Ako dlho teraz trvá schválenie hypotéky vo VUB?
Ahojte,
10. juna sme poziadali o hypoteku, 22. juna sa nam ozvali, ze SP nepotvrdila jeden prijem (pricom ide o statneho zamestnanca, nechapeme). Ako dlho aktualne trva schvalenie hypoteky vo VUB? Uz sme si predlzovali rezervaciu..
Preco u nich? Nasa PrimaBanka je ovela lepsia pre teba.
@alzbetakuka ak ide o štátneho zamestnanca, môže mať utajený príjem a teda v sociálnej poisťovni nedostane banka údaje. Už ste dodali príjem zo zamestnania toho štátneho zamestnanca?
@alzbetakuka ja nerozumiem prečo overenie trvá tak dlho.
Ja keď som volal do VÚB aby som sa informoval akú vysokú hypo dostanem príjem mi overili počas telefonátu
@alzbetakuka ja nerozumiem prečo overenie trvá tak dlho.
Ja keď som volal do VÚB aby som sa informoval akú vysokú hypo dostanem príjem mi overili počas telefonátu
@misanthropicdann hypotéku na príjem overia za pár minút. U nich sa overuje už samotná hypotéka na konkrétnu nehnuteľnosť. A tam sa už zohľadňuje viacero faktorov
@misanthropicdann hypotéku na príjem overia za pár minút. U nich sa overuje už samotná hypotéka na konkrétnu nehnuteľnosť. A tam sa už zohľadňuje viacero faktorov
@sasa1310 verím na jednu stranu, na druhú stranu aj tam nerozumiem co tak dlho trvá.
My sme mali schválenú hypotéku neviem ci v ten istý deň alebo na druhý ako som odniesol znalecký posudok a kúpnu zmluvu.
Absolvoval som už 4 žiadosti o novú hypotéku a ani pri jednej netrvalo schválenie dlhšie ako týždeň.
@sasa1310 verím na jednu stranu, na druhú stranu aj tam nerozumiem co tak dlho trvá.
My sme mali schválenú hypotéku neviem ci v ten istý deň alebo na druhý ako som odniesol znalecký posudok a kúpnu zmluvu.
Absolvoval som už 4 žiadosti o novú hypotéku a ani pri jednej netrvalo schválenie dlhšie ako týždeň.
@misanthropicdann my tomu tiez nerozumieme, lebo uz sme mali schvalenu hypoteku od CSOB - tam to trvalo 5 prac. dni a ziaden problem. Len sme zial nakoniec tu hypoteku nevedeli vyuzit.
Cize s prijmom by nemal byt problem, preto nerozumieme, co sa deje.
@misanthropicdann a ty nečítaš? Sociálna poisťovňa nemá údaje o štátnom zamestnancovi. Ak dodajú všetky údaje, tak vtedy to trvá tých tvojich pár hodín. Tu si treba uvedomiť, že nemajú všetky podklady k žiadosti v poriadku, čo ty si mal
@misanthropicdann my tomu tiez nerozumieme, lebo uz sme mali schvalenu hypoteku od CSOB - tam to trvalo 5 prac. dni a ziaden problem. Len sme zial nakoniec tu hypoteku nevedeli vyuzit.
Cize s prijmom by nemal byt problem, preto nerozumieme, co sa deje.
@alzbetka56 príjem z práce ste doložili?

Predschvalenie 8 hodin, schvalenie 2 dni. Bol som ale ich klient (mal som ine hypoteky, a dalsie produkty). Po predschvaleni sme este vyjednavali urokovu mieru.