icon

Ako mi môže finančný poradca pomôcť s hypotékou?

patrik55
Dnes o 18:40

Dobrý deň ja sa chcem iba opýtať rozmýšľam nad kúpou bytu ale v banke mi ponúkli iba 56000 chcem sa spýtať ako je to z finančným poradcom vedia mi oni pomôcť budem rád za odozvu ďakujem

zojazoja
Dnes o 19:24

@patrik55 no a za akú sumu chceš kúpiť byt?

alizea
Dnes o 19:24

Ak nemáš našetrených ešte aspoň 100 000 €, tak na nejaký vlastný byt môžeš rovno zabudnúť. Zrejme málo zarábaš, keď by ti banka požičala len takú nízku sumu. Mať vlastný byt nie je v dnešnej dobe samozrejmosť.

katkaseiner
Dnes o 19:36

Definuj cenu bytu, a kolko % mas nasetrene, ano finančný poradca vie ako na to ziskat trochu viac, ale samozrejme aj tvoj plat musi byť dostatočný

anonym_72b95f
Dnes o 19:36

Ved na garzonku by to stacilo,samemu na zaciatok by to bolo super.

pudinka
Dnes o 19:53

Financni poradcovia robia zadarmo pre klientov, plagia ich banky. Takze nevahaj a skontaktuj sa s hypotekarnym poradcom

sweet20
Dnes o 20:58

@patrik55 kolko zarabas a aka je cena nehnutelnosti? Urcite za nim zajdi. Bud ti povie, ze sa da zvysit alebo nie. Nic ine

viera27
Dnes o 21:48
@pudinka

Financni poradcovia robia zadarmo pre klientov, plagia ich banky. Takze nevahaj a skontaktuj sa s hypotekarnym poradcom

@pudinka ani nie. Banka si to naspat zohladnuje v uroku pre teba. Takze dostanes o cca 0,5% vyssi urok na hypoteke, nez aky by ti mohli poskytnut bez toho.

sweet20
Dnes o 22:09
@viera27

@pudinka ani nie. Banka si to naspat zohladnuje v uroku pre teba. Takze dostanes o cca 0,5% vyssi urok na hypoteke, nez aky by ti mohli poskytnut bez toho.

@viera27 no to celkom nie je pravda. Ale viem co myslis