Ako robiť poistky s viacerými poisťovňami?

trischka
31. mar 2013

Chcem robiť poistky tak, že budem mať na výber viac poisťovní s tým, že klientovi poskytnem tú najlepšiu. Existuje niečo také?

doublexgirl
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mia551
31. mar 2013

jasne... taketo nieco moze robit makler (treba vsak maklerske skusky a ine kriteria splnat) alebo niekto kto pracuje (hoci aj ako zivnostnik) pre maklera (na zaklade zmluvy o obchodnom zastupeni). na SK je viacero maklerskych firiem, staci si vybrat len tu spravnu 🙂 (podla vysky provizie samozrejme...). ak chces viac info, IP (ak budem vediet, rada odpoviem)

philos
3. apr 2013

1. Na základe tipérskych zmlúv s každou poisťovňou (podpisovať miesto teba bude zástupca poisťovne)
2. Na základe tipérskej zmluvy s maklérskou spoločnosťou (OVB, Fincentrum, Partners group, Universal), podpisovanie tiež nadriadeným
3. Na základe mandátnej zmluvy s maklérskou spoločnosťou. Podpisuješ sama sektor poistenia, do 1 roka musíš urobiť skúšky národnej banky (AFISP, SLASPO).

Kým nemáš vybudovaný kmeň odporúčam možnosť č. 2 . Aspoň u nás to funguje tak, že provízia sa delí z mojej získateľskej provízie (4. kariérny stupeň) takže je to pre teba výhodnejšie. Keď si vybuduješ kmeň a porobíš skúšky kmeň sa interne pretypuje na teba a môžme ťa dosadiť na vyšší kariérny stupeň.

Uvediem príklad provízie:

Životné poistenie generali La vita doba poistenia 30 rokov: platba 20 € mesačne

1.Tipérska zmluva generali: 100 - 200 €
2.Tipérska zmluva Universal ( 4. kariérny stupeň) - 10 % (moja marža) - 252 €
3.Mandátna zmluva Universal (1. kariérny stupeň) - 156 €

V prípade všetkých zmlúv je povinnosť registrácie fyzických aj právnický osôb na daňovom úrade a vydanie DIČ preukazu. V prípade mandátnej zmluvy pribúda registrácia v NBS v príslušnom sektore.

v prípade bližších info sebok@universalsk.sk

valerianabos
10. apr 2014

Prid k nam, budes robit poistky,uvery a okrem provizii sa dostanes aj nadovolenky.