icon

Ako rýchlo zarobiť 200 - 300 EUR?

11. okt 2025

Dostala som sa do situácie, kedy mám na účte asi 900 EUR. To by nebolo také zlé, ale mám problém nájsť si kancelársku prácu v Bratislave. Bola som odmietnutá v rôznych firmách asi 50 krát, dôvod bol zalaždým, že našli kanidáta, ktorý lepšie zodpovedá požiadavkam danej firmy.
Keďže hrozí, že vyjdem u peňazí, rozhodla som sa konať inak. V piatok som navštívila dve predajne potravín, v oboch mi povedali že mám prísť v pondelok s vyplačeným CV a porozprávame sa. Mala som z nich pocit, že je tam nejaká šanca. Predavačku som síce nikdy nerobila, ale pracovala som na recepcii hotela. Stále však nemám istotu, že tú prácu budem mať.
Ak by som budúci týždeň nastúpila, je šanca, že to utiahnem. Na nájom potrebujem 300 EUR.
Včera ma však rozbolel zub a teda budem musieť navštíviť zubára, čo sú ďalšie výdavky.
Stále neviem, ako to dopadne v tých predajňach, tak sa chcem poistiť ešte niečim iným.

Bola som na pohovore v jednej firme, kde mi oovedali, že som pre nich ideálna kandidátka, ale viac sa neozvali. Som z toho smutná, ako to tu funguje.

Ďakujem za rady.

Strana
z2
anonym_fff471
12. okt 2025
@anonym_autor

Ešte maám investičné sporenie, na ktorom mám vyše 400 EUR, takže keď ho zruším, trochu mi to pomôže. Stále to však bude dosť tesné, pretože neviem, koľko ma bude stáť ten zubár.
Poznáte nejaký typ práce, do ktorej môžete nastúpiť hneď? Kde nie sú tri kolá pohovorov a potom ďalší mesiac čakáte, kým môžete nastúpiť.

@anonym_autor a nemáš nárok na podporu ?

misanthropicdann
12. okt 2025
@thor53

@anonym_autor ahoj, nestracaj čas brigádami a blbostami. Zobere ti to čas, zdravie a nedostaneš nič extra. Potrebuješ zarábať hneď priamo na telefóne, ziskovat každý deň a nezabit pri Tom energiu ktorú môžeš využiť inde. Rád pomôžem ked chceš

@thor53 daj sem rovno meno spoločnosti/projektu nech vieme comu sa vyhnúť alebo ti rovno vysvetliť prečo je to na 99%podvod

enmery
12. okt 2025
@misanthropicdann

@thor53 daj sem rovno meno spoločnosti/projektu nech vieme comu sa vyhnúť alebo ti rovno vysvetliť prečo je to na 99%podvod

@misanthropicdann Nechápem, že takých hneď neblokujú!

rozculena
12. okt 2025
@anonym_113d6f

@rozculena wau, ty si jej tu dala najlepšiu radu, ako vo väčšine tvojich príspevkov...

@anonym_113d6f wau,hejter bez nicku....to sa hejtuje,čo?

katulka3333
12. okt 2025
@thor53

@anonym_autor ahoj, nestracaj čas brigádami a blbostami. Zobere ti to čas, zdravie a nedostaneš nič extra. Potrebuješ zarábať hneď priamo na telefóne, ziskovat každý deň a nezabit pri Tom energiu ktorú môžeš využiť inde. Rád pomôžem ked chceš

@thor53 ako vieš pomôcť mala by som aj ja záujem

summer23456
Autor odpoveď zmazal
enmery
12. okt 2025
@katulka3333

@thor53 ako vieš pomôcť mala by som aj ja záujem

@katulka3333 Si sa zbláznila?

anonym_ece8a8
12. okt 2025

@anonym_autor ak máš niečo na predaj čokoľvek čo vieš že ti nebude ľúto skús tie lepšie bazáre ... Prípadne ak vieš žehliť hod niekde ponuku , ak vieš piecť napec
Takmer vždy je spôsob zvládneš to pomaly neboj sa

dorothee
12. okt 2025

No tych moznosti vela nemas ale nejake su:
-ako bolo vyssie pisane,predat nejake veci,celkom rychlo a lahko zarobene peniaze
-ponuknut nejaku sluzbu,urcite vies nieco co by iny potrebovali-doucovanie,strazenie deti,upratat,vencit psov 🤷🏻‍♀️ no toto bude trvat dlhsie zarobit trochu penazi ale je to zase dlhodobejsie
-inak este je moznost najst si lacnejsie byvanie a znizit co najviac naklady,ako neplatit trebars netflix atd

avantime
12. okt 2025

V BA sa určite niečo nájde a časom aj stabilná vhodná práca a po prvej výplate hneď si tvor rezervu na také prechodné obdobie, aby si mala na to čo potrebuješ mesačne na min.6 mesiacov dopredu a naj tak odložené peniaze na bočnom účte ihneď k dispozícii. Lepšie na viac účtoch, ak by krachla banka, bankomat systém danej banky a samozrejme aspoň 1 mesačne výdavky mať v hotovosti. Už sa stalo, že blokli nikomu omylom účet, ale spustenie niečo trvá a odškodnenie nečakaj.

