Ako by ste využili 500 EUR?
Keby Vám teraz niekto dá 500€ ako ich využijete? 🙂
Minula by som na zazitky. Urcite chcem ist buduci rok na jedno predstavenie do Prahy, tak by som to investovala do toho.
@viktoriakrajnakova je nerozumné kupovať letenku cez Pelikán, ten použiť len na vyhľadanie letov a spoločnosti ktorá lieta a letenku kupovať priamo u dopravcu
predíde sa tak prípadným problémom
@anonym_49b62b no praveže si myslim že naopak. Pelikán tam má sekciu akciových leteniek kde sa dá kupovať výhodnejsie, hlavne takéto ďaleké lety. Ale keď som letela na kratšiu vzdialenosť z USA do Kolumbie tak som kupovala cez Kiwi, tam som už potrebovala konkretny datum
@anonym_autor tie by bodli, synovi odchádza mobil…
@anonym_autor pridala by som ich ako vreckove k letnej dovolenke 😁
@anonym_autor šup s nimi na účet
@bomba36 tu mas letenku. Ale vymazala som casy kedy letim. To nechcem prezradit
@viktoriakrajnakova fakt už sa ďalej nezhadzuj. Toto je proces rezervácie, nie letenka samotná. Či chceš aspoň sama seba o tom presvedčiť?
@viktoriakrajnakova fakt už sa ďalej nezhadzuj. Toto je proces rezervácie, nie letenka samotná. Či chceš aspoň sama seba o tom presvedčiť?
@bomba36 tu mi niekolko zien vypisovalo ze sa mam isť liečiť a keď už sa rozhodnem isť liečiť do Japonska tak zavidia. Vy sa rozhodnite čo odo mňa chcete.
@bomba36 ano idem sa liečit. Ale nie na psychiatriu ale do japonska. Tu mas fakturu o letenke
@bomba36 ano idem sa liečit. Ale nie na psychiatriu ale do japonska. Tu mas fakturu o letenke
@viktoriakrajnakova tak si to nakoniec radšej kúpila 😆
Gratulujem, uži si výlet.
@viktoriakrajnakova tak si to nakoniec radšej kúpila 😆
Gratulujem, uži si výlet.
@bomba36 ano uzijem si to Antonia
@bomba36 ano uzijem si to Antonia
@viktoriakrajnakova kto je Antónia?
@viktoriakrajnakova kto je Antónia?
@bomba36
urcite nejaka antonia z michaloviec🤣
@anonym_autor skrinka do kúpeľne
Pridala by som ich k uz nasetrenym a isli by sme na par dni na dovolenku
@anonym_autor kúpila by som sladkosti pre deti do deckeho domova a išla na welnes s manželom ktorý mi slepne
Mám dve malé deti takže potreby pre nich ,strava, oblečenie.V podstate všetko to na čo míňam bezne peniaze
letenky
@anonym_autor nič nepotrebujem.
Predvčerom som poslala takúto sumu do útulku,takže by som to takto nejako minula....
https://www.utuloktulacik.sk/za-jedinu-noc-sme-...
@anonym_autor manželovi na nové gumy na auto.
@anonym_autor kupila by som si kreslo a este vysavac novy
@bomba36
urcite nejaka antonia z michaloviec🤣
@anonym_2439ea nie nenarazam na Michalovce, mam pocit že tam zmudreli ľudia. Aj pred par dňami tam niekto kupoval moje dieťatko milovane.
Kedže mame dostatocne vyplaty, yak investoval do etf. Finax ma akciu v decembri vlozene spravuje zadara, tak ku 695 dalsia 500 by sa hodila😁
@anonym_autor Kúpim nám novú postel
@anonym_2439ea nie nenarazam na Michalovce, mam pocit že tam zmudreli ľudia. Aj pred par dňami tam niekto kupoval moje dieťatko milovane.
@viktoriakrajnakova tie Michalovce, kde zrusili predajnu Dielo? Tam sa umeniu nedari.
Samé letenky a dovolenky. Tak nakoniec sa asi až tak zle nemáme 😅🤭
Samé letenky a dovolenky. Tak nakoniec sa asi až tak zle nemáme 😅🤭
@anonym_4d787d lebo ja robím vedecký výskum ohladom vyhod a nevyhod autizmu. Mna podporil aj Fond na podporu umenia v tom. Autisti maju velky potencial pre spolocnosť, len ho treba rozvijať spravnym smerom. Napriklad ja som sa v Tokiu nikdy necitila stratena lebo tam je metro, mapu metra som sa hned naucila naspamať a riadila sa podla nej. Ja sa viac citim stratena v Bratislave kde nie je ani 500 000 obyvatelov ale tam nie je metro ako v Tokiu kde je 40 milioniv ludi. Ja tymto svojim vyzkumom prispejem k celkovemu prehodnoteniu psychickych poruch a to je pre spolocnost velmi dolezite.
@viktoriakrajnakova tie Michalovce, kde zrusili predajnu Dielo? Tam sa umeniu nedari.
@anonym_1e33d6 pardon ale umenie z tejto predajne sa mi nikdy nepačilo, boli to dosť gýčové veci. Ale más pravdu že umenie sa v Michalovciach veľmi nepodporuje. Ja si myslim že keby GUCCI si zvolilo mať sidlo v Michalovciach tak by michalovcania prestali kupovať GUCCI vyrobky. Michalovcania neradi podporuju to co maju na dosah.

Na ošetrenia, ktoré by si moja pleť zaslúžila a na fyzioterapiu