Ako prebieha kúpa druhej investičnej nehnuteľnosti?
Ahojte kupoval ste takto niekto nehnutelnost? Jednu mame a tu prenajjmame. Ale zvazujeme aj druhu mensiu. Ako to prebieha v banke pri ziadani o hypoteku? Ako sa pozeraju nato ze jedna hypoteka tam uz je?
@jaroslav81 jedni známi prenajímajú bungalov 20 km od mesta 1200 eur mesačne skoro všetci sú tam v najmoch druhí prenajímajú bungalov v inom meste za 1100 eur mesačne. By si sa divil kolko tých mladých co býva s deťmi v bungalovoch sú len v najmoch je ich tam celá štvrť. To nehovorím o tom, ze za tie roky ti nájomníci hypotéku splatia časom máš byt bez ťarchy vhodný ns predaj. Rekonštrukcie raz za čas su samozrejmosťou ale investovať musíš do každého podnikania
@jaroslav81 nemyslel si na to ze rekonstrukcia ide do nakladov? Cize prenajimatel si tym znizi danovy zaklad. Tiez mame 1 nehnutelnost a pokukujem po druhej. Viem ze sa da aj inak setrit a investovat a ver mi tiez diverzifikujeme 😉
@domi2425 Kružliak je iný prípad, ten má tuším 150 investičných bytov na hypotéky, práve z neho by som si príklad nebral... Prečo asi poskytuje platené kurzy a školenia, keď na nehnuteľnostiach tak super zarába..
@jaroslav81 netvrdim ze brat si priklad a hned skupovat a zadlzit sa🤷🏻♀️ale vysvetluje ako tie hypoteky vlastne funguju.. tu si napriklad myslia ze bez nasetrenych penazi hypo nikdy nedostanes, pritom tych 20% sa da vykryt napr. spotrebakom.. ale zrazu mas splatky dve a nie nizke🤣to uz si kazdy musi zvazit ci do toho pojde alebo nie, podla svojich moznosti a gramotnosti ale vypocut si to vobec nie je na skodu
@jaroslav81 a k tomu ze zaraba na skoleniach.. ved a nech, ked nieco vie nech na tom zaraba, nikto nerobi kurzy zadarmo a nezistne len preto lebo profesia mu dobre vynasa, tiez musel nieco preto urobit aby sa niekam dostal.. ani kadernicke ktora ma stalu klientelu a slusne vynosy, nepovies ze tak a teraz ked sa mas tak dobre tak kazdu piatu strihaj zadarmo😄alebo vyucuj co si sa naucila za tie roky nezistne len tak lebo ty uz mas nieco za sebou

@jaroslav81 časť bude musieť mať v hotovosti tak ci tak 100 percent krytie jej nikto nedá. Mne nájom uhradi hypo energie si platia nájomníci sami to sa nestaram a ešte mi z toho čosi ostane. Keď máš takto tri byty sa to dá . O tom hovorím, že ak to ma Mat logiku nepôjdem do bytu kde môžem za nájom pýtať 400 eur mesačne ale aspoň 800 a viac a to záleží od lokality a úrovne bytu.