Ako získať hypotéku počas rodičovského príspevku?
Ahojte chceli by sme si vziat hypoteku ale som na rodicaku- 480 eur, ake mate skusenosti prosim kde vam ho akceptovali cely alebo pripadne kolko kde beru do uvahy a ci vobec. Dakujem
Rodičovský sa neberie vôbec do úvahy.
Vub banka akceptuje RP v plnej vyske, osobna skusenost, tohto roku schvalena hypo, manzel zamestnany, ja RD
Spoluziadatelom mozes byt, neviem ci vsade, vo Vub urcite ano, ako sa pise aj vyssie.
RP sa akceptuje v plnej vyske ale nie ako hlavny prijem, cize v kombinacii so spoludlznikom, ktory ma iny prijem je to mozne (alebo ak by si ty mala okrem RP iny prijem).
Ano manzel ma normalny plat a bol by hlavny ziadatel
RP sa akceptuje v plnej vyske ale nie ako hlavny prijem, cize v kombinacii so spoludlznikom, ktory ma iny prijem je to mozne (alebo ak by si ty mala okrem RP iny prijem).
@petamich ja mam podobnu skusenost so SLSP, tiez akceptuju v kombinacii s inym prijmom. Matersku akceptuju len do vysky rodicaku

@pantina007 mne nedali ani mobil na splátky, keď som bola na rodicaku, pochybujem, že ti dajú úver. Možno manželovi s tým, že budete ručiť nehnuteľnosťou a plus ručiteľa