Ako uplatniť rekreačný poukaz cez banku 365?
Dobrý deň prajem, uplatňoval si niekto u zamestnávateľa rekreačný poukaz cez túto banku? Platbu som platila cez kartu priamo v hoteli. Banka poskytuje potvrdenie o platbe v PDF, avšak na tomto potvrdení nie je napísané, komu platba išla, len že bola vykonaná. Ja mám teraz obavy, či mi to zamestnávateľ uzná. V hoteli mi dali všetky potrebné dokumenty z ich strany, kontaktovala som banku, ale žiadne iné potvrdenie mi dať nevedia, len na začiatku ďalšieho mesiaca výpis z účtu. Dosť mám teraz obavy z toho.. ďakujem za pomoc.
Ešte prikladam screenshot, ako to potvrdenie vyzerá, absolútne nič nehovoriace.

@monikabotosova
platila som kartou, nie cez kartu
na potvrdeni z banky musi byt jasne napisane, kto je majitel uctu (ty), aka suma a v ktory den odisla.
to by malo zamestnavatelovi stacit, nakolko predkladas aj fakturu z hotela, ktora je na tvoje meno a je tam suma identucvka s tou, na ktoru prikladas potvrdenie
V prvom rade transakcia je len rezervovana nie zuctovana, akonahle sa zuctuje je mozne, ze tych detailov tam bude viac. A teda ak nebude dostatocne vzdy ti vie banka za poplatok vacsinou vystavit aj oficialne potvrdenie (kazdopadne zamestnavatelovi by malo stacit, ze v potvrdeni je, ze ucet je na tvoje meno, ze transakcia je v rovnakej vyske ako faktura, ktoru ti vystavil ubytovatel).
Ja som dávala výpis z účtu a faktúru
@monikabotosova áno, uplatňovala som si rekreačný poukaz platený z tejto banky. Zamestnávateľovi som dala vytlačené toto .pdf potvrdenie, faktúru, žiadosť o prepaltenie a stačilo to.
Ďakujem vám veľmi pekne, upokojili ste ma. Počkám, kým tam skončí ta rezervácia a pôjdem s tým za zamestnávateľom. Ďakujem ešte raz.
@monikabotosova ja som len z aplikácie vytlačila pdf. Platila som ja a uplatňoval ho manžel.

Ja som posielala do mojej firmy, len ziadost, fakturu a potvrdenie o ucasti na tabore a nic ine. Preplatili v pohode