icon

Ako získať najvyššiu podporu po rodičovskej dovolenke?

kristinka128
5. feb 2025

Ahojte chcem sa spytat 27.2025 my konci rodičovský pracovný pomer my aj nadalej trvá mam iba 6 dni dovolenku mam ukončiť pracovný pomer dohodou a dat si preplatiť celych tych 6 dni aby my vyšla ta najvyššia podpora alebo ako? poraďte Ďakujem

balerina2025
5. feb 2025

@kristinka128 1800 brutto mas podporu predsa vyssiu , cez 900 eur.

kristinka128
autor
5. feb 2025

@balerina2025 ano presne tak cez 900€ my to vychádza ale chcem tu najvyššiu a viem ze sa to da tak prečo to nevyužit

aurora33
5. feb 2025

@gabriela2952 kebyže mňa niekto opraví, tak sa mu poďakujem. Mne nejde o hojenie ega. Múdry človek pochopí a hlupák bude urážať, viď autorka.

aurora33
5. feb 2025

@kristinka128 komplexy 😃😃😃😃 jaaaj no už s tebou končím, lebo toto by bolo na dlho. Pekný deň 🤭

gabriela2952
5. feb 2025

@aurora33 vidíš, sama si spravila teraz preklep ;)
Ono vieš, keby autorka chcela tak sa to naučí, nepotrebuje k tomu vás 🙂

aurora33
5. feb 2025

@gabriela2952 aha, myslíš tú automatickú opravu? Sory, slovo ,,honenie” nepoužívam, použila som len kvôli tebe, preto mi to telefón zmenil na hojenie.
Takže teraz pletieš dve úplne rozdielne veci.

gabriela2952
5. feb 2025

@aurora33 však chyba ako chyba no nie

kristinka128
autor
5. feb 2025

@aurora33 vid.prispievateľ keby ma kusok múdreho rozumu v hlavičke vyjadri sa k danej teme a bodka ale vid.prispievateľ ma očividne v povahe rýpať do ľudi všeobecne pretoze ja o vasu opravu v mojom pravopise nestojím hovorím znova opravujte diktáty v skole ak sa tak velmi nudite toto je modry koník nie diplomová praca a keby ste nezačala Vy toto by tu nevzniklo ale rýpať to je vase len tak dalej musíte byt obľúbená v skole 🤣🤣🤣🤣🤣

aurora33
5. feb 2025

@gabriela2952 je rozdiel chyba a chyba 🙂 ale ďakujem, že si ma upozornila na to, že môj telefón nepozná slovo ,,honenie” 😃😂

aurora33
5. feb 2025

@kristinka128 ja som bola asi tretia, ktorá sa vyjadrila k tvojej gramatike.

kristinka128
autor
5. feb 2025

@aurora33 Ukončíme to uz mne je jedno ci tretia alebo piata modry koník slúži na diskusie k danej teme autora nie na riesenie pravopisu a opravovanie chyb je to zbytočne kazdy nech pise ako chce kto sa chce vyjadriť k danej teme nech sa vyjadri a kto nie nech to radsej nechá tak nepoznáme sa nesudme sa nerypme su ovela podstatnejšie veci v zivote ktore by sa riesit mali a neriešia sa pekny den

balerina2025
5. feb 2025

@kristinka128 vak uvidis len socialka uz zacala aj overovat ucelovost

klarissa25
Autor odpoveď zmazal
zafir01
Autor odpoveď zmazal
balerina2025
5. feb 2025

@zafir01 podporu? NIE. socialka.

kristinka128
autor
5. feb 2025

@zafir01 dávku v nezamestnanosti vypláca sociálna poistovna

balerina2025
5. feb 2025

@klarissa25 boze dievcata, este raz, SOCIALKA.

klarissa25
5. feb 2025

@balerina2025 ano mas pravdu socialka ale to nic nemeni na tom ze to ze sa nechces vratit do prace nie je ucelove

klarissa25
5. feb 2025

ano? Ze som o tom este veru nepocula. Ty pracujes na socialke? Vsak ked sa do prace nechces po rodicaku vratit tak aj tak ti musia dovolenku preplatit…takze aka ucelovost?

zafir01
5. feb 2025

@kristinka128 áno už mi to trklo .. preto som to zmazala ..
Ale neverím ,že overuje nejaké účelovosti
.veď keď zamestnanec chce rozviazať pomer , a nechá si preplatiť dovolenku ,proste mu to tak vyjde ... Takže neviem o žiaden účelovosti . Ako to dokážu ?

balerina2025
5. feb 2025

@zafir01 pisali to tu uz viacere. ale urcitre neoveruju kazdu. lebo nemaju na to kapacity

klarissa25
5. feb 2025

@zafir01 no nijako… len pani vyssie to akosi nemoze prekusnut ze take nieco sa da

aurora33
5. feb 2025

@kristinka128 kebyze mi tri ženy napíšu to iste, asi by som sa aspoň troska zamyslela. Pekný večer prajem.

kristinka128
autor
5. feb 2025

@zafir01 ale nie kazdy zamestnávateľ chce preplatiť dovolenku pozor preto treba aj pracovnú zmluvu ukončiť dohodou je to o dohode

zafir01
5. feb 2025

@kristinka128 inak vyššie som ti písala .si si istá ,že máš len 6 dní ? Za čas ,kedy si na md sa ti zbiera dovolenka tiež takže by si mala mať viac zrejme či ?

zafir01
5. feb 2025

@kristinka128 áno viem , ja som mala pred pár rokmi maximálnu podporu ..využila som túto možnosť ,preto píšem

klarissa25
5. feb 2025

@balerina2025 a kde to kto pisal? Este som tu nic take necitala

balerina2025
5. feb 2025

@klarissa25 ked nevies preco to viaceri odsudzuju, tak sa necuduj. m

ale preco potom nemenia aj nastavenia pri tazkych rakovinach? preco ma clovek cakat neviem kolko mesiacov aby mu daco preplatili?

Diery maju, tam je silny odtok penazi, ale neriesia ludi, co realne maju na peniaze narok ! a to je smutne

este nieco?

kristinka128
autor
5. feb 2025

@aurora33 ale ja sa nemam nad cim nechápeš? Pre