Ako ste spokojné s Dôverou?
Ahojte 🙂 od 1.1.2018 prestupujem do Dovery, odporucila mi to jedna znama, zevraj je to vyhodne pre mamicky s detmi..bola som cely zivot vo vseobecnej, a teraz rozmyslam ( aj ked je uz momentalne neskoro), ci som spravila dobre..a kedze cakam babatko vo februari, tak neviem ci aj jemu mam dat Doveru alebo Vseobecnu
@lavieenrose 😉 podobne je to aj s operaciou oka. Vo VZP 0€, necakas. V Dovere +800€ a 300€ za nejaku speci injekciu a cakas dokedy si nenasetris ☹ moja skusenost so super poistovnou doverou. Jedine velke plus vidim v 50€ kvazi startovacom balicku pre babatko a par euraciek rocne na vitaminy. Jasne zabudla som na prestupne benefity.
To je smutné, s tým prístupom, keď sa jedná o operáciu🤐
My mame doveru a ja uz veľmi dlho a som s nou ok. Deti su obe v dôvere. A muz zacal uvažovať že tiež prejde do dôvery 😊
Ahoj, nečítala som príspevky.....Ja som bola vždy Dôvera. Bola som vcelku spokojná, až na dva veľké incidenty - kedy ma ako tehotnú odmietli ošetriť kvôli poisťovni a odmietol ma vziať aj nový zubár kvôli poisťovni. Je to ako na húpačke.raz dobre, raz zle. Ja som sa práve od januára dala do všeobecnej. Človek nikdy nevie, ak budem nespokojná, zmení o rok zas.

@lukymiska zavolaj na infolinku, podľa údajov z kartičky poistenca ti pošlú na e-mail prihlasovacie údaje, prihlásiš sa na e-pobočke, tam už máš všetky lieky na preplatenie nachystané, len klikneš na "preplatiť" a na druhý deň máš peniaze na účte