icon

Ako šetrite vy?

25. sep 2022

Ako šetrite vy?Kamoška mi stále hovorí že šetriť môže len ten čo nemá deti a býva u rodičov.Ja to robím tak,že odložím si po výplate peniaze na jedlo a drogériu.Vyplatim si čo treba,plyn elektriku tv internet,obedy v škole a škôlke.Co mi ostane urcim cca 100-150 eur čo môžem minút len tak pre seba.Z toho platím benzín,kredit,keď treba neake oblečenie sebe alebo deťom, maličkosti hračky do domácnosti niečo.Ostatne peniaze ušetrím.Samozrejme sú aj iné výdavky ako zubárka, STK auto,servis auto,smeti zaplatiť atď atď.Podla toho za mesiac usetrim cca 100-300 eur.Kamoska nechápe ako môžem toľko ušetriť.Ona nakupuje všetko čo sa jej páči a potom čaká na výplatu.Ja kúpim len to čo je potrebné.Viem že ani ja veľa neusetrim,preto sa chcem spýtať vás ako šetrite?Kde utahujete opasok?

Strana
z2
andykras
7. dec 2023

Nikam nechodit, nic si nedopriat vtedy usetrim. Mame 2 deti ak sa nieco vysere alebo si chceme dopriat vobec kdesi ist tak to ide neskutocne do penazi, do restiky ani nechodime pokial fakt niesme kdesi mimo domu odcestovany . Nefajcim, nepijem. Teraz mi priasla vyplata co som druhy tyzden na ocr tak ma skoro jeblo. Marodka pride v januari kedze bola na prelome mesiaca. To budu krasne vianoce 🤦

Strana
z2