Ako ukončiť strhávanie platieb v Better Me?
Mám velku prosbu. Ako sa vám podarilo ukončit strhávanie platieb v aplikacii Better Me. Neviem si rady. Ďakujem za odpoveď.
zrušiš odber v obchode
Ahoj, práve mi pred hodinou strhli 52e, myslela som, že ma svihne a trvalo mi hodinu odhlásiť to predplatné. Napíš mi súkromnú správu, pošlem ti tamscreenshoty kde to nájdeš. Hlúpa som bola už vtedy, keď som za to vysoklila 40e v domnení, že je to jednorazová záležitosť a že videá mi ostanú navždy. Nasratá som na seba neskutočne.
@spratek ahoj, vieš mi s tým prosím ťa pomôcť??? Už som to rušila 3x a znova mi to strhlo včera 52€
ja som im napísala e-mail na túto adresu: support@betterme.world že chcem zrušiť predplatné (Hello. I want to cancel my subscription. How should I do this?) a ešte v ten deň mi prišla odpoveď s inštrukciami. Podarilo sa, odhlásila som sa a nestiahli mi ďalší poplatok
@spratek dobrý večer 🙂 vrátili vám platbu? Ja som si zaplatila len skúšobnú verziu za 6,99€ a zrazu minto ani ne po týždni strhlo 28,98€. Chcem ale peniaze naspäť. Ja som tu aplikáciu nevyužila a i raz
@lenkasiska Mne nič nevrátili, tiež som ju ani raz nevyužila, ale dcéra ma odhlásila z ďalších odberov a zablokovala som ďalšiu platbu, všetko som odinštalovala a už mi nič viac nestiahli.Hoci som tam písala a žiadala platbu späť, akurát mesiac mi ešte chodili mailom správy, že posledná možnosť si to rozmyslieť a znovu aktivovať…
@lenkasiska áno vrátili, najskôr banka a neskôr keď mi vrátili z better me tak banka si svoju stiahla naspäť. Trvalo to ale rezko cez mesiac a vyvolávania kade tade, kartu som si dala zablokovať a požiadala som o vydanie novej
@petka_24 platby prestali sťahovať....ja som im napísala e-mail na túto adresu: support@betterme.world že chcem zrušiť predplatné (Hello. I want to cancel my subscription. How should I do this?) a ešte v ten deň mi prišla odpoveď s inštrukciami. Podarilo sa, odhlásila som sa a nestiahli mi ďalší poplatok
Prosím Vás aj ja potrebujem pomôcť, práve dnes dom zaplatila 5,99€ na tyzden, do aplikácie sa neviem ani dostať a neviem teraz ako to mám zrušiť, aby mi nestrácali peňažnú čiastku, čo mám spraviť?
@erika_230 ja som im napísala e-mail na túto adresu: support@betterme.world že chcem zrušiť predplatné (Hello. I want to cancel my subscription. How should I do this?) a ešte v ten deň mi prišla odpoveď s inštrukciami. Podarilo sa, odhlásila som sa a nestiahli mi ďalší poplatok. Skús to podľa tohto postupu...
@spratek prosím ta, ako sa ti podarilo dostať peniaze naspat? Vďaka za odpoved
@spratek prosím ta, ako sa ti podarilo dostať peniaze naspat? Vďaka za odpoved
@martinka_g ahoj, tak aj ja som im naletela a teraz mi už druhý mesiac stiahli na 2x peniaze , aj prvý mesiac na dvakrát, napriek tomu, že som tam nebola, len vtedy raz , keď som si to kúpila, no des a hrôza , prosím pomôžte
@erika_230 ja som im napísala e-mail na túto adresu: support@betterme.world že chcem zrušiť predplatné (Hello. I want to cancel my subscription. How should I do this?) a ešte v ten deň mi prišla odpoveď s inštrukciami. Podarilo sa, odhlásila som sa a nestiahli mi ďalší poplatok. Skús to podľa tohto postupu...
@mirko007 ako sa ti to podarilo, ja to neviem zrušiť , už rozmýšľam o zablokovaní plat.karty
@martinka_g ahoj, tak aj ja som im naletela a teraz mi už druhý mesiac stiahli na 2x peniaze , aj prvý mesiac na dvakrát, napriek tomu, že som tam nebola, len vtedy raz , keď som si to kúpila, no des a hrôza , prosím pomôžte
@sandy315 napíš im na support@betterme.world ,že to chceš zrušiť a nevieš ako a žiadaj peniaze spat, mne ich vrátili, ponúkali všeličo iné, ale chcela som peniaze, kludne píš po slovensky
@mirko007 ako sa ti to podarilo, ja to neviem zrušiť , už rozmýšľam o zablokovaní plat.karty
@sandy315 ja som im napísala e-mail na túto adresu: support@betterme.world že chcem zrušiť predplatné (Hello. I want to cancel my subscription. How should I do this?) a ešte v ten deň mi prišla odpoveď s inštrukciami. Podarilo sa, odhlásila som sa a nestiahli mi ďalší poplatok. Skús to podľa tohto postupu...
@kathak ani mne to neukazovalo v GooglePlay, ale keď pôjdeš do aplikácie a v profile máš Manage Subscription a tam to vieš zrusit
@martinka_g Dakujem, tak sa mi to podarilo .
🙏
@sandy315 napíš im na support@betterme.world ,že to chceš zrušiť a nevieš ako a žiadaj peniaze spat, mne ich vrátili, ponúkali všeličo iné, ale chcela som peniaze, kludne píš po slovensky
@martinka_g ďakujem, písala som im, samozrejme mi ponúkajú všetko možné, ale keďže som im neverila, stopla som platobnú kartu v banke
@kathak ani mne to neukazovalo v GooglePlay, ale keď pôjdeš do aplikácie a v profile máš Manage Subscription a tam to vieš zrusit
@martinka_g ani ja to nevedela zrušiť 😑😐
@sandy315 ja som im napísala e-mail na túto adresu: support@betterme.world že chcem zrušiť predplatné (Hello. I want to cancel my subscription. How should I do this?) a ešte v ten deň mi prišla odpoveď s inštrukciami. Podarilo sa, odhlásila som sa a nestiahli mi ďalší poplatok. Skús to podľa tohto postupu...
@mirko007 ďakujem za radu, ale ja som to nevedela zrušiť, tak som dala zablokovať kartu, do týždňa mi príde nová , a síce 10€ so stiahnu, ale ja môžem kľudne spať
dakujem tu všetkým, skoro som sa prihlasila, pýtali mailovú, ale reku idem kukk co ludia na to a toto fuu, no baby ved cvicenia su zadara na you tube a volu cvicit nam to asi nenaleje, takže už žiadne odtucnovaky ale ai budem musiet najprv zmenit seba a to bude najtazsie, to zasa bude vyhovoriek, aby vyhralo pohodlie ze, no nie ste v tom sami som s vami, furt si hovorím, az toto dokoncim už zacnem, lenže, stále niečo dokončujem, takže sa vytiahnem z konca rady a dam sa na prve miesto asi, no držte mi palce, musím to skusit, inak nem dopadnem dobre

@mirko007 ak mas iphone tak cez nastavenia, tvoj icloud profil sa vies preklikat az k vsetkym predplatnym. Predpokladam ze android to moze mat tirz niekde na jednom mieste