icon

Ako ste na tom finančne?

konickarka1
11. feb 2017

Ahojte diskuterky. Vcelku ma zaujima ci ste spokojne s vasou financnou situaciou? Ci mate vlastne byvanie, ci vam vystacuje vas prijem.

sibalka21
11. feb 2017

No ty budes ten posledny clovek na svete, ktoremu by som ho dala ;)

konickarka1
autor
11. feb 2017

@momoqui myslim si ze statistiky su len priemery a mediany. Realne majetky nie su predmetom statistickeho vykazovania. Preto je podla mna tazke povedat co je dobre a zle.

tajka1986
11. feb 2017

@konickarka1 a teraz si uz spokojna? Nevies ako na tom si?? Ak je pravda toto co pises, o com pochybujem, tak sa trosku zamysli,ak mas cim 😀

svetkaadamko
11. feb 2017

@konickarka1 jasne, ľudia v okolí už vedia, treba to povedať aj tým cudzím, ktorí ti možno začnu závidieť, možno sa zasmejú, že toho stále nemáš dosť.
Naozaj nechápem zmysel tejto témy. Chceš zistiť ako na tom sme a keď ti to povieme, tak čo?

momoqui
11. feb 2017

@konickarka1 ano kazdy ma ine naroky a verim ze mnohi by z toho co povazujes ty za standard nedokazali vyzit 😀

janush
11. feb 2017

@konickarka1 peniaze kazia charakter, stale si hovorim ze sa mam velmi dobre. Mam co jest, kde byvat, co si obliect a ostane aj na vylety...takze sa mam lepsie ako 90% ludi na tejto planete...a to si velmi vazim a som vdacna za to, ze mozem tak slusne a dostojne zit...

alaguema
11. feb 2017

@konickarka1 svatá prostoto...😀 Keď už treba zakladať fake provokačné témy, nedá sa to aspoň sofistikovanejšie? 😂

janauni
11. feb 2017

Jeziiis to ako s babom vyzijete z tej stvorky?? Asi budes musiet coskoro do prace, ze? 😒

konickarka1
autor
11. feb 2017

@tajka1986 rozmyslam...

salfusco
11. feb 2017

@tajka1986 nie je to nic extra,takze to pravda moze byt...ale zmysel tohto vypisovania bude asi nuda alebo chvalenie sa

konickarka1
autor
11. feb 2017

@momoqui ani nevies aku mas v tom pravdu.

konickarka1
autor
11. feb 2017

@janauni nie kvoli peniazom sa vratim do prace.

konickarka1
autor
11. feb 2017

@salfusco ja si tiez vravim ze sa maju ludia lepsie. Taki ma aj vcelku zaujimaju.

momoqui
11. feb 2017

@konickarka1 viem 😀

tajka1986
11. feb 2017

@salfusco jaaaaaj takze na Slovensku je bezne mat na ucte 75tis a byvat v dome za 300 bez hypo,som nevedela 😀

konickarka1
autor
11. feb 2017

@tajka1986 tam kde byvam ja aj ano

svetkaadamko
11. feb 2017

@konickarka1 tak si mala založiť tému "hľadám si kámošky s mesačným príjmom 4tisíc eur"

sykorkauhliarka
11. feb 2017

to teraz pises v € alebo si zaseknuta v slovenskej mene?

konickarka1
autor
11. feb 2017

@svetkaadamko a su tu take? Ja sama mam len 918eur matersku teraz 😉

konickarka1
autor
11. feb 2017

@sykorkauhliarka dobry pokus

salfusco
11. feb 2017

@tajka1986 kde som take nieco napisal,že je to bezne? Iba to,že to nie je nic extra...a to je rozdiel

konickarka1
autor
11. feb 2017

@salfusco osobne si tiez myslim ze to nie je nic extra 😉

larissa007
11. feb 2017

@konickarka1 jaaaa mam dost co za zenske tu chodia... hned vztahovacne ..hned ze sa chvalis a podobne no citam to a mi je zle z tejto slovač mentality...volee chcem odpoviem diskutujem nechcem tak ani temu neotvaram... ze do toho ta nic... no mate vy problemi... mna tiez zaujima ako ziju ludia a z coho lebo z tych platov asi caruju abo co!...ale namiesto toho sa dozviem ze im drbe... tak tomu nepomoze ani 100 000eur na ucte... to by vec len zhorsilo. Sa necudujem ze vacsina taku sumu v zivote neuvidi...sak akoby k tomu dosli tym kuracim mozgom.

janush
11. feb 2017

@konickarka1 a kde byvas?

alaguema
11. feb 2017

ľudia, neživte trolla...sedí niekde v zašmatlanej garsónke a vypisuje chobotiny 😎

svetkaadamko
11. feb 2017

@konickarka1 ach pane na nebi, o toto ti ide? Aby sme sa tu pototo z tvojho príjmu? Zatiaľ sa tu nikto tak nechváli ako ty a nejak ťa to ani neštve, hlavne, že vieme z čoho žiješ ty. Chlap by ťa isto pochválil, že to tu vypisuješ.

konickarka1
autor
11. feb 2017

@larissa007 bingo.

konickarka1
autor
11. feb 2017

@alaguema o sebe pises? 😉

oli18
11. feb 2017

@konickarka1 tak to jedine, že si manželkou slovenského politika, alebo finančného žraloka ☹ A tie na MK iste nechodia

konickarka1
autor
11. feb 2017

@svetkaadamko nie. Skor mi slo o to, vediet ako sa na Svk ludom dari.