Ako stanoviť príspevky nového partnera na domácnosť?
caute.. Ak spoznate noveho partnera a nastahujete si ho k sebe aj s dvoma malymi detmi, kolko by ste od neho pytali za byvanie? nejaku fixnu ciastu? alebo v percentach? Poradte. Vdaka.
paci sa mi ta verzia, ze ja budem platit tolko co mam zauzivane roky a rozdiel medzi narastom dam platit im. Ale zasa ako to ustrzit pocas mesiaca.
@anonym_autor mne sa toto zdá fer.
Kolko rokov majú deti?
To ti bolo treba? Znicit si zivot? Uz ho tam mas? Ked nie, hod spiatocku, "z toho nekouka nic" len megamaler.
To ti bolo treba? Znicit si zivot? Uz ho tam mas? Ked nie, hod spiatocku, "z toho nekouka nic" len megamaler.
@anonym_0e8957 autor je chlap a nasťahovala sa k nemu žena s 2 deťmi
Teraz nerozumiem. Veď si napísala že si žena nie?
@anonym_autor
@anonym_autor
@anonym_2eaf37 pise v takom divnom neutrale, ale ved na tom nezalezi...
Chlap s dvomi detmi ma platit viac?
Zena s dvomi detmi ma platit menej?
Tvoja pdpoved zalezi na tom o koho sa jedna?
@anonym_2eaf37 pise v takom divnom neutrale, ale ved na tom nezalezi...
Chlap s dvomi detmi ma platit viac?
Zena s dvomi detmi ma platit menej?
Tvoja pdpoved zalezi na tom o koho sa jedna?
@kitycat Ano presne tak by zo malo byt. Veď muž sa ma starať nie? Je to iné keby muž sa naťahuje ku žene a žena k mužovi.
Ak je to kamarátka, tak reálne náklady. Ak je to frajerka, tak sa trochu pochlap...
@kitycat Ano presne tak by zo malo byt. Veď muž sa ma starať nie? Je to iné keby muž sa naťahuje ku žene a žena k mužovi.
@anonym_2eaf37 ja tvrdim 50:50, pretoze zase heho deti to nie su, ske ide do vztahu kde su zavazky z minuleho partnerstva,,,ale zakladatel asi pocital, ze sa pristahuje iba rozkrok a nie aj zvysok a stupnu mu naklady
Mimochodom, ceny všetkého stúpajú, takže tvoje spravodlivé rozdelenie je v konečnom dôsledku aj tak nespravodlivé.