icon

Ako ste na tom finančne?

konickarka1
11. feb 2017

Ahojte diskuterky. Vcelku ma zaujima ci ste spokojne s vasou financnou situaciou? Ci mate vlastne byvanie, ci vam vystacuje vas prijem.

svetkaadamko
11. feb 2017

@konickarka1 no aha, už máš aj kamarátku 😀 môžte si spoločne prerátavať výplaty.

larissa007
11. feb 2017

@konickarka1 slovaci ti aj dlhy zavidia takze nedajboze maj nieco...my mame mercedes a musi byt nonstop poskrabany klucami cez cele auto...lebo ja nemam nebudes mat ani ty alebo ti to aspon dodrbem! Udrbane spatne zrkadla bezna vec jedno stoji 250evri sak v pohodickee... to kde zijem faktt

konickarka1
autor
11. feb 2017

@oli18 vies ze si myslim ze politici su len babky a skor financne skupiny hybu peniazmi. A nie som zena politika.

svetkaadamko
11. feb 2017

@konickarka1 tak sa choď pozrieť aj niekde za brány svojho paláca a zistíš, ako sa ľudom na Svk úžasne žije. A nemusíš zakladať takéto inteligentné témy.

oli18
11. feb 2017

@konickarka1 vyzerá, že nežiješ na SK, ak nevieš, ako sa tu ľuďom darí a potrebuješ si to tu zisťovať

sykorkauhliarka
11. feb 2017

ze je rodicak 200€ raz mesacne je hadam kazdemu zname ;)

konickarka1
autor
11. feb 2017

@oli18 mozno by si sa cudovala kolko ludi sem chodi... aj my varime, starame sa o deti etc. Ano mame aj babysitterky, upratovacky a lahsie podmienky ale co sa tyka deti riesime rovnake problemy..

larissa007
11. feb 2017

Podte teraz Horacio ide odhalit kto je bohata pani ktora zadala temu.. mate o com rozmyslat na dva dni minimum.ani spat nebudete.

svetkaadamko
11. feb 2017

@larissa007 toto nie je o závisti, ja osobne jej nič z toho, čo napísala, nezávidím, lebo mám toho omnoho viac, ale nie materiálneho.

konickarka1
autor
11. feb 2017

@svetkaadamko mam vela nemajetnych kamaratiek.

konickarka1
autor
11. feb 2017

@svetkaadamko chodim. A velmi rada.

konickarka1
autor
11. feb 2017

@sykorkauhliarka aj mne a dokonca som pozerala ucet kedy mi nabehne materska si predstav.

obsadenemeno
11. feb 2017

@konickarka1 no staci sa pozriet dookola, ked chces vediet, ako sa ludom dari. Ale treba vyjst aj za humno/branu, co ta oddeluje od luzy, co nema na to, co ty.
Nemusis pisat na kona, tu ti aj tak nikto realne nenapise, aky ma prijem, lebo bud nadhodnotia (ti, co sa radi chvalia) alebo hned zacnu utocit, ze co sa vychvalujes ty.
Rozdiely su velke. Ved len kukni do temy "nabehla vam materska" ako tam niektore zufalo cakaju na par eur kazducky mesiac.
Problem skor je, ,e vela ludi nevie hospodarit. Nakupuju blbosti, veci, co realne nepotrebuju, alebo veci, ktorymi sa chcu lochvalit pred susedmi. To je ta slovenska mentalita.

janush
11. feb 2017

@konickarka1 len mi nie je jasne preco si si zakladala novy nick...aby ta niekto neodhalil...ludia sa maju na slovensku lepsie aj horsie...hodnota penazi napriklad u mna nie je meratelna....

sykorkauhliarka
11. feb 2017

@konickarka1 nemusim si nic predstavovat ;)

konickarka1
autor
11. feb 2017

@obsadenemeno ja si myslim ze je to vela o financnej gramotnosti ak sa ludia dostanu do nudze. A vela je aj o tvrdej praci. A samozrejme potom setrenie az prides do stadia ze si mozes dovolit stale viac..

svetkaadamko
11. feb 2017

@konickarka1 no vidíš, aké smutné, že prvé čo sme sa o tebe dozvedeli, koľko stál tvoj dom, koľko máš na účte, koľko máš áut, ale koľko máš skutočných priateľov, to je podľa mňa jedno z najväčších bohatstiev spolu s rodinou. Takže treba si poukladať hodnoty, ak sa niekde objavím ako nová.

konickarka1
autor
11. feb 2017

@janush nie je novy nick. Nie som tu inak aktivna. Hodnota penazi je len jeden z ukazovatelov 😉 su aj ine veci.

konickarka1
autor
11. feb 2017

@svetkaadamko myslim ze je fer odpovedat na co sa sama pytas 😉

kvetka22
11. feb 2017

Tak ja reagujem rovno na otázky 🙂 áno, sme spokojní, mame vlastne bývanie a príjem nám stačí 🙂 žijeme na Slovensku 🙂

konickarka1
autor
11. feb 2017

@kvetka22 nie je tu az tak zle 😉

obsadenemeno
11. feb 2017

@konickarka1 no ja som nikdy nebola na "veci"....... skor minam peniaze na zazitky.
Inak ja nezijem na SK, takze tazko porovnavat, ale takisto mame dom, auto, sice nie najnovsie, ale ako som uz pisala, to pre nas nie je az tak dolezite. Dostane nas z bodu A do bodu B. Mam dobru pracu, aj manzel, nieco mame odlozene na "horsie casy keby nieco", sem tam poslem nejake peniaze sestre alebo rodicom na SK, lebo viem, ze sa im zidu, napr na Vianoce a tak.
Ja som so svojim prijmom spokojna, vystaci mi na vsetko co chcem. Ale zase ja nie som ten typ na silikony, umele nechty alebo kazdu sezonu novy satnik. To radsej pojdem na vylet Transsibirskou Magistralou ci si skocim padakom.

alaguema
11. feb 2017

@obsadenemeno nikto, kto skutočne má nejaký nadštandard, tu nevypíše presnú hodnotu domu, aktuálny stav na účte, mesačný príjem a počet áut. A už vôbec nie je taký blbý, aby nevedel, aká je situácia v priemere. Čudujem sa, že sa ľudia nad ňou rozčuľujú 😎 Ale je celkom zábavné to pozorovať..

larissa007
11. feb 2017

@konickarka1 ja si dovolim polozit otazku: co mozem ja spravit aby som sa mala financne ako ty?

konickarka1
autor
11. feb 2017

@obsadenemeno vies. Ja napriklad zavidim zazitkove minanie. Ale ked babo bude vacsia radi by sme sa k tomu vratili. Uz samozrejme rodinne.

janush
11. feb 2017

@larissa007 dobre sa vydat😋

konickarka1
autor
11. feb 2017

@larissa007 makat a vzdelavat sa. Cely zivot 😉

svetkaadamko
11. feb 2017

@konickarka1 zaujímavé, lebo ti to chvíľu trvalo 😀 mne osobne je jedno, koľko čoho máš, len som nepochopila, na čo potrebujú ľudia riešiť tieto veci a hlavne takto verejne.

obsadenemeno
11. feb 2017

@konickarka1 deti su odolne..... my sme s malou chodili na vylety odmalicka. Bola s nami, bola spokojna.

Dokonca si pamatam jednu moju znamu, uz to bude dobrych 20rokov, ze bola s muzom a s babatkom asi trojmesacnym na stanovacke na Domasi cele dva tyzdne. Bez problemov. 🙂

konickarka1
autor
11. feb 2017

@alaguema ten priemer je statiaticke vykazovanie. Myslim ze mimo reality.