icon

Ako efektívne ušetriť z môjho príjmu?

27. nov 2023

Ahojte, je tu viac takýchto diskusii ale fakt prosím o radu🙂
Mám príjem cca 1380€ v čistom. Z toho:
515€ splátka hypotéky
120€ náklady na bývanie
100€ prejazdím
180€ prejem
20€ pausal
A cca 100€ blbosti (ako kava, nejaká maličkosť do bytu..)

Chcela by som začať šetriť viac ale neviem, kde ubrať :/

Strana
z2
hellwant
28. nov 2023

@luccija dost možne, ze obedy ma v praci a to sa jej uz odčita z platu a jej pride ta suma, co uviedla v cistom uz ocistena o obedy. Cize vtedy by to bolo mozne, inak by sa aj mne zdalo 180 na mesiac malo.

mirkaa12u
30. nov 2023

Treba zvyšovať príjmy nie znižovať náklady, keď aj tak veľmi nemáš z čoho 🙂

lenka.25
30. nov 2023

Podla mna na to že si sama , tak je to celkom OK . Mne tam ale veľmi chýbajú koníčky, zábava , dovolenky . Žijeme len raz a chodiť z práce domov , vyspať sa a znovu ísť do práce a len rozmýšľať ako ušetriť mi príde prežívanie , nie žitie . Neviem koľko máš rokov a prečo potrebuješ viac ušetriť , ale nezabudaj aj žiť

cafelatte
30. nov 2023

Paušál 10 a na blbosti vyclen 60 a usetris ďalších 50 e, čo su spolu 4 stovky.👏

cafelatte
30. nov 2023

@lenka.25 ale ved keď ušetrí 4 tisícky ročne, môže ísť za to na exotiku.

lenka.25
30. nov 2023

@cafelatte no ja neviem , aby som cely rok nič nerobila a užila si týždeň v exotike …. Áno , každá to mame inak a teda ja mám deti , tak si neviem predstaviť takto fungovať

kris_tin257
30. nov 2023

Zožeň si frajera ktorý bude u teba bývať a bude ti prispievať polovicu nákladov na byt 😂 inak jedine refinanc ale pri momentálnych podmienkach ti asi moc nepomôže

stanka_k
29. dec 2023

@zmrzlinka2021 tak na to pozor, kolega dostal mikrospánok a vybúrali sa v meste aj s kolegyňou . V opačnom aute išlo šoférovi z PZP, no v jeho aute cvakal pekne sám, okolo 10 000€ to sa oplatí jedine s poistkou, ktorú treba tiež teda platiť (takže v prepočte sa to asi neoplatí, za 50centov na benzín )

ema234
18. mar 2024

@dory11 podla mna si je dobre nasetrit daku rezervu a ostatne minat, ved tie peniaze sa len zvytocne devalvuju na tom ucte

ema234
18. mar 2024

@vanilkovazmrzka ak je sama preco nie

Strana
z2