Ako sa vyrovnať s ďalšou vlnou zdražovania?
vraj bude od januára ďalšia vlna zdražovania, kam toto speje? zachvílu budeme všetci stanovať niekde pri hlavnej stanici.. ako sa dá stále žonglovať s jedným a tým istým platom a stále vyššími cenami?
Tiež nechápem prečo si všetci myslia keď vyhrá PS nebude zdrazovat. Zdražovanie sa deje všade vo svete a bude tak i za PS. Nebuďte naivní
@katulienkax Mne staci, ze sa nebude kradnut
@katulienkax Mne staci, ze sa nebude kradnut
@mircalla velmi dobre napísané a výstižne
Ake zdrazovanie?! Ludia co nam zvolili tuto vladnucu luzu su spokojni, slepi, hluchi, nepomoze ani kauza penziony.. my ostatni mame smolu. Vodca a guru slubil lacne potraviny a socialne istoty a to staci... amen.
@la_dolce_vita prestaň ty liberálno progresívna svoloc! ( Takto má dnes pocastovali voliči koalície 😅) Jaj,a ešte mám ťahať do matky p..e. To sú ťažké argumenty 🤣🤣🤣
@mizoko slovo progresivne je pre niektorych oblubena nadavka a postrach 🙂
@mizoko slovo progresivne je pre niektorych oblubena nadavka a postrach 🙂
@la_dolce_vita vtipné, že vlastne aj Cyril a Metod, ktorých prednedávnom vládnuca lúza oslavovala boli vlastne progresívni svojim spôsobom 😄
@la_dolce_vita vtipné, že vlastne aj Cyril a Metod, ktorých prednedávnom vládnuca lúza oslavovala boli vlastne progresívni svojim spôsobom 😄
@weleda123 nie svojom spôsobom.oni boli progresívni. A Kristus bol na svoju dobu liberálne zmýšľajúci. Ale nevysvetlis
@weleda123 nie svojom spôsobom.oni boli progresívni. A Kristus bol na svoju dobu liberálne zmýšľajúci. Ale nevysvetlis
@mizoko nie Kristus neriesil politicku otazku,ved tam mali vojska a pytali dane a co on na taku otazku:Dajte co je cisarove cisarovi a co je bozie Bohu.Nebol ziadny liberal ale ma kazdeho rad bez rozdielu.Ale tieto politicke debaty len k nevrazivosti dovedie ludi a vidime to,ze je to tak.
@mizoko nie Kristus neriesil politicku otazku,ved tam mali vojska a pytali dane a co on na taku otazku:Dajte co je cisarove cisarovi a co je bozie Bohu.Nebol ziadny liberal ale ma kazdeho rad bez rozdielu.Ale tieto politicke debaty len k nevrazivosti dovedie ludi a vidime to,ze je to tak.
@anonym_768ec8 prosím? Náboženstvo bolo vždy súčasťou politiky! Vždy! Aj teraz je to tak,viď KDH a spol. A bol liberálne zmýšľajúci práve v tom, ako sa správal ku všetkým. Slovo liberálny sa používa aj ako ekvivalent slobodne zmýšľajúci, zmierlivý a podobne. Nie je to len o politike a ekonomike. A hlavne nejako neviem poriadne dešifrovať čo ste mysleli tým čo ste napísali. Skúste ešte raz a zrozumiteľne.
Ale popravde ma už nebaví odpovedať na anonymné komentáre ktoré sa skrývajú akoby sa hanbili za to čo píšu. Toto nie je téma kde je treba anonymitu ako napríklad - podviedli ste niekedy svojho partnera? - a podobne.
@anonym_768ec8 prosím? Náboženstvo bolo vždy súčasťou politiky! Vždy! Aj teraz je to tak,viď KDH a spol. A bol liberálne zmýšľajúci práve v tom, ako sa správal ku všetkým. Slovo liberálny sa používa aj ako ekvivalent slobodne zmýšľajúci, zmierlivý a podobne. Nie je to len o politike a ekonomike. A hlavne nejako neviem poriadne dešifrovať čo ste mysleli tým čo ste napísali. Skúste ešte raz a zrozumiteľne.
Ale popravde ma už nebaví odpovedať na anonymné komentáre ktoré sa skrývajú akoby sa hanbili za to čo píšu. Toto nie je téma kde je treba anonymitu ako napríklad - podviedli ste niekedy svojho partnera? - a podobne.
@mizoko citaj bibliu tam mas odpoved.
@mizoko citaj bibliu tam mas odpoved.
@anonym_768ec8 ja som bibliu čítala. Ale to že mi to tu nechceš rozpisat znamená,že nemáš čo napísať. Ak niečo tvrdíš tak to tvrdenie aj niečím podloz. A nie - nájdi si to sama. Narozdiel od 90 percent veriacich mám bibliu naštudovanu a mala som predmet Biblické dejiny aj na výške.
@anonym_768ec8 ja som bibliu čítala. Ale to že mi to tu nechceš rozpisat znamená,že nemáš čo napísať. Ak niečo tvrdíš tak to tvrdenie aj niečím podloz. A nie - nájdi si to sama. Narozdiel od 90 percent veriacich mám bibliu naštudovanu a mala som predmet Biblické dejiny aj na výške.
@mizoko este raz Jezis neprisiel riesit politicku otazku,pokusali ho jasne a zretelne,ked sa ho pytali na dane,ci maju ludia platit dane vojakom.Takze jasne im odpovedal tak,aby sa nicoho a nikoho nedotkol:doneste mi dinar,kto tam je???cisar a preto dajte cisarovi co je cisarovo a co je bozie Bohu.
@mizoko Ježiš neorganizoval žiadne protesty, ani vzbury proti rímskej nadvláde ktorá utlačovala židov. Keď ho chceli urobiť kráľom utiekol im, nemiešal sa vôbec do politiky, ani nekandidoval do nejakej politickej funkcie pričom by bol najschopnejší kandidát. Nádej na riešenie problémov ľudstva smeroval k božej vláde a nie do ľudských vlád.
To je naopak v protiklade s dnešnými náboženstvami, ktoré korunujú kráľov, posielajú svojich veriacich aby išli bojovať a zabíjať svojich spoluveriacich rovnakého náboženstva len preto že sa narodili v inej krajine, miešajú sa do politiky a ovládajú ju.
Rozsudok nad takými náboženstvami je už vynesený a zapísaný v knihe Zjavenie Jánovi 18 kapitola.
Treba viacej zarabat.

@markusrasford tak to si riadne vedľa 🙂. všetci čo nemajú radi PS sú voliči Smeru a Hlasu ? Nie som ani jedného volič. Ale arogancia PS a ich ponímanie demokracie je zjavne´, to je ako cez kopírak . To je normálne pohľad " česť práci " a jedine náš smer je správny a nikto iný , na večné veky s PS. Pekný večer prajem voličovi PS.
@anonym_e710c8 tance ti vadia ale ze za 2 miliárd tu chceli urobiť malú domov to ti nevadí. Pride deň ked budeš búchať na dvere zdravotníctva a bude ticho. Nebude mať kto otvoriť. Ozaj minister kedy prečíta správu ktorú vyhotovilo SAV ohľadom vakcín?