icon

Ako predať byt rýchlejšie než sused?

3. nov 2024

Dobry den. V našej bytovke sa predáva taky istý byt ako mame my. Lenže sa predáva uz cca 4-5 mesiacov. Ine byty su davno uz rezervované. No ale chceme predať aj my nas byt a bojim sa teda, ze nebude oňho záujem, ked aj ten susedov tam stoji. Nejake rozdiely alebo znaky su, ze jeho byt je na inej strane, nas byt je slnečný a otočený na krasny výhľad, jeho ma výhľad na bytovky. Jeho byt je na poschodí pod nami, cize to nie je velky rozdiel. Jeho byt ma nejake staršie prerábky, nas tiez. Ale skor je urobený do mužského štýlu, hlavne záchod a kúpeľňa.
Bojim sa, ze nas byt sa bude tiez tak dlho predávať.
Keby sa predal nas byt rýchlejšie, cim by to bolo? Roznyslam nad tym moc?dakujem

Strana
z2
nikaeli
3. nov 2024

Určite aj to zaváži.
Za vyskúšanie nič nedáš 😉

simca06022011
3. nov 2024

ak chces predat, tak nechapem coho sa bojis.. vsak das inzerat a uvidis.. za mna vyhlad, slnecnost = urobi dost:D

stanzi
3. nov 2024

@tramtada31 Lokalita je to podla mna prave ze dobra, ved 5 min pesi je Medicka, a aj do centra sa da dojst pesi. S ostatnym suhlasim, toto je podla mna na komplet prerabku, takze vysoka vstupna investicia…

colsami
3. nov 2024

Podla mna hlavne ak mas dobru lokalitu, predas aj 5 bytov v rovnakej bytovke, ak nastavis dobru cenu. Nemyslim si ze susedov predaj s tym nieco ma. Kazdy byt ma svoje specifika a skor ci neskor, kazdy byt ma svojho kupcu. A uz ci je povodny ci rekonstruovany, ci bez vytahu ci bez balkonu, na akukolvek stranu... Aai najdolezitejsia je proste cena. Ak das dobru cenu za TO, CO PONUKAS, tak ten byt predas v pohodke aj keby okolo dalsich 5 predavali. Kupcov je si myslim dost. Len musis najst toho, co chce vyslovene Tvoj byt.
Moze byt napr byt akykolvek super ale uz nikdy nekupim byt otoceny na zapad. Taktiez nikdy uz nekupim byt v bytovke bez vytahu. Alebo v bytovke ktora nie je zrekonstruovana.... Muz napr nikdy nekupi byt kde nie je WC samostatne. Fajciar nikdy nekupi bez balkonu. Atd atd... A pritom inym ludom tieto veci prekazat nemusia... tak ako niektore neprekazali ani mne, ked som vtedy kupovala.
Proste kazdy byt ma svojho kupcu. Len musi prist v spravnom case v spravnej ponuke a musite sa vediet dohodnut na cene a mas predane 😁

marsmykkok
3. nov 2024

Najlepšia lokalita v meste je dosť diskutabilné, v čom najlepšia? Ak je cena vyššia ako v iných lokalitách tak potom jasné, v dnešnej dobe každá tisícka zaváži. Dnes už máš nejaký obchod všade alebo ľudia majú auto, lokality sú vyrovnané. Napríklad v Bratislave je dobrá lokalita vraj Ružinov, no mne extra nepríde a ani sa mi nepáči, nedala by som viac len kvôli lokalite. U nás v meste tiež jedno sídlisko vraj je lepšie, za mňa vôbec a vidím tam mínusy.

maranta_leuconeura
3. nov 2024

@colsami ja by som zas uz nechcela byt na vychod, aka som rada, ze sme sa ho zbavili. V lete slnko rano medzi 4 a 10 a potom uz len tien 😐

biba_18
3. nov 2024

@maranta_leuconeura
@colsami presne, každý má iné nároky na byt - ja som nechcela byt s laminátovými podlahami. každý ma presviedčal že veď nie je problém, vymeníte si. ja ok - znížite mi cenu? haha … oni predali niekomu inému a ja som kúpila presne také podlahy ako som chcela…

sara005
4. nov 2024

@stanzi aj podla mna je ta lokalita bytu super, my sme v tej lokalite byvali a fakt za mna super. Kazdy ma samozrejme ine preferencie. Pre mna nie je dobra lokalita uplne centrum, tuto sa da dobre parkovat, do centra pesi kusok, radi sme sa chodili prechadzat aj do Ruzinova, smer 500 bytov a Dulak. Blizkost Justicaka za mna fajn, dobre sa tam venci pes v jeho okoli 😀 a v okoli dobra obcianska vybavenost, aj nakupne centra kto potrebuje k zivotu, kopa kaviarni, pekarni a dalsich prevadzok v besprostrednom okoli, blizkost mhd - elektricky, autobusy aj trolejbusy. Ta lokalita, ked ju clovek spozna je skvela. A mat blizko Medicku zahradu je tiez super.

Strana
z2