Ako ukončiť strhávanie platieb v Better Me?
Mám velku prosbu. Ako sa vám podarilo ukončit strhávanie platieb v aplikacii Better Me. Neviem si rady. Ďakujem za odpoveď.
Aj ja som na to naletela ale vďaka tejto diskusii sa mi to podarilo zrušiť a mám potvrdene v maili od nich že mi vrátia peniaze. Tak dúfam že sa dočkám. Ďakujem 😄
Ahoj, práve mi pred hodinou strhli 52e, myslela som, že ma svihne a trvalo mi hodinu odhlásiť to predplatné. Napíš mi súkromnú správu, pošlem ti tamscreenshoty kde to nájdeš. Hlúpa som bola už vtedy, keď som za to vysoklila 40e v domnení, že je to jednorazová záležitosť a že videá mi ostanú navždy. Nasratá som na seba neskutočne.
@spratek Dobrý deň, aj ja som sa ulakomila na aplikaciu better me... Ale som si ju vymazala zrejme bez zrušenia cca pred rokom. Našťastie mi banka zablokovala účet keď si žiadali platbu. A teraz neviem ako na to. Vedeli by ste mi poradiť?
Ja som totálne nasraná, lebo mne sa peniaze nevrátili, len čo akuráát mi stále posielajú maily o ďalších ponukách, tak som im pekne odpísala, že všadee, kde sa bude dať tak im napíšem skvelú recenziu. celkom by som na tú svoju vyhrážku zabudla, ale oni sa mi dnes opäť ozvali, taaaaaak idem na toooooooooooooooo
Ahoj, práve mi pred hodinou strhli 52e, myslela som, že ma svihne a trvalo mi hodinu odhlásiť to predplatné. Napíš mi súkromnú správu, pošlem ti tamscreenshoty kde to nájdeš. Hlúpa som bola už vtedy, keď som za to vysoklila 40e v domnení, že je to jednorazová záležitosť a že videá mi ostanú navždy. Nasratá som na seba neskutočne.
@spratek ahoj prosím môžeš mi dat info ako zrusit predplatné a žiadať o vratenie peňazí,za dva dni mi strhli s účtu 50€🙄
Ahojte viete mi pomôcť s betterme bohužiaľ som zabudla heslo k tejto aplikácie a odinstalovalaa. Ale vo je horšie to predplatné mi ostalo aktívne. Potrebujem pomôcť. Zaplatila som na tyzden ze pocvicim uvidim ale to ked raz zaplatíš automaticky ti to sťahuje. Neviem sa toho zbaviť. Prosím pomôžte mi
Ahojte viete mi pomôcť s betterme bohužiaľ som zabudla heslo k tejto aplikácie a odinstalovalaa. Ale vo je horšie to predplatné mi ostalo aktívne. Potrebujem pomôcť. Zaplatila som na tyzden ze pocvicim uvidim ale to ked raz zaplatíš automaticky ti to sťahuje. Neviem sa toho zbaviť. Prosím pomôžte mi
@iva0001 nainštaluj si ho znovu a prihlás sa, daj zabudnuté heslo
Ahojte,mne sa dnes dostala na FB tato stranka,vsetko som vyplnila,ale nezaplatila som ani tu skusobnu verziu.Len tam pise toto: Bez zrušenia, pred ukončením vybraného zvýhodneného úvodného plánu súhlasím s tým že BetterMe bude automatickvy účtovať 28,56 € (bez DPH) každých 4 týždňov, až kým nezruším Dane sa vypočítajú pri pokladni. Zrušte online prostredníctvom profilu na webovei stránke alebo v aplikácii.Nemozu sa domahat potom nejakej pokuty,alebo sa nejak dostat k mojmu uctu?Nezadala som nic z mojej karty,ale aj tak mam obavu...🫤