia. Vy sa rozhodnite čo odo mňa chcete.

bomba36
Autor odpoveď zmazal
viktoriakrajnakova
Včera o 11:45
@bomba36
Odpoveď bola zmazaná

@bomba36 ano idem sa liečit. Ale nie na psychiatriu ale do japonska. Tu mas fakturu o letenke

bomba36
Včera o 11:47
@viktoriakrajnakova

@bomba36 ano idem sa liečit. Ale nie na psychiatriu ale do japonska. Tu mas fakturu o letenke

@viktoriakrajnakova tak si to nakoniec radšej kúpila 😆
Gratulujem, uži si výlet.

viktoriakrajnakova
Včera o 11:55
@bomba36

@viktoriakrajnakova tak si to nakoniec radšej kúpila 😆
Gratulujem, uži si výlet.

@bomba36 ano uzijem si to Antonia

bomba36
Včera o 11:55
@viktoriakrajnakova

@bomba36 ano uzijem si to Antonia

@viktoriakrajnakova kto je Antónia?

anonym_2439ea
Včera o 12:25
@bomba36

@viktoriakrajnakova kto je Antónia?

@bomba36
urcite nejaka antonia z michaloviec🤣

mullerova46
Včera o 12:30

@anonym_autor skrinka do kúpeľne

lubina
Včera o 12:31

Pridala by som ich k uz nasetrenym a isli by sme na par dni na dovolenku

anonym_e73e10
Včera o 12:32

@anonym_autor kúpila by som sladkosti pre deti do deckeho domova a išla na welnes s manželom ktorý mi slepne

tinka3435
Včera o 12:35

Mám dve malé deti takže potreby pre nich ,strava, oblečenie.V podstate všetko to na čo míňam bezne peniaze

natalka13
Včera o 12:36

letenky

rozculena
Včera o 12:49

@anonym_autor nič nepotrebujem.
Predvčerom som poslala takúto sumu do útulku,takže by som to takto nejako minula....
https://www.utuloktulacik.sk/za-jedinu-noc-sme-...

anonym_4bb736
Včera o 13:38

@anonym_autor manželovi na nové gumy na auto.

slavomira236
Včera o 14:06

@anonym_autor kupila by som si kreslo a este vysavac novy

viktoriakrajnakova
Včera o 15:52
@anonym_2439ea

@bomba36
urcite nejaka antonia z michaloviec🤣

@anonym_2439ea nie nenarazam na Michalovce, mam pocit že tam zmudreli ľudia. Aj pred par dňami tam niekto kupoval moje dieťatko milovane.

hellwant
Včera o 19:06

Kedže mame dostatocne vyplaty, yak investoval do etf. Finax ma akciu v decembri vlozene spravuje zadara, tak ku 695 dalsia 500 by sa hodila😁

ankare
Včera o 19:18

@anonym_autor Kúpim nám novú postel

anonym_1e33d6
Včera o 19:59
@viktoriakrajnakova

@anonym_2439ea nie nenarazam na Michalovce, mam pocit že tam zmudreli ľudia. Aj pred par dňami tam niekto kupoval moje dieťatko milovane.

@viktoriakrajnakova tie Michalovce, kde zrusili predajnu Dielo? Tam sa umeniu nedari.

anonym_4d787d
Včera o 20:01

Samé letenky a dovolenky. Tak nakoniec sa asi až tak zle nemáme 😅🤭

viktoriakrajnakova
Včera o 20:26
@anonym_4d787d

Samé letenky a dovolenky. Tak nakoniec sa asi až tak zle nemáme 😅🤭

@anonym_4d787d lebo ja robím vedecký výskum ohladom vyhod a nevyhod autizmu. Mna podporil aj Fond na podporu umenia v tom. Autisti maju velky potencial pre spolocnosť, len ho treba rozvijať spravnym smerom. Napriklad ja som sa v Tokiu nikdy necitila stratena lebo tam je metro, mapu metra som sa hned naucila naspamať a riadila sa podla nej. Ja sa viac citim stratena v Bratislave kde nie je ani 500 000 obyvatelov ale tam nie je metro ako v Tokiu kde je 40 milioniv ludi. Ja tymto svojim vyzkumom prispejem k celkovemu prehodnoteniu psychickych poruch a to je pre spolocnost velmi dolezite.

viktoriakrajnakova
Včera o 20:28
@anonym_1e33d6

@viktoriakrajnakova tie Michalovce, kde zrusili predajnu Dielo? Tam sa umeniu nedari.

@anonym_1e33d6 pardon ale umenie z tejto predajne sa mi nikdy nepačilo, boli to dosť gýčové veci. Ale más pravdu že umenie sa v Michalovciach veľmi nepodporuje. Ja si myslim že keby GUCCI si zvolilo mať sidlo v Michalovciach tak by michalovcania prestali kupovať GUCCI vyrobky. Michalovcania neradi podporuju to co maju na dosah.