icon

Ako prebieha rekonštrukcia domu z plánu obnovy?

maja210
17. feb 2025

Ahojte rekonstruoval niekto dom z plánu obnovy?
Ako to funguje?.co vsetko treba vybaviť, a ako...
🙂

hygienka
•
17. feb 2025

@maja210 záleží či si zobce, ktorá má nárok na dotáciu. Ono v telke to tak pekne znie, ale keď si pozrieš zoznam, vobec tam nemusia patriť. My sa napr nemôžme zapojiť.
Aj keď sme z PO kraja,BJ okresu, lebo naša obec nie je v zozname.
A k tomu čo všetko treba ....každá výzva má svoje podmienky, treba si naštudovať čo konkrétne chceš

maja210
autor
•
17. feb 2025

@hygienka prosim vás a ten zoznam tých obci je kde presne?

isis234
•
17. feb 2025

@maja210 na nete... Plán Obnovy Rodinných Domov 2025

hygienka
•
17. feb 2025

@maja210 https://obnovdom.sk/dokumenty/obnov-dom-mini-2
Otvor si prílohu č.2. z nášho okresu tam sú asi 4 obce.kde je veľký počet rómskych obyvateľov. Čiže Malcov, Lenartov,Snakov atď

maja210
autor
•
18. feb 2025

@hygienka to mi je divne, lebo z nasej obci uz asi 4 rodinné domy išli cez ten obnov dom ale v zozname nieje

hygienka
•
18. feb 2025

@maja210 mohli ísť cez predchádzajúce výzvy. Vždy sa musíš hlásiť do aktuálnej ktorá beží.

katkaseiner
•
18. feb 2025

waw, to som ani netusila ze existuje zoznam obci...akoze neriesila som s tymto nic ake netusila som že len vo vybranych obciach sa da ziadat...

daren1
•
18. feb 2025

Pozri stránku, toto sa týka mini výziev, ale napr. výzva 4 nebola viazaná na obec. Príp. Osobne navštíviť regionálny úrad, všetko vysvetlia.

kristie571
•
18. feb 2025

Zalezi od vyzvy, do ktorej bola domacnost zapojena, alebo do ktorej sa chces zapojit, niektore su viazane na nejake oblasti/mesta napr. Vyzva 5, obnov dom Mini, mimoriadna povodnova, obnov dom mini 2. Vseobecnejsie, skoro pre ‘kazdeho’ boli vyzvy 1,2,3,4 a 6, aj tie mali nejake obmedzenia na nejake mesta ci obce. Treba si pozriet stranku Obnov dom, snad vsetkos a tam pise..

Aktualna otvorena do ktorej je mozne sa prihlasit, ak splnas podmienky, je tretie kolo vyzvy Obnov dom Mini 2, ta je zamerana na obce ‘ ohrozene energetickou chudobou’.

lucik194
•
18. feb 2025

@maja210 lenze tych vyziev bolo uz X. mohli obnovit dom z hociktorej vyzvy.....

ty si musis pozriet aka je teraz vyzva a ci sa Vas tyka / netyka .....

kazda vyzva ma ine podmienky. jednu vyzvu splnis podmienky, potom v dvoch nie, dalsiu ano.......