Ako sa vyhnúť rizikám pri investovaní v cudzej banke?
Ahojte ľudia moji už dlhšiu dobu sledujem a pozorujem ako sa zahráva s neznámou spoločnosťou bankou pochádzajúca s iného štátu ne tu zo Slovenska a netuší na akej tenkej hranici sa môže ocitnúť,keď ta banka krachne a ocitne sa v problémov zaregistrovala aj mňa do toho zatiahla neukázala mi nič o čo vlastne ide čo to je za banka je to niečo ako pyramidova hra len vkladáš,vkladáš peniaze do tej pyramidy asi už viete kam tím mierim....včera sa zastavil brat s prace u nás na obede už viete na ktorého myslím áno naňho Finančného poradcu prišiel s prace najedol sa dali sme si kávu za jedným stolom opýtal sa ma či je všetko v poriadku už vedel brat,že niečo neje v poriadku,ale ne so mnou,ale s mamku ak sa to dozvedel a počul o tej piramide tak hneď to prišlo samozrejme hádka,vysvetľovanie,upozorňoval ju aby ma do toho nezatiahla do toho aj mňa...čo to obnaša ta pyramidova banka ak krachne??.....ako sa stoho dostať a nenamotať sa do toho spojiť sa bratom a ja s nim do toho zakročiť???.....mam obavy,že v Poštovej Banke mi budu ubúdať eura🙄...ak mi budu ubúdať eura dať vedieť bratovi?? aby to dal do poriadku...☹
Napíš to ešte raz, toto nemá hlavu a pätu, nezrozumiteľné.
O koho sa jedná či o mamu alebo o teba a o akú banku, názov.
@anonym_d8bcbb o mamku sa jedna musím zas pozrieť ako sa vola tak počkaj trocha skúsim to zistiť ten názov a dam vedieť čo je to za spoločnosť
@anonym_d8bcbb o mamku sa jedna musím zas pozrieť ako sa vola tak počkaj trocha skúsim to zistiť ten názov a dam vedieť čo je to za spoločnosť
@stelly652 toto snad ani nie je mozne, ako sa do vsetkeho zapajate a ako vas kazdy vie obabrat.
@anonym_d8bcbb INVESTICNY PORTAL SKAYWAY
@anonym_f47611 ta mne to nehovor dneska som jej to vysvetľoval nerob to ešte ma jednu pani s ktorou to robí mam sto chuti sa s ňou vidieť a porozprávať sa o tomto
@stelly652 len tato spolocnost podla vsetkeho ani zdaleka nie je banka... a podla AI sumarizacie je tak podozriva, ze este aj rusacka centralna banka zakazala jej cinnost (upozornila na moznost nelegalnej cinnosti)... to uz co musi byt za kentus... 🙂
@anonym_d8bcbb INVESTICNY PORTAL SKAYWAY
@stelly652 aká je ich web stránka?
je to táto spoločnosť?
https://nbs.sk/dohlad-nad-financnym-trhom/upozo...
@anonym_f47611 ta mne to nehovor dneska som jej to vysvetľoval nerob to ešte ma jednu pani s ktorou to robí mam sto chuti sa s ňou vidieť a porozprávať sa o tomto
@stelly652 ale ved ani ty tomu nerozumies.
@stelly652 aká je ich web stránka?
je to táto spoločnosť?
https://nbs.sk/dohlad-nad-financnym-trhom/upozo...
@anonym_d8bcbb ano niečo také to je poznáš tuto spoločnosť??:..
@anonym_d8bcbb ano niečo také to je poznáš tuto spoločnosť??:..
@stelly652 prečítaj si ten článok s porozumením
@anonym_d8bcbb a čo je tam napísane na konci prípade straty??...myslia tým straty uložených uspor,ktoré mi vkladá brat??...do druhého účtu??...
@stelly652 sporiaci účet v poštovej banke nemá s First SkyWay INVEST Group Ltd. nič spoločné
účty v oficiálnych bankách sú poistené do výšky 100 000 € na jedného vkladateľa
@stelly652
Nadpis je uplne mimo to nie je investovanie v zahranicnej banke, zaruka nula bodov
Máš brata finančného poradcu a tu sa pýtaš? Kto ti môže lepšie poradiť, ako on? Len ho počúvaj.
vobec si netreba robit starosti, o vsetky peniaze vlozene v skyway ste uz prisli (len o tom este neviete), jedine co treba spravit je prestat tam davat dalsie
Nauč sa používať bodky za ucelenymi vetami. Kto má rozumieť tvojim myslienkovym pochodom?