Ako založiť nehnuteľnosť pri hypotéke?
Ahojte som z toho zmätená. Chceme si brat hypotéku a založiť nehnuteľnosť ( bola vyčíslená ná 300 000€). Ako to ďalej funguje ?
@denkabemommy ja sa tak skoro do banky nedostanem, preto sa pýtam tu 🙂
veď si zavolaj a veľmi radi ťa budú informovať
@belllinka chcela som sa spýtať tu, nie niekam vyvolávať aby oni mne potom stále volali
No a co chces presne vediet? ...
@sweet20 ako to ďalej funguje keď sa zakladá dom
Ty nam musis dat info vstupne a polozit otazku.. nevieme co chces, nevieme aku banku, aky prijem, deti atd.. absolutne nic.. ja neviem co od nas chces 😀😀
@sweet20 veď keď sa zakladá dom tak potrebuješ ďalšie veci? Nedostaneš hypotéku v tej sume? Alebo ako.
https://www.vub.sk/ludia/jednovubky/zalozenie-n.....
Nech sa paci, jeden tuk na nete
Nie, nedosataneš hypotéku v tej sume, dostaneš v takej sume, na akú ti stačí tvoj príjem
@sweet20 chceme zalizit dom kde bývame no je napísaný na iného človeka, rodinu. Na čo sa to potom vôbec zakladá?
@belllinka tak načo sa potom zakladá dom?
no aby banka mala nejakú zábezpeku, keď prestanete splácať, predá banka váš dom a zoberie si dlžnú sumu
Autorka, prosim, precitaj si rozne clanky od bank co to je , na co sa vyuziva.. a potom prid s konkretnou otazkou
@belllinka veď ale načo sa to robí? Prečo nedostanem vyššiu hypotéku? To sa potom ani zakladať nemusí nič
čomu nechápeš? Ako má byť banka krytá, keď prestanete splácať?
@belllinka a ako inak by bola keby nemám čo založiť
@sweet20 a čo? Niekto nemá čas citat milión článkov tak sa spýta
no nijako, keby že nemáš čo založiť, hypo nedostaneš 🙂
Tak drzim palce
a už funguje kataster? ked ideme zalozit nehnutelnost ?
vážne? Kde, ako?
@princkrason nezaujíma ma nejaky kataster, pýtam sa do budúcna nie teraz
tak potom čo sa pýtaš, nabehni do banky a povedz nech ti pošlú 300 litrov na účet, ale že zakladať nebudeš nič
@belllinka poznám xy ľudí čo nič nezakladali lebo nemali čo a hypotéku dostali
@belllinka ty si nabehnú do banky
Fakt netuším, kde si došla na túto info, že hypo sa poskytuje bez založenia 🙂 Veď sa spýtaj tých xy ľudí. Si fakt dobre mimo

Pracovníčka v banke ti povie. 🙃