icon

Ako riešiť výživné a hotovosť na súde?

10. jún 2024

Chcela.by som si podať žiadosť o zvýšenie avšak.mam problém, keďže sme vysporiadali BSM. Mám na účte hotovosť. Jemu ostal dom a úver, ktory si musel zobrať aby ma vyplatil. Dostala som 1/3 z hodnoty domu. Cize, ak by ho predal,mal by viac peňazí. Ako postupovať? Čo mám povedať k tej hotovosti na súde? Ja nemám žiadnu nehnuteľnost, žijem v podnájme. Peniaze idú na nájom a pôjdu na VŠ deti....ako sa súd bude na to pozerať? On žije pomaly z výplaty k výplate, však lebo platí úver a výživné

Strana
z2
sheila121
Odpoveď bola odstránená
lienka.7
12. jún 2024

@sheila121 😉😘

cacianka
13. jún 2024

@sheila121 ja som kľudná, len ty tu prskas ako dikobraz. Chlap má veľký dom, vzdelanie, má možnosť to riešiť, zarobiť peniaze, ale on sa hrá na chudáka. Hrá. A to je ten rozdiel

bosorkabb
13. jún 2024

@sheila121 kde stojí 1 izbový byt ako veľký dom s bazénom?
Nepoznám takú lokalitu.
Tento pán otec deti nevidel 3 roky, má prácu, kde bývať a tvári sa ako chudáčik. Tie deti sú aj jeho, nikto mu nekázal ich splodiť. Netuším prečo tak prskáš.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
bosorkabb
13. jún 2024

@sheila121 napísala si citujem : obávam sa, že v dnešnej dobe stoja jednoizbaky toľko ako dom.
Tak sa ťa pýtam kde vymenis veľký dom z bazénom za 1 izbový byt. A to tu už dávno bol príspevok autorky.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
lenka.25
15. jún 2024

Mojmu ex keď začal vyplakávať že nemá na výživné , lebo si musí platiť 3 izbový byt , hneď povedala , že na čo mu samému je trojizbovy byt . Keď na neho nemá , ma ho predať a kúpiť si niečo menšie . Takze keď otecko vlastní veľký dom , myslím , že to dopadne rovnako .

Strana
z2