icon

Ako uplatniť rekreačný poukaz cez banku 365?

monikabotosova
9. sep 2025

Dobrý deň prajem, uplatňoval si niekto u zamestnávateľa rekreačný poukaz cez túto banku? Platbu som platila cez kartu priamo v hoteli. Banka poskytuje potvrdenie o platbe v PDF, avšak na tomto potvrdení nie je napísané, komu platba išla, len že bola vykonaná. Ja mám teraz obavy, či mi to zamestnávateľ uzná. V hoteli mi dali všetky potrebné dokumenty z ich strany, kontaktovala som banku, ale žiadne iné potvrdenie mi dať nevedia, len na začiatku ďalšieho mesiaca výpis z účtu. Dosť mám teraz obavy z toho.. ďakujem za pomoc.

Ešte prikladam screenshot, ako to potvrdenie vyzerá, absolútne nič nehovoriace.

Ako uplatniť rekreačný poukaz cez banku 365?
klarissa25
9. sep 2025

Ja som posielala do mojej firmy, len ziadost, fakturu a potvrdenie o ucasti na tabore a nic ine. Preplatili v pohode

nyusika
9. sep 2025

@monikabotosova
platila som kartou, nie cez kartu

na potvrdeni z banky musi byt jasne napisane, kto je majitel uctu (ty), aka suma a v ktory den odisla.
to by malo zamestnavatelovi stacit, nakolko predkladas aj fakturu z hotela, ktora je na tvoje meno a je tam suma identucvka s tou, na ktoru prikladas potvrdenie

petamich
9. sep 2025

V prvom rade transakcia je len rezervovana nie zuctovana, akonahle sa zuctuje je mozne, ze tych detailov tam bude viac. A teda ak nebude dostatocne vzdy ti vie banka za poplatok vacsinou vystavit aj oficialne potvrdenie (kazdopadne zamestnavatelovi by malo stacit, ze v potvrdeni je, ze ucet je na tvoje meno, ze transakcia je v rovnakej vyske ako faktura, ktoru ti vystavil ubytovatel).

anonym_1dcf7e
9. sep 2025

Ja som dávala výpis z účtu a faktúru

anonym_855943
9. sep 2025

@monikabotosova áno, uplatňovala som si rekreačný poukaz platený z tejto banky. Zamestnávateľovi som dala vytlačené toto .pdf potvrdenie, faktúru, žiadosť o prepaltenie a stačilo to.

monikabotosova
autor
9. sep 2025

Ďakujem vám veľmi pekne, upokojili ste ma. Počkám, kým tam skončí ta rezervácia a pôjdem s tým za zamestnávateľom. Ďakujem ešte raz.

ekira1
9. sep 2025

@monikabotosova ja som len z aplikácie vytlačila pdf. Platila som ja a uplatňoval ho manžel.