icon

Ako sa vyhnúť rizikám pri investovaní v cudzej banke?

stelly652
Včera o 18:52

Ahojte ľudia moji už dlhšiu dobu sledujem a pozorujem ako sa zahráva s neznámou spoločnosťou bankou pochádzajúca s iného štátu ne tu zo Slovenska a netuší na akej tenkej hranici sa môže ocitnúť,keď ta banka krachne a ocitne sa v problémov zaregistrovala aj mňa do toho zatiahla neukázala mi nič o čo vlastne ide čo to je za banka je to niečo ako pyramidova hra len vkladáš,vkladáš peniaze do tej pyramidy asi už viete kam tím mierim....včera sa zastavil brat s prace u nás na obede už viete na ktorého myslím áno naňho Finančného poradcu prišiel s prace najedol sa dali sme si kávu za jedným stolom opýtal sa ma či je všetko v poriadku už vedel brat,že niečo neje v poriadku,ale ne so mnou,ale s mamku ak sa to dozvedel a počul o tej piramide tak hneď to prišlo samozrejme hádka,vysvetľovanie,upozorňoval ju aby ma do toho nezatiahla do toho aj mňa...čo to obnaša ta pyramidova banka ak krachne??.....ako sa stoho dostať a nenamotať sa do toho spojiť sa bratom a ja s nim do toho zakročiť???.....mam obavy,že v Poštovej Banke mi budu ubúdať eura🙄...ak mi budu ubúdať eura dať vedieť bratovi?? aby to dal do poriadku...☹

anonym_d8bcbb
Včera o 18:58

Napíš to ešte raz, toto nemá hlavu a pätu, nezrozumiteľné.
O koho sa jedná či o mamu alebo o teba a o akú banku, názov.

amonet
Včera o 19:02

o com?😂😂

stelly652
autor
Včera o 19:02
@anonym_d8bcbb

@anonym_d8bcbb o mamku sa jedna musím zas pozrieť ako sa vola tak počkaj trocha skúsim to zistiť ten názov a dam vedieť čo je to za spoločnosť

anonym_f47611
Včera o 19:04
@stelly652

@anonym_d8bcbb o mamku sa jedna musím zas pozrieť ako sa vola tak počkaj trocha skúsim to zistiť ten názov a dam vedieť čo je to za spoločnosť

@stelly652 toto snad ani nie je mozne, ako sa do vsetkeho zapajate a ako vas kazdy vie obabrat.

stelly652
autor
Včera o 19:07
@anonym_d8bcbb

@anonym_d8bcbb INVESTICNY PORTAL SKAYWAY

stelly652
autor
Včera o 19:09
@anonym_f47611

@stelly652 toto snad ani nie je mozne, ako sa do vsetkeho zapajate a ako vas kazdy vie obabrat.

@anonym_f47611 ta mne to nehovor dneska som jej to vysvetľoval nerob to ešte ma jednu pani s ktorou to robí mam sto chuti sa s ňou vidieť a porozprávať sa o tomto

anonym_2c8583
Včera o 19:10
@stelly652

@anonym_f47611 ta mne to nehovor dneska som jej to vysvetľoval nerob to ešte ma jednu pani s ktorou to robí mam sto chuti sa s ňou vidieť a porozprávať sa o tomto

@stelly652 len tato spolocnost podla vsetkeho ani zdaleka nie je banka... a podla AI sumarizacie je tak podozriva, ze este aj rusacka centralna banka zakazala jej cinnost (upozornila na moznost nelegalnej cinnosti)... to uz co musi byt za kentus... 🙂

anonym_d8bcbb
Včera o 19:11
@stelly652

@anonym_d8bcbb INVESTICNY PORTAL SKAYWAY

@stelly652 aká je ich web stránka?
je to táto spoločnosť?
https://nbs.sk/dohlad-nad-financnym-trhom/upozo...

anonym_f47611
Včera o 19:13
@stelly652

@stelly652 ale ved ani ty tomu nerozumies.

stelly652
autor
Včera o 19:15
@anonym_f47611

@stelly652 ale ved ani ty tomu nerozumies.

@anonym_f47611 ta ne nerozumiem sa tomu lebo nesom nato školení ako brat aspoň keby mi po ukazovala o čo vlastne sa jedna čo môžem očakávať ak ku niečomu dôjde nič vôbec

stelly652
autor
Včera o 19:16
@anonym_d8bcbb

@stelly652 aká je ich web stránka?
je to táto spoločnosť?
https://nbs.sk/dohlad-nad-financnym-trhom/upozo...

@anonym_d8bcbb ano niečo také to je poznáš tuto spoločnosť??:..

anonym_d8bcbb
Včera o 19:26
@stelly652

@anonym_d8bcbb ano niečo také to je poznáš tuto spoločnosť??:..

@stelly652 prečítaj si ten článok s porozumením

stelly652
autor
Včera o 19:32
@anonym_d8bcbb

@stelly652 prečítaj si ten článok s porozumením

@anonym_d8bcbb a čo je tam napísane na konci prípade straty??...myslia tým straty uložených uspor,ktoré mi vkladá brat??...do druhého účtu??...

anonym_d8bcbb
Včera o 19:38
@stelly652

@anonym_d8bcbb a čo je tam napísane na konci prípade straty??...myslia tým straty uložených uspor,ktoré mi vkladá brat??...do druhého účtu??...

@stelly652 sporiaci účet v poštovej banke nemá s First SkyWay INVEST Group Ltd. nič spoločné
účty v oficiálnych bankách sú poistené do výšky 100 000 € na jedného vkladateľa

anonym_a293ed
Dnes o 00:06

@stelly652
Nadpis je uplne mimo to nie je investovanie v zahranicnej banke, zaruka nula bodov

anonym_8adbb5
Dnes o 03:06

Máš brata finančného poradcu a tu sa pýtaš? Kto ti môže lepšie poradiť, ako on? Len ho počúvaj.