icon

Ako ušetriť peniaze pri náraste cien?

ksenia16
30. aug 2024

Podnájom, potraviny, všetko ide hore. Strašne

bessie12
31. aug 2024

@doriiis dom na hotovosť. Také radšej ani nepíš 🙈

sasa1310
31. aug 2024

@ksenia16 Bratislava

dskjhfdlkdjhl
31. aug 2024

@doriiis ved jej teraz od nervov pukne ta snurka, co jej drzi krk s hlavou😀

doriiis
31. aug 2024

@bessie12
@dskjhfdlkdjhl ...tak v roku 2015 sa dali kúpiť staršie domy za pekné peniaze.To,že sme za 9 rokov vrazili do neho 3 násobok je už druhá vec😆🫣

bessie12
31. aug 2024

@doriiis to je len vaše veľké plus, že ste využili situáciu a kúpili dom za dobru cenu. Ale ... z autorky ta závisť len tak srší a po tejto info .. 🙈🙈

Ja som byt zdedila. Ale tak ci tak tam budem musieť vrazit nemalé peniaze. Tipujem niečo cez 50 tisíc € 🙄🙈 ale bez ohľadu na to ci je to kúpené alebo zdedene. Platiť to treba tak ci tak ..

dskjhfdlkdjhl
31. aug 2024

@doriiis Tak mne to nemusis vysvetlovat. Keby som sem napisala, co my vlastnime, tak tej jedovatej zakladatelke by odpadli aj rucicky a nozicky😀

ema234
31. aug 2024

@ksenia16 ano vsetko je drahe, ja mam dom bez hypo, ziadne dedicstvo ani od nikoho nic zadara, naklady minimalne, vyzijem z jednej vyplaty a este mi ostane. Veci kupujem zo sekaca, drahe mi je luto, restiky obcas, deti chodia na obedy. Hlavne u nas sa da na stravu, hygiena z dm znacka, my nie sme narocní, ale makam nocne , soboty a nedele a to mam aj VS. Takze neviem aka je tvoja situacia, ale vacsina ludi plati vysoke najmy alebo hypo, kupuje drahe veci a drogerku. Na strave nesetrim, pre nas je jedlo hlavne. 😉

ksenia16
autor
31. aug 2024

@ema234 to je uplne super. Vás spôsob sa mi páči

ksenia16
autor
31. aug 2024

@dskjhfdlkdjhl vy ste skutočna kresťanka. To je také milé

ksenia16
autor
31. aug 2024

@doriiis si z východa? Tam aj ja môžem kúpiť dom za hotovosť. Len susedia vadia

doriiis
31. aug 2024

@ksenia16 ...nie som z východu.Byvam v nitrianskom kraji,predtým v bratislave

ksenia16
autor
31. aug 2024

@doriiis Nitriansky tiež sama chudoba

doriiis
31. aug 2024

@ksenia16 ....samozrejme autorka.Ale my chudobní narozdiel od teba teda strašne bohatej vieme šetriť,niečo aj vlastníme a nezavidime.
Ale chápem,utapas sa vo vlastnej sebaľútosti a žiarlivosti.Budes to mať takto v živote ťažké.
Je mi ťa fakt ľúto a prajem ti,nech pritahujes to,čo vyžarujes.Pekny den

casavina
31. aug 2024

To len mne sa zdá, že autorka potrebuje len rýpať do každého??
@ksenia16 tvoj úvodný príspevok je taký výkrik do tmy, nad ktorým si asi každý človek čo mal ťažšie obdobie povzdychol doma a sám... lenže každý z tej tmy hľadal východisko povestne svetlo na konci tunela... každý kto sa rozhodol pozbierať všetky sily a ísť ďalej...čo čakáš od nás? Každý si je strojcom svojho šťastia..

kingu28
31. aug 2024

My sme 3 členná rodina.Máme dom,ale neviem či sa to z tvojho pohľadu ráta,lebo je na hypo,máme 2 autá a obaja mame stabilnú a teraz už dobre platenú prácu.Nie,nič sme nezdedili. Mimochodom,sme chudobní,keďže bývame v nitrianskom kraji 😉

lakebabe
31. aug 2024

@kingu28 😂😂😂 toto bol posledný výkrik do tmy, dotyčná ešte asi v Nitre nebola. Ale hej toto mi príde ako úplne zúfalý troll😂

doriiis
31. aug 2024

@lakebabe ...no autorka ešte nebola asi ani v Košiciach.Tam na východa.🤷🏻‍♀️

lakebabe
31. aug 2024

@doriiis to je druha vec 😂 by ma zaujímalo v akom urodzenom meste sa pohybuje 😂

kingu28
31. aug 2024

@lakebabe Podľa všetkého asi autorka žije na nesprávnom mieste,pretože ako sme sa dozvedeli na východe aj v nitrianskom kraji je chudoba.V týchto častiach Slovenska by si autorka mohla dovoliť kúpiť si dom,auto a mesačne si odložiť peknú sumu peňazí 😂

atinkaa
31. aug 2024

@ksenia16 pises ako vysetrovatelka, este aby ti vsetci odpovedali na tvoje dost osobne otazky, ved napis ako to, ze sa ti nic nezvysuje a poradi ti niekto ako na to lepsie a inak.

