Ako sa stať prijímateľom dvoch percent z dane?
Ahojte, vie mi prosim niekto poradit ako postupovat v tejto veci? Nase dietatko ma niekolko diagnoz, mame zvysene naklady na starostlivost, ja som na predlzenej RD. ako postupovat aby sme mohli prijimat 2% z dane? Ako dlho trva tento proces?
zalozit obcianske zdruzenie a stat sa prijimatelom 2% (to sa riesi do 15.decembra u notara a potom nasledne dalsi rok moze prijimat). alebo - popozerat po nete, daju sa odkupit OZ prijimatelia
alebo potom najst nejake oz, ktore by peniaze zbieralo za vas
@majusqa77 tak to sme nestihli na tento rok. A prosim vedeli by ste mi poradit, da sa aj zaregistrovat do nejakeho uz fungujuceho OZ a byt "pod nim"?
Ahoj, môžeš sa registrovať cez združenie O NÁS, Nižná Hutka. Práve prebieha registrácia.
@babushkaem a tam to ako prosim prebieha? Ake maju podmienky? Su tam tiez nejake casove obmedzenia do kedy sa tam prihlasit?
@katie253 ake maju prosim podmienky? Co vsetko treba k registracii? Nenasla som na ich stranke
@user62056819 preco? Mate zlu skusenost? Na co si davat pozor ked idete takto pod nejake OZ? Ja sa v tom vobec nevyznam
Ked si pošleš žiadosť, tak ti pošlú zmluvu na vyplnenie aj so všetkými podmienkami. My sme zbierali minulý rok a všetko vyplatili podľa zmluvy ako sme mali.
Pani ťa vie potom pridať aj do uzavretej skupinu na FB.
Mu teraz poberame 1x, museli sme fungovať rok ako o.z. a až potom sme mohli žiadať. Doložili sme potrebné dokumenty notárke a ona nás zaregistrovala
@katie253 oki, dakujem velmi pekne za info. Ta zmluva prosim o com vsetkom pojednava?

zda sa mi ze musite byt registrovany ako OZ ... ale verim ze niekto presnejsie poradi