icon

Ako neplatiť poplatky za účet v Slovenskej sporiteľni?

Dnes o 09:51

maminy platite v sporitelni tych 6 eur mesacne za ucet? ja som pozerala ze ak urobim daky pocet platieb kartou a mam tam dake trvale prikazy tak by to malo byt zadarmo. lenze mne to stale stahuju. mate daky trik ako to realne mat zadarmo bez toho aby som tam musela mat tisice eur? uvazujem ze prejdem do dakej online banky kde sa nic neplati lebo 70 eur rocne za nic sa mi zda palka.

mimaapeto
Dnes o 09:52

no po novom je to tak že neplatia len platby kartou ale treba platiť aj hodinkami a mobilom určitý obrat aby to započítali do splnenia účtu zadarmo...

anonym_4b3329
Dnes o 09:55

Máš možnosť slobodne si vybrať banku s poplatkami a banku bez poplatkov.
Vybrať si s poplatkami a potom robiť to čo prikážu, len aby bol znížený poplatok je načo dobré.

rachel36a
Dnes o 09:56

Po novom musíš tých 450€ zaplatiť mobilnou peňaženku v telefóne, alebo hodinkami... ale stačí ísť na pobočku s tým, že chceš zmeniť banku, kvôli poplatkom a oni sa potom snažia ponúknuť zlavu alebo účet zadarmo...ja takto fungujem dlho, teraz mi v apríli mal končiť účet zadarmo, tak som tam znova bola a dali mi znovu vedenie účtu na dva roky zadarmo bez podmienok...aj manzelovi...

anonym_83b328
Dnes o 10:03

Fio banka ma ucet bez poplatku vybery z akehokolvek bankomatu na Slovensku zadarmo .
Ja som tak presla do Fio a som spokojna .

biba_18
Dnes o 10:14

ja platím mobilom plus sa ti do toho zarátavajú aj online platby ... robím to preto lebo mi je to lepšie ako vyťahovať kartu. ak by ma nútili do niečoho čo mi nie je komfortné, išla by som inam.
mne ale george vyhovuje, nemienim zatiaľ meniť banku ...

anonym_815dd5
Dnes o 10:27

Všetko platím mobilom, alebo kreditnou kartou, čiže obrat min 450 eur spĺňam. Plus mám tam trvalé príkazy investovaných cez 15 000 eur.

anonym_01d003
Dnes o 10:28

Nechápem že je niekto v banke kde sa platí za vedenie účtu a ešte skáče ako opička len aby splnil nejaké podmienky aby nemusel platiť za vedenie účtu. To banka by mala platiť tebe že si u nich zhromažďuješ peniaze s ktorými oni narábajú.

anonym_4979ff
Dnes o 11:10

@anonym_autor a pre toto som zo slovenskej sporitelni odišla.. nie je možné pre mňa, splniť tie požiadavky a mne už strhali 7€ z účtu

diana45
Dnes o 11:16

Ak máš príjem do 1006 eur mesačne, máš účet zadarmo v každej banke.....

diana45
Dnes o 11:16

Je zo zákona, len o to treba požiadať v banke

anonym_4b3329
Dnes o 11:19
@diana45

Ak máš príjem do 1006 eur mesačne, máš účet zadarmo v každej banke.....

nikoleta2010
Dnes o 11:59

@anonym_autor ahoj ..ak máš na účte 15000 ticic euro a k tomu spice účet tak neplatia žiadne poplatky ..ináč sa poplatkom vyhnúť nedá

rachel36a
Dnes o 12:02
@nikoleta2010

@anonym_autor ahoj ..ak máš na účte 15000 ticic euro a k tomu spice účet tak neplatia žiadne poplatky ..ináč sa poplatkom vyhnúť nedá

@nikoleta2010 ale dá...stačí ísť na pobočku, povedať ze chceš odísť kvôli poplatkom a oni ti dajú zadarmo...bez podmienok...

anonym_d4ed92
Dnes o 14:27

Odisla som od nich aj kvôli tomu ja som platila 7€ mesačne teraz mám ČSOB zadarmo bez nejakých podmienok

anonym_93af6b
Dnes o 15:24
@nikoleta2010

@nikoleta2010 nie je pravda,na účte space je 15 000,a platí 3,50

anonym_93af6b
Dnes o 15:26
@diana45

Je zo zákona, len o to treba požiadať v banke

@diana45 toto tiež nie je celkom pravda,keď povieš A,treba povedať aj B a síce treba splniť nejaké podmienky

ninusa221
Dnes o 15:42

Ja nič neplatím platím len klasicky kartou nechcem to mať ani mobilom ani v hodinkách. A nič mi nesťahujú.