Ako založiť nehnuteľnosť pri hypotéke?
Ahojte som z toho zmätená. Chceme si brat hypotéku a založiť nehnuteľnosť ( bola vyčíslená ná 300 000€). Ako to ďalej funguje ?
tupá krava si ty, keď sa pýtaš takéto otázky. Čo myslíš, že ti tie prachy poskytnú iba pre tvoje pekné modré oči?
autorka, mňa by zaujímalo koho si volila 😀 a kde pracuješ 😁
@belllinka mám hnedé😀 nepotrebujem nič zakladať stačí nejaky ručiteľ.
@zuzanka.zuzu nevolila som nikoho lebo nežijem na sk a nebudem ovplyvňovať mojom rozhodovaním život ľudí čo tam bývajú. A pracujem na Ho v korporáte🙂
tak veľa šťastia pri hľadaní blbca, čo ti pôjde ručiť
@belllinka neviem či nechápeš že ja tie peniaze nepotrebujem 🤣🤣 chcela som ich dať dcére
Tak jej ich daj a nemusí si brať hypotéku na cudzí dom. Či niečomu nerozumiem?
@autorka nehnuteľnosť vo vlastníctve inej osoby nemôžeš založiť len tak, bez založenia nedostaneš hypotéku - áno, ľudia ktorí kupujú svoju prvú nehnuteľnosť zakladajú svoju nehnuteľnosť, ktorú idú kúpiť - to je tých tvojich 90% ľudí.. nestačí len hodnota nehnuteľnosti ale potrebuješ aj príjem, lebo však z niečoho to platiť musíš. A síce keď založíš svoj byt + niekoho ďalšieho, tak ti môže vyjsť vyššia hypo ale stále to nejde len tak urobiť + ak na danú nehnuteľnosť má druhá osoba bremeno, tak sa založiť už nedá, kým tam to bremeno je.
Skôr ako sa do niečoho pustíš prosím, zapracuj na finančnej gramotnosti a keď zavoláš bankárke, ktorá ťa má na starosť a spýtaš sa jej, tak ťa určite nebude bombardovať ďalšími telefonátmi..
@denkabemommy vďaka za normálne info, máme svojho vlastného finančného poradcu
No hotovo... ja normalne az zasnem... tak naco sa pytas, zdvihni telefon a zavolaj financnikovi.. mna naozaj uz nic neprekvapi 😀😀😀
@autorka tak ho kontaktuj a nemusíš mať naozaj (v dobrom) primitívne otázky ako 15 ročne dieťa a tvrdiť, že si niekto zobral hypotéku bez založenia nehnuteľnosti, keď je to 1 z 2 najhlavnejších podmienok. Bez založenia nehnuteľnosti si môžeš zobrať tak jedine spotrebný úver
@sweet20 nechcem ho otravovať
Financnik je na to aby si ho otravovala.. az si mi sprijemnila den 😀😀
Ty ho neotravuješ, je to jeho práca odpovedať na otázky a zariadiť veci, ktorým klient nerozumie.
@sweet20
@januska12323 je to kamarát, viem že je na dovolenke tak ho nebudem otravovať
aj ja chcem hypo bez zalozenia nehnutelnosti ...ktora banka dava ? 🙈
Tak v prvom rade ak je dom pisaný na niekoho ineho iba tam bývate musi suhlasiť vlastník nehnuteľnosti že dom založi v prospech banky len neviem načo by si ten človek príbuzny komplikoval života hlúpy by bol založiť nehnuteľnosť v prospech niekoho.To už dnes druha téma asi tej istej autorky ktora chce kúpiť dom s mužom 200 tisic eur a nemaju na to a chce založiť rodičovský dom.

vieš čo, tak otvor novú tému, že "Kto dostal hypo bez založenia nehnuteľnosti", že koľko ľudí sa ti tu ozve 🙂