icon

Ako stanoviť príspevky nového partnera na domácnosť?

Dnes o 15:16

caute.. Ak spoznate noveho partnera a nastahujete si ho k sebe aj s dvoma malymi detmi, kolko by ste od neho pytali za byvanie? nejaku fixnu ciastu? alebo v percentach? Poradte. Vdaka.

Strana
z3
milanemila
Autor odpoveď zmazal
anonym_ffa2dd
Dnes o 17:52
@anonym_autor

paci sa mi ta verzia, ze ja budem platit tolko co mam zauzivane roky a rozdiel medzi narastom dam platit im. Ale zasa ako to ustrzit pocas mesiaca.

@anonym_autor mne sa toto zdá fer.
Kolko rokov majú deti?

anonym_0e8957
Dnes o 18:00

To ti bolo treba? Znicit si zivot? Uz ho tam mas? Ked nie, hod spiatocku, "z toho nekouka nic" len megamaler.

tiezjedna
Dnes o 18:03
@anonym_0e8957

To ti bolo treba? Znicit si zivot? Uz ho tam mas? Ked nie, hod spiatocku, "z toho nekouka nic" len megamaler.

@anonym_0e8957 autor je chlap a nasťahovala sa k nemu žena s 2 deťmi

kitycat
Dnes o 18:21
@anonym_2eaf37

Teraz nerozumiem. Veď si napísala že si žena nie?
@anonym_autor
@anonym_autor

@anonym_2eaf37 pise v takom divnom neutrale, ale ved na tom nezalezi...
Chlap s dvomi detmi ma platit viac?
Zena s dvomi detmi ma platit menej?

Tvoja pdpoved zalezi na tom o koho sa jedna?

anonym_2eaf37
Dnes o 18:29

Teba mať za chlapa konečná 😃😃😃😃

anonym_2eaf37
Dnes o 18:30
@kitycat

@anonym_2eaf37 pise v takom divnom neutrale, ale ved na tom nezalezi...
Chlap s dvomi detmi ma platit viac?
Zena s dvomi detmi ma platit menej?

Tvoja pdpoved zalezi na tom o koho sa jedna?

@kitycat Ano presne tak by zo malo byt. Veď muž sa ma starať nie? Je to iné keby muž sa naťahuje ku žene a žena k mužovi.

tiezjedna
Dnes o 18:32

Autor diskusie je muž... 😉

anonym_bd13dd
Dnes o 18:37

Ak je to kamarátka, tak reálne náklady. Ak je to frajerka, tak sa trochu pochlap...

kitycat
Dnes o 18:50
@anonym_2eaf37

@kitycat Ano presne tak by zo malo byt. Veď muž sa ma starať nie? Je to iné keby muž sa naťahuje ku žene a žena k mužovi.

@anonym_2eaf37 ja tvrdim 50:50, pretoze zase heho deti to nie su, ske ide do vztahu kde su zavazky z minuleho partnerstva,,,ale zakladatel asi pocital, ze sa pristahuje iba rozkrok a nie aj zvysok a stupnu mu naklady

anonym_bd13dd
Dnes o 18:51

Mimochodom, ceny všetkého stúpajú, takže tvoje spravodlivé rozdelenie je v konečnom dôsledku aj tak nespravodlivé.

Strana
z3