icon

Ako sa vyhnúť podvodu s falošnými peniazmi?

10. dec 2023

Baby veľmi sa bojím zas sa ukázala moja dobrota ..: prišla pani očividne nie Slovenka nq hlave mala nejakú šatku ..
a chcela zameniť peniaze najskôr drobné to som jej vymenila za 50€ samozrejme po prerátaní…
A potom chcela 20 a 10 eurovky vymeniť za cele .. Zrovná som v kase mala 50 a 100 dosť tak asi za 400€ som jej vymenila … lenže teraz mi napadlo čo keď to boli falošne peniaze …na pohľad vyzerali rovnako

Strana
z2
kinats
11. dec 2023

Do 10,- € minimalny naklad na velku pomoc...

lululucy
11. dec 2023

Skôr si myslim ze ta chcela oblbnut o peniaze. Sestre tak raz tiez v obchode prisli zmenit peniaze.najprv chceli zmenit tak,potom tak,potom tak. Nakoniec ju tak zblbli ze jej pri uzavierke chybalo 200 €.

simca06022011
11. dec 2023

Skor by som sa bala toho ze ta osaleju stylom, zle rozmenis/vydas, ako falosnymi bankovkami. A tie sa dostanu do penazenky naozaj jednoducho hocikomu, s tym sa neda nic robit.A niekto proste potrebuje naozaj iba zamenit drobne, ja tiez chodim zamienat, kedze sa nam nazbiera kopa v pokladni a drobne nevlozim cez bankomat :DD
Napriek tomu ze u nas sa vela ludi nepremelie, tak sa nam 2x stalo za 20rokov ze sme falocne 50tky mali v kope penazi vkladanej na ucet a nik sa nedozvie z kade to prislo, kludne som nimi napr. mohla nahodou vyplatit dodavatela v hotovosti a zase by sa to len posunulo dalej...
a su aj pocitacie stroje, ktore overuju pravost...

Strana
z2