Ako riešiť vymáhanie dlhu za neprebratie dobierky?
Ahojte, dnes mi prišiel email od istej vymáhačskej spoločnosti zo Slovinska,kde odo mňa žiadaju resp. vymáhajú 90€ za neprevzatie dobierky kde mali byť legíny,ktoré mi mali udajne prísť ešte v máji 2023.Vraj mi už posielali viacero výziev a ja som nereagovala!! Absolútne netuším o takejto dobierke, dokonca aj veľkosť je iná akú používam ja. Hrozia mi súdom ak to neuhradím. Ako by ste to riešili vy? Ďakujem všetkým.
@mirkaralby mimochodom na Zolgarjevovej ulici číslo 20 v Maribore je Supermarket Spar. 😅 Oni už nevedia čo by vymysleli. Podvod ako bič.
@leni1405 ja robim v SPARE😂😂😂fakt
@mirkaralby Ja som sa takto nachytať nechala keďže sedela adresa moja aj dobierka ktorú som neprevzala...Prišla som o 87,22€ ale chválabohu som im to poslala prevodom, neplatila som kartou! Keďže som mala pochybnosti. Som hlúpa ale som rada že som prišla len o 87€...keby dostanú čislo mojej karty som v riti...Nech sa nimi zadrhnú!
@mirkaralby Ja som sa takto nachytať nechala keďže sedela adresa moja aj dobierka ktorú som neprevzala...Prišla som o 87,22€ ale chválabohu som im to poslala prevodom, neplatila som kartou! Keďže som mala pochybnosti. Som hlúpa ale som rada že som prišla len o 87€...keby dostanú čislo mojej karty som v riti...Nech sa nimi zadrhnú!
@anonym_136738 juj, to je smutné... ja som presne opačný prípad, ja všade vidím podvody a skúmam a som opatrná... prišla mi exekúcia a ja som si myslela že je to podvod a preto som to chcela ignorovať, preverovala som to, overovala, vyvolávala na políciu, kade tade, kým mi potvrdili že to bol nejaký dlh zdedený po otcovi ktorý zomrel. Ozvali sa po 23 rokoch!!! Akože mohla som to nezaplatiť, ale bola by som v úverovom registri. Otcovi ako dôchodcovi to bolo jedno, on na to len kašľal za života. Ale mne to jedno nebolo, zaplatiť som teda musela...
@anonym_136738 Treba to brať ako skúsenosť. Naštve to, ale možno vďaka tým 87€ sa nabudúce nenecháš nachytať a zachránili ti omnoho viac peňazí v budúcnosti 🙂
@anonym_136738 fuuha tak to mi je luto.. mne dnes došiel od nich opať dalši pozdrav
@mirkaralby označ email ako spam a nekomunikuj s podvodníkmi
@mirkaralby označ email ako spam a nekomunikuj s podvodníkmi
@maranco ďakujem idem ❤️

Nechápem na čo sa tým ešte zapodievate. Im je úplne jedno kto ste, čo ste, tento mail pravdepodobne odišiel na tisícky náhodných mailových adries a vy ste len boli medzi nimi. Ani by som nereagovala. Tým že zareaguješ tak vlastne potvrdíš že tvoje mailová adresa je používaná a budú ti na ňu chodiť ďalšie útoky.