Okrem prskania napisat niekomu z Nitry, ze tam byva chudoba 🙄 a patris do skupin ako Cadca....tam prosim byva aka bohata cast Slovenska a to ozaj nezvyknem nikomu takto pisat, ale spamataj sa.
Ano su aj ludia, ktori vedia setrit, viac ako ty, su aj ludia, ktori vedia vyhodnejsie nakupovat a mat nejaku viziu, co s peniazmi....proste to tak je, kazdy sme dobry v niecom inom...ale co ti daju info o kadekom, ci dom - byt zdedil alebo ci plati boyfriend ako pises...tebe to ani neprida ani nepomoze, ak tebe boyfriend neplati a nededis zjavne nic lukrativne. Ono mimochodom ani to nie je vzdy vyhoda, obcas ludia zdedia a aj tak nic nemaju a su aj taki, ktori dokonca vela vyhrali alebo nejako inak ziskali a nemaju nic...nie je to zaruka nicoho, ak sa clovek sam nesnazi. Ale to uz ti tu bolo napisane. Rovnako ako sa ta pytali, aky je motiv takejto prskavej - vybusnej - jedubabovskej diskusie. Co z toho mas?
Je nejaka akcia v Cadci, ze za kazdeho nasraneho Nitrancana mas zlavu, lebo sak napis a isto sa najdu baby, co ti to laskyplne potvrdia, ze jo....naj je daka radost v tebe.

doriiis
31. aug 2024

@lakebabe ....v profile má,že Martin.🤷🏻‍♀️
Nemusí to byť troll.Tolko ľudí sa v dnešnej dobe utápa vo vlastnej závisti a riešení toho,kto koľko čoho má a nemá.
Ja to nechápem.Kazdy máme rovnaké dve ruky,rovnakých 24 hod denne a rovnakých 7 dní v týždni.Rozdiel je len v mindsete a v tom,čo niekto fnuka a nič nerobí alebo nefnuka a robí.🤷🏻‍♀️

lakebabe
31. aug 2024

@doriiis ja sa už k týmto zavistlivym témam radšej nevyjadrujem 🙈máš na dvore nafukovaci bazén si nadclovek, ideš raz ročne na last minute už tu niektoré pluju, ze nevieš co to je byť chudoba. Nedajboh tu niekomu povedať ze nemáš hypo 😄
Niekto je ale taky, že radšej bude celý deň lamentovat a ho.no robiť pre seba , ale na druhých bude ukazovať prstom

atinkaa
31. aug 2024

@bessie12 mimochodom krasne supravy mas, tesim sa s tebou...nemam sice, ale raz budu aj u nas😍
mne sa paci zas sklo ake mala kedysi moja babka a nik si to bars necenil 🙈 Moser, Mstisov, Skrdlovice...ak by si niekde narazila na lacneho Viznera a nechcela ho...tak vies komu pisat prioritne🙂😘 ...alebo vazu od Hany Machovskej....juuj, to by bolo nieco...hned by tie kvetiny vyzerali paradnejsie vo vaze, presne ako ty hovoris, ze hned lepsie chuti, je to tak🙂

ksenia16
autor
31. aug 2024

@kingu28 a v čom prepáčte nemám pravdu?

ksenia16
autor
31. aug 2024

@lakebabe tak načo tu vyjadrujete či nevyjadrujete?

ksenia16
autor
31. aug 2024

@doriiis keď rada čítaš profil tak máš. Kúpila si starší dom v roku 2015. Teda stal ti Max 30 tys, ktoré dali rodičia na svadbu a ušetrili nejaké prachy z manželom. Že?

doriiis
31. aug 2024

@ksenia16 ...nie som vydata autorka.

doriiis
31. aug 2024

@ksenia16 ....ale trafila si.Usetrili a našetrili sme si na dom.🤷🏻‍♀️

lakebabe
31. aug 2024

@ksenia16 nauc sa najskôr normálne po slovensky, potom možno budeš aj viac zarábať

ksenia16
autor
31. aug 2024

@lakebabe to znamená že ty píšeš bez chýb?