anonym_8cab43
12. okt 2025

@anonym_autor čerpacie stanice budeš pracovat na zmeny a budeš mať čas chodiť na pohovory, alebo dosť času mať ešte jednu mini brigadu.MC Donald by som brala ako poslednu moznost

lucia11kob
12. okt 2025
@anonym_autor

Ten Lídl je tiež dobrý nápad.

@anonym_autor nechceš skúsiť radšej Rakúsko? Máš to blízko a vieš si zarobiť už za dva týždne..

autor
12. okt 2025

Nakoniec mi pomôže sestra, požičia mi tých 200 EUR, ktoré jej vrátim z prvej výplaty.

Ďakujem všetkým za fajn rady a povzbudenie.

autor
12. okt 2025

Neviem, čo by som bez nej robila, odkiaľ by som rýchlo zohnala peniaze.

autor
12. okt 2025
@lucia11kob

@anonym_autor nechceš skúsiť radšej Rakúsko? Máš to blízko a vieš si zarobiť už za dva týždne..

@lucia11kob Uvažujem nad tým. Ale najprv si musím zarobiť nejaké peniaze

mirage
12. okt 2025
@lucia11kob

@lucia11kob aj bez znalosti nemciny?

bubinkaaa
Autor odpoveď zmazal
enmery
12. okt 2025
@bubinkaaa
Odpoveď bola zmazaná

@bubinkaaa Preboha, to je vas fakt toľko hlúpych ľudia?😲😲😲😲

beataxxx
12. okt 2025

Neviem ako si zbehla v upratovani……potrebovala by som tento tyzden pomoct, napis mi, ak mas zaujem

lucia11kob
13. okt 2025
@mirage

@lucia11kob aj bez znalosti nemciny?

@mirage da sa aj bez nemeckého jazyka

mirage
13. okt 2025
@lucia11kob

@mirage da sa aj bez nemeckého jazyka

@lucia11kob a napises nam viac? kde?

lucia11kob
15. okt 2025
@mirage

@lucia11kob a napises nam viac? kde?

@mirage na hotel do slovenského kolektívu ako chyžná, pomocná sila v kuchyni a pod..je veľa inzerátov, najlepšie ako začiatočník v zahraničí a bez nemčiny je ísť cez agentúru. Ubytovanie a strava je zadarmo v hoteloch.

anonym_1a7781
16. okt 2025
@lucia11kob

@mirage na hotel do slovenského kolektívu ako chyžná, pomocná sila v kuchyni a pod..je veľa inzerátov, najlepšie ako začiatočník v zahraničí a bez nemčiny je ísť cez agentúru. Ubytovanie a strava je zadarmo v hoteloch.

@lucia11kob ale tak agentura asi tiez na zaciatku nieco stoji, nie? Ja viem, ze aj vsetky potvrdenia vybavia, ale minimalne tie preklady dokladov do nemciny si musi zaplatit a tak. Ale z dlhodobeho hladiska super.

lucia11kob
18. okt 2025
@anonym_1a7781

@lucia11kob ale tak agentura asi tiez na zaciatku nieco stoji, nie? Ja viem, ze aj vsetky potvrdenia vybavia, ale minimalne tie preklady dokladov do nemciny si musi zaplatit a tak. Ale z dlhodobeho hladiska super.

@anonym_1a7781 preklady nie sú drahé..ale je to fajn práca, keď nájdeš dobrý kolektív. Ja by som radšej išla do Talianska na hotel, ako do Rakúska. Viac sa mi páči v Taliansku, aj prostredie aj komunita Slovákov je tam silná. Odrobíš sezónu a potom sa prihlásiš na úrade, keď není sezóna. Na hoteloch si vieš korunky usporiť, lebo máš všetko zadarmo.

lucia11kob
18. okt 2025
@anonym_1a7781

@anonym_1a7781 z prvej výplaty by sa mala platiť agentúra, oni tiež vedia, že tam ideš bez peňazí, zarobiť peniaze.

Strana
z2