Ako postupovať, keď chcem ukončiť poistenie v Allianzi?
Ahojte mam v Alianze uzavretu zivotnu poistku.. pre financne nedostatky chcem zmluvu s nini ukoncit.. ako mam postupovat??da sa to len tak kedy si kto zmysli??este som sa u nich neinformovala.. dakujem..
@manzanillaa ano u nas v TO sa automatiky rodi po prvej sekcii druhou sekciou.
@lucy125 Ani ja som sa do poistenia nevyznala, kým som tu nezačala pracovať😀 Ak chcete, môžem Vám vypracovať ponuku, koľko by Vás také poistenie stálo..a pošlem na mail🙂
@marta1984 Veď jasné, ale treba o tom klienta informovať..
@manzanillaa už som to pani písala k tomu pôrodu,,, ale tak vy ste sa sem zakomponovali, tak jej to teda všetko čo najlepšie vysvetlite 🙂
@lucy125 To že sa to tak robí, ešte neznamená, že to bude aj u Vás...zajtra sa poradím s kolegyňou v práci, naštudujeme obchodné podmienky🙂
@manzanillaa vy ju už beriete ako klientku 🙂 samozrejme 😀 vysvetlite jej to všetko pekne, nebudem sa Vám do toho miešať....
@manzanillaa na 100% viem že pojdem sekciou,už to mam zistene u mojej gynekologičky aj u porodnikov v našej nemocnici.
@marta1984 A ako inak berieme ľudí, ktoré sa nás na tieto veci pýtajú..samozrejme, že sa dá urobiť ponuka, ale je jasné, že ja tú poistku z RK do Topoľčian uzatvárať nepôjdem🙂 Neurážajte sa prosím, chcela som len pomôcť....
@lucy125 Takže na to sa Vám poistenie chir. zákroku vzťahovať nebude, iba nemocnica z dôvodu choroby...prípadne si môžete dať dlhodobú PN poistiť, ak pôjdete aj na rizikové...
@manzanillaa ja tiež nie, tak načo robiť ponuku na poistku, chcela len informácie, nič viac... toho som sa držala 🙂 a ponuku jej môže urobiť niekto v jej okolí napríklad 🙂 pokiaľ by sama chcela poslať ponuku, v tom prípade ak sama požiada o ponuku, v tom problém nevidím... ale niekedy mám pocit že poisťovákovi ide len o to aby zarobil a tým to hasne.... stretávam sa s klientmi a tie zmluvy podaktorí majú vo väčšine prípadov fakt urobené len čisto na zárobok a to je smutné, potom klienti nadávajú na poisťovňu a to ma štve, lebo nás hádžu všetkých do jedného vreca.
@klara023 Kedy Vám ju môžu zrušiť záleží aj od toho, ako platíte, či mesačne, štvrťročne alebo ročne...Ak ročne, tak môžete zrušiť len 1 x do roka..6 týždňov pred uzatvorení poistenia, ak mesačne, tak do 2-3 mesiacov ju máte zrušenú...zánik poistenia vznikne aj na základe neplatenia...po 3 mesiacoch Vám zmluva zanikne, ale príde ešte šek na doplatenie za tieto 3 mesiace, kedže je nejaká krycia doba...
@manzanillaa ano rizikove tam bude určite aj pri prvom som bola na hroziaci potrat a krvacanie.
@marta1984 ☹ tak to sa ani neoplati,to je hovadina ked žena rodi sekciou a dopredu o tom vie,však to je porod.Aj rodit prirodzene pojdem do nemocnice to viem už teraz a za to sa nemocnica neda poistit?? nemam slov,to je porod a nie dopredu určena transplantacia srdca.
@marta1984 Ja tiež nechápem, ako niektorí moji kolegovia robia zmluvy...väčšinou tí, čo sú v poisťovni už 15-20 rokov...dajú kapitálovku na 10 rokov + nejaký úraz k tomu a hotovo...no oplatí sa ešte kapit. na 10 rokov??? A tiež diktujú klientovi, že toto si dajte, toto nebudete potrebovať...rozhodujú za klienta...bola som pri tom, až mi rozum zastával...a ešte nekorektné informácie, že čakacia doba pri nem. z dôvodu choroby pri deťoch je len 2 mesiace, som si musela do jazyka zahryznúť...
@manzanillaa áno robia také zmluvy, lebo oni o investe nemajú ani páru....
@marta1984 pišete že kaptalove sa na viacej rokov neoplati,ja sa v tom nevyznam ale ako som pisala maly ma kapitalove na 25rokov+urazovku kompletnu a všetko k tomu+aj muž je prinom poistený+ten ma aj svoju životnu poistku v Amslicu.Takže malemu sa ta Farbička z roku 2012 neoplati či ako to mam chapat??
@manzanillaa
@lucy125 Jednoducho, poistku je dobré si urobiť ešte za mladi, keď sme zdraví, nič nám nie je a nerodili sme🙂 Potom bude poisťovňa už len plniť😀 Mne napr. na rehabilitácii setrička povedala, že po druhom pôrode môžem ostať invalidná kvôli chrbtici, tak ja som si poistila aj invaliditu, radšej teraz...
@manzanillaa no tak som ju pri prvom porode nemala,okrem sekcie mi nič nie je,nič neuživam na nič sa neliečim,takže sa mi vlastne neoplati sa dat poistit,dobre vediet.
@lucy125 Malý má dobrú poistku, nebojte, len ako každý, aj naša poisťovňa napreduje, tak vymysleli aj pre deti investičné poistenie, ktoré je ale zároveň viac rizikové...lebo neviete, akú sumu dostanete na konci sporenia...
@marta1984 aha tak stači si dat chirurgicke zakroky poistit a nemocnicu? je jedno ake chirurgicke zakroky? lebo ocinoci sa stala asi 4r dozadu vec že si vonku cestou na nočnu zlomil ruku,3x mu ju operovali raz davali kliny,raz vyberali,nikdy tu ruku už hore nezdvihne a vždy mu všetko preplatili,aj ked tu istu ruku s tou istou diagnozou mal 3x operovanu.

@manzanillaa blbosť dávať si prázdniny pri kapitálke a potom to vracať aj s úrokom.... pre klienta absolútne nevýhodné