Ako založiť nehnuteľnosť pri hypotéke?
Ahojte som z toho zmätená. Chceme si brat hypotéku a založiť nehnuteľnosť ( bola vyčíslená ná 300 000€). Ako to ďalej funguje ?
@belllinka chcela som sa spýtať tu, nie niekam vyvolávať aby oni mne potom stále volali
Ty nam musis dat info vstupne a polozit otazku.. nevieme co chces, nevieme aku banku, aky prijem, deti atd.. absolutne nic.. ja neviem co od nas chces 😀😀
@sweet20 veď keď sa zakladá dom tak potrebuješ ďalšie veci? Nedostaneš hypotéku v tej sume? Alebo ako.
https://www.vub.sk/ludia/jednovubky/zalozenie-n.....
Nech sa paci, jeden tuk na nete
Nie, nedosataneš hypotéku v tej sume, dostaneš v takej sume, na akú ti stačí tvoj príjem
@sweet20 chceme zalizit dom kde bývame no je napísaný na iného človeka, rodinu. Na čo sa to potom vôbec zakladá?
no aby banka mala nejakú zábezpeku, keď prestanete splácať, predá banka váš dom a zoberie si dlžnú sumu
Autorka, prosim, precitaj si rozne clanky od bank co to je , na co sa vyuziva.. a potom prid s konkretnou otazkou
@belllinka veď ale načo sa to robí? Prečo nedostanem vyššiu hypotéku? To sa potom ani zakladať nemusí nič
tak potom čo sa pýtaš, nabehni do banky a povedz nech ti pošlú 300 litrov na účet, ale že zakladať nebudeš nič
Fakt netuším, kde si došla na túto info, že hypo sa poskytuje bez založenia 🙂 Veď sa spýtaj tých xy ľudí. Si fakt dobre mimo

Pracovníčka v banke ti povie. 🙃