icon

Ako má obyčajný človek nasporiť na dom?

19. apr 2022

Som smutná z nasej situácie .
Ako ma obyčajný človek našetriť na svoj dom?
Nedarí sa našetriť na ten ich potrebný vklad ci ako to nazvať. 😭
To si fakt obyčajný človek nedovolí vlastnú strechu nad hlavou? 😏😔

Strana
z10
eeffka
27. apr 2022

@h2 ja mam dom v dedine pri ke a byvame v byte, muz sniva ze tam budeme zit.... mozno o 10r, ale... my sme ako permonici 🤣🤣🤣🤣kopeme a zasypame, ale mam susedov travnik 25x32.5m, prave uhly, vyska travy 0.5cm na tej trave nic, max nase listy a oni travia vonku priemerne 12min denne ( deti 4 a 6) , inak drepia v baraku. Tak toto nech mi niekto vysvetli 🤦‍♀️. Ziju tam 2r a nikoho nepoznaju, my sme tam 6m a sme ti vseobecne znami cudaci s lopatami 🤣

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
laila22
28. apr 2022

@elizabet173 kiež by som ja tak vedela preflakatvikend.. dvor musí byť tip top, ale mne neostane čas si ho užiť.. to je zrejmé nejaká diagnóza.. 😂

kopeccc
28. apr 2022

@zmrzlinka2021 to bol vtip !

kopeccc
28. apr 2022

@h2 ty si drza a nechapava !

zmrzlinka2021
28. apr 2022

@kopeccc ved ja som sa nenahnevala 😉

zmrzlinka2021
28. apr 2022

@h2 Ale ja to ani tak v zlom neberiem.
Ja totiz nerozumiem tej slovenskej mentalite najmä slovenskych zien - sutazit v tom, ktora viac drie, ktora sa viac obetuje, ktora uz kolko rokov nikde nebola... proste cim vacsia chudera, cim si na poslednejsom mieste - tym si zena.
To je taka pozicia otroka, obete, a velmi vela zien si na tom masti svoje ego.

Ja zijem zivot, kde sa nechcem porovnavat s nikym. Podstatne je to, aby som bola ja spokojna, moja rodina, moj manzel. A ak v meradle inych som leniva, a čo? čo sa mi stane? 😉 Ja si chcem zivot uzivat, nie prezivat a uz vobec nie sutazit, kto to ma viac na prd...

h2
28. apr 2022

@kopeccc Aj to, že som drzá a nechápavá, bol len vtip? Neviem, lebo som nechápavá. Teda, okrem toho, že som drzá.

kopeccc
28. apr 2022

@zmrzlinka2021 ja viem, vdaka za chapave damy... 🙂 @elizabet173 a myslim,ze @h2 tu nema co nikoho obhajovat ani zastavat a mna nazyvat !

kopeccc
28. apr 2022

@elizabet173 aj ja som lenivka potom a co ??? Ja nebudem driet pri kruploch , ale dom nieje podla mna len o makani,sadeni a dreni na roli, mne je v dome lepsie , to je cele, takze @h2 , tak skludni hormon a nenazyvaj ma ,bud taka laskava

kopeccc
28. apr 2022

@elizabet173 neboj, nie si sama 😁 ja nedriem na roli ....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kopeccc
28. apr 2022

@elizabet173 vidis, mozeme si ruky podat

laila22
28. apr 2022

@elizabet173 držím Ti palce a úplne Tá chápem. 🙂. Si mi veľmi sympatická 😉

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
laila22
29. apr 2022