Ako rýchlo previesť peniaze do Španielska?
Ahojte potrebujem spravit prevod z TB na Španielsky ucet ked tu platbu zadam zajtra pride to v pondelok alebo treba dat zrychleny prevod ? Potrebujem aby to tam v pondelok uz urcite bolo.Dakujem za info
Alebo je to lepsie cez Slov.sporitelnu ?
Nemáš revolut? Tam je to hneď.
Bežne robím prevody medzi tatrabankou a sabadell (španielska banka) a nemyslím, že keď dnes urobíš prevod, v pondelok tam budú... Bežne to trvá minimálne 24 hodín, niekedy aj 48 a takto cez víkend to podľa mňa nebude
Tak existuje teda nejaka moznost aby to tam bolo v pondelok ci bez sance ?
Ty mas v IB moznost zadat datum splatnosti "Čo najskôr"? Ci to si si tam sama dopisala?
@ullala jasne, ze to nedopisala sama 🤦 ja to tak mam v SLSP, v Raiffke aj v Tatra banke
@veronikaszabova Mne to totiz unicredit neponuka, ale samozrejme chapem, ze niekde takato moznost moze byt. Pre istotu sa pytam.
ES18 2103 1115 4400 3000 1685 toto je to c.u a same mi to tam nahodilo ta SP. Nic som nedavala.
Len neviem do akej hodiny mi to prejde ako ta okamzita platba.

Zrýchlený prevod neexistuje v Tatre. Existuje okamžitá platba, tá je iba medzi vybranými bankami v rámci SR. A potom si vieš zaplatiť za poplatok 30 eur expresnú platbu. Ale či funguje aj v rámci víkendu netuším. Myslím si, že nie. Ja robím prevody medzi Tatrou a bankou v Španielsku, ale cez víkend som ešte platbu nerobila, myslím. Keď robím prevody cez týždeň, príde platba na druhý deň. Podľa mňa to v pondelok nepríde, ak to budeš podieľať cez víkend. Bolo treba to poslať v piatok do 18.00.