Ako by ste využili 500 EUR?
Keby Vám teraz niekto dá 500€ ako ich využijete? 🙂
Isla by som na fine dining 😀
Isla by som niekam na vylet.
Hneď by som kúpila letenky na nejaký výletík.
Letenky, wellness pobyt, zážitky
@anonym_autor velmi malo,asi by som odložila a mala ,jedine čo nám treba sú lístky na sezónu na vlek
darčeky na Vianoce,...tento rok akosi ťažšie s financiami....😕
Určite relax, predĺžený víkend s rodinou niekde v horách, dovolenka na SK
Dnes večer by som hneď stovečku za dobré sushi nechala .V sobotu ideme na turnaj , tak by sme sa zastavili na Vianočné trhy , to je minimálne ďalšia stovku fuč a čo by ostalo , čaká má zopár Vianočných darčekoch v alza boxoch , tak by som ich vybrala za tieto euríčka
Vianocne trhy s rodinou
Pomaly ale isto mi treba nový mobil, tak by som si doložila, potešilo by 😄 ale teda kupovať sa bude tak či tak aj bez toho…
Dala na sporenie. Aktuálne mi netreba nič načo by som ich potrebovala alebo čo by mi chýbalo a nemohla som si to dovoliť.
Kupim si ponika ❤
Letenky.
Wellness
Letenky
Rezervovala by som nam nejaky vylet 🙂
ulozila by som na horsie casy.
@anonym_autor ja už som kupila letenku pred tyzdnom do Juznej korei 🙂 este minuly tyzden stala 480, teraz už nad 500
@viktoriakrajnakova už nie do japonska?? 😂
Urobím obrovskú kampaň - FB, if a tik tok, aby sa to dostalo ku všetkým aj jednoduchším občanom o tom, ako sa správne používa podmieňovací spôsob vo vetách. Lebo každá druhá sa tu vyjadrujete fakt strašne. Ten kto bude zdieľať, začne rozprávať ako normálny človek a vydrží mu to aspoň pol roka, vyhrá 500 eur.
@viktoriakrajnakova už nie do japonska?? 😂
@zuzanka.zuzu no praveze moja konecna zastavka je Japonsko, ale letim najprv do Korei, odtiaľ stoji do Japonska letenka nejakych 40eur. Do Japonska sa nedostanes priamo, pokial nechces platit okolo 2000eur. Jedina moznost je letieť cez Čínu alebo Koreu. Ale cez Čínu letieť nechcem.
@zuzanka.zuzu no praveze moja konecna zastavka je Japonsko, ale letim najprv do Korei, odtiaľ stoji do Japonska letenka nejakych 40eur. Do Japonska sa nedostanes priamo, pokial nechces platit okolo 2000eur. Jedina moznost je letieť cez Čínu alebo Koreu. Ale cez Čínu letieť nechcem.
@viktoriakrajnakova to že sem dáš screenshot z pelikana neznamená že ju máš kúpenú 😄 samozrejme ma absolútne nezaujíma či tam ideš či nejdeš, ale nestrápňuj sa viac než je nutné
Na reendodonciu zuba 😄 Lebo približne toľko to bude stáť 😅
@viktoriakrajnakova to že sem dáš screenshot z pelikana neznamená že ju máš kúpenú 😄 samozrejme ma absolútne nezaujíma či tam ideš či nejdeš, ale nestrápňuj sa viac než je nutné
@bomba36 tu mas letenku. Ale vymazala som casy kedy letim. To nechcem prezradit
kondičné jazdy
@bomba36 tu mas letenku. Ale vymazala som casy kedy letim. To nechcem prezradit
@viktoriakrajnakova je nerozumné kupovať letenku cez Pelikán, ten použiť len na vyhľadanie letov a spoločnosti ktorá lieta a letenku kupovať priamo u dopravcu
predíde sa tak prípadným problémom
Na nejake osetrenie /nia pleti
Na vylet/pobyt je to velmi malo
@anonym_autor wellnes
pridam ich k dalsim 500 eurovkam pod matrac.

@anonym_autor kupim si dyson fen. Ano minula by som ich na seba.