Ako riešiť finančné príspevky na hypotéku vo dvojici?
Zdravím. Zaujímalo by ma ako percentuálne ste mali rozdelených s partnerom tých 20% ktoré treba mať na hypotéku. Obaja ste dali po 50%? Ide totiž o to že mi partner povedal že hypotéku zoberie iba v prípade ak dám polovicu čiže fifty fifty. Úverom to určite nechceme pokryť ale nemám toľko aby som mu dala rovnú polovicu. Dieťa ide do škôlky až od septembra takže z toho rodičaku moc človek nepošetrí. (Nie, jasle neprichádzajú do úvahy keďže nezarobim ako doktorka). Nie je to sebecké? Určite sa chcem podieľať ale tu polovicu nenašetrim ani neviem kedy. Ďakujem
Priateľka financovala 20% vlastných zdrojov ja som nemal nič.
Nehnuteľnosť mame rozdeleniu v pomerne 3:5 vs 2:5.
Ak ju predáme skôr ako bude splatena priateľka dostane späť jej 20% navýšeny o % rast nehnuteľnosti za dané obdobie, zvyšok pôjdeme bud 50:50 alebo tak ako sme mali rozdelené vlastníctvo
kde chodíte na týchto magorov... 🙄
No ste manzelia, tak 50:50 nech skusa na inu.. Ked nebudete brat hypo kde budete podla neho byvat? lebo kludne, moze zacat paltit nahradu tebe, za to ze sa staras o dieta, pracovat nemozes atd, alebo poriesit jasle.. tam vobec sa nad jaslami nemusis tolko zdrahat. To nie len ty mas platit, na to ma dieta aj otecka.
Financie mate v manzelstve spolocne, tak neviem z kade berie take, ze mas ist zhanat polovicu. AK by si si to pozicala v banke aj tak je to vas spolocny dlh v konecnom dosledku a nie len tvoj :DDDD
velmi ryclo keby vyvadzal a nemame kde zit a vypocitava mi peniaze,zacne platit vyzivne a moze si hypo platit sam sebe

Pomoc....