icon

Ako získať hypotéku počas rodičovského príspevku?

pantina007
5. okt 2025

Ahojte chceli by sme si vziat hypoteku ale som na rodicaku- 480 eur, ake mate skusenosti prosim kde vam ho akceptovali cely alebo pripadne kolko kde beru do uvahy a ci vobec. Dakujem

anonym_7b0b24
5. okt 2025

@pantina007 mne nedali ani mobil na splátky, keď som bola na rodicaku, pochybujem, že ti dajú úver. Možno manželovi s tým, že budete ručiť nehnuteľnosťou a plus ručiteľa

domka222
5. okt 2025

Rodičovský sa neberie vôbec do úvahy.

anonym_ab8d09
5. okt 2025

Vub banka akceptuje RP v plnej vyske, osobna skusenost, tohto roku schvalena hypo, manzel zamestnany, ja RD

anonym_d91dd8
5. okt 2025

Spoluziadatelom mozes byt, neviem ci vsade, vo Vub urcite ano, ako sa pise aj vyssie.

petamich
5. okt 2025

RP sa akceptuje v plnej vyske ale nie ako hlavny prijem, cize v kombinacii so spoludlznikom, ktory ma iny prijem je to mozne (alebo ak by si ty mala okrem RP iny prijem).

pantina007
autor
5. okt 2025

Ano manzel ma normalny plat a bol by hlavny ziadatel

anonym_b61ff7
5. okt 2025
@petamich

RP sa akceptuje v plnej vyske ale nie ako hlavny prijem, cize v kombinacii so spoludlznikom, ktory ma iny prijem je to mozne (alebo ak by si ty mala okrem RP iny prijem).

@petamich ja mam podobnu skusenost so SLSP, tiez akceptuju v kombinacii s inym prijmom. Matersku akceptuju len do vysky rodicaku

silbar
Odpoveď bola odstránená