icon

Ako dlho trvá odoslanie krycieho listu poisťovňou?

chiccco
1. máj 2025

Ahojte, prosím vás ako dlho trvalo, kým poisťovňa poslala krycí list autoservisu ?Ja som poškodená, auto už mám opravené ale vraj musím počkať na ten krycí list inak mi auto nedajú.A ešte taká otázka, vyplatila poisťovňa všetko čo autoservis naučtoval ? Konkrétne sa jedna o komunálnu poisťovňu . Ďakujem .

vikisisi
1. máj 2025

@chiccco ahoj, vždy som riešila škodovú udalosť cez krycí list, nikdy nebol problém, vyplatili všetko a cca trvá nejaké 2-3 dní

janinah
1. máj 2025

Podla môjho laickeho nazoru a skusenosti je kryci list výhodný preto,aby sa finančne dohodli poisťovna a servis a tebe s tým dali pokoj.Raz som to riešila inak a veru som finančne doplatila.Aj teraz riešim koleso a bez krycieho listu to robiť nebudem:Ale žeby mi kvôli tomu nevydali auto načas to som nezažila.

zuzuky
1. máj 2025

@chiccco my sme toto riešili včera, nakoľko sa poisťovňa autoservisu neozvala, museli sme zaplatiť opravu a keď poisťovňa škodu servisu vyplatí, autoservis nám vráti peniaze.

chiccco
autor
1. máj 2025
@janinah

Podla môjho laickeho nazoru a skusenosti je kryci list výhodný preto,aby sa finančne dohodli poisťovna a servis a tebe s tým dali pokoj.Raz som to riešila inak a veru som finančne doplatila.Aj teraz riešim koleso a bez krycieho listu to robiť nebudem:Ale žeby mi kvôli tomu nevydali auto načas to som nezažila.

@janinah no práveže aj mňa to prekvapilo, vraj mi auto nedajú pokiaľ nebudú mať krycí list, auto je odvčera hotové.Ja som tiež volila tento krycí list že nech mám pokoj od starosti okolo toho.

moony99
1. máj 2025

Za 2 dni som mala vyplatené všetko -Uniqua

chiccco
autor
1. máj 2025
@moony99

Za 2 dni som mala vyplatené všetko -Uniqua

@moony99 tak to si mala super

babushkaem
1. máj 2025

Allianz asi 15 min

chiccco
autor
1. máj 2025
@babushkaem

Allianz asi 15 min

@babushkaem no ešte lepšie, a to sa vlastne posiela mailom či ako ?

babushkaem
1. máj 2025
@chiccco

@babushkaem no ešte lepšie, a to sa vlastne posiela mailom či ako ?

@chiccco nemam ani tusenia, opravovali čelne okno, poslali faktúru do poisťovne a nez sme vsetko vybavili, tak poisťovňa aj krycí list poslala…

chiccco
autor
2. máj 2025

Takže auto mám už doma,dnes poslali krycí list, čiže 1 deň to trvalo ak rátam že vcera bol sviatok, všetko zaplatili,tak som rada.

moony99
3. máj 2025

Inak pri oprave v autorizovanom servise je nárok na náhradné vozidlo,požičanie sa platí z PZP vinníka.

chiccco
autor
3. máj 2025
@moony99

Inak pri oprave v autorizovanom servise je nárok na náhradné vozidlo,požičanie sa platí z PZP vinníka.

@moony99 áno mala som požičané aj ja

jaroe
6. máj 2025
@chiccco

@janinah no práveže aj mňa to prekvapilo, vraj mi auto nedajú pokiaľ nebudú mať krycí list, auto je odvčera hotové.Ja som tiež volila tento krycí list že nech mám pokoj od starosti okolo toho.

@chiccco prečo ťa prekvapilo, že ti servis nevydá auto pokiaľ nemá uhradenú faktúru alebo ten krycí list,? Nedajú ti ho predsa na dobre slovo.

chiccco
autor
7. máj 2025
@jaroe

@chiccco prečo ťa prekvapilo, že ti servis nevydá auto pokiaľ nemá uhradenú faktúru alebo ten krycí list,? Nedajú ti ho predsa na dobre slovo.

@jaroe neviem lebo som sa s tým ešte nestretla,našťastie,netušila som ako to funguje