icon

Kde nájsť kamenné predajne s vlnami v Košiciach?

hrasokj
5. jún 2026

Ahojte, potrebovala by som poradiť. 😊 Kde v Košiciach nakupujete priadze a vlny na háčkovanie alebo pletenie? Poznám len obchod na Mäsiarskej ulici, preto budem rada za tipy na ďalšie kamenné predajne s dobrým výberom. Ďakujem 🙂

viestta
5. jún 2026

Su len dve, ta na Masiarskej a druha na Mlynskej pri evanielickom kostole

hrasokj
autor
5. jún 2026
@viestta

Su len dve, ta na Masiarskej a druha na Mlynskej pri evanielickom kostole

@viestta žiaľ tá na Mlynskej je už zrušená. Pátram po ďalšich predajniach lebo jedna predajňa sa mi zdá na také mesto málo.

viestta
5. jún 2026
@hrasokj

@viestta žiaľ tá na Mlynskej je už zrušená. Pátram po ďalšich predajniach lebo jedna predajňa sa mi zdá na také mesto málo.

@hrasokj na Mlynskej boli dve, jednu zrusili, ostala ta na roho pri Gastrodome, ta sa prestahovala tam, kde bola ta zrusena. V aprili este fungovali tam.

hrasokj
autor
5. jún 2026
@viestta

@hrasokj na Mlynskej boli dve, jednu zrusili, ostala ta na roho pri Gastrodome, ta sa prestahovala tam, kde bola ta zrusena. V aprili este fungovali tam.

@viestta ďakujem, zájdem tam 🙂

evkatk
20. jún 2026

Veľká galantéria je v Anjelovom dvore v uličke za Auparkom. Vojde sa do podjazdu a potom na poschodie. Je tam veľký výber.

viestta
20. jún 2026
@evkatk

Veľká galantéria je v Anjelovom dvore v uličke za Auparkom. Vojde sa do podjazdu a potom na poschodie. Je tam veľký výber.

@evkatk ale vlny nemavaju, aspon nezvykli mat. Nieco malo mavali U anielov v Gastrodome, ale neviem ci este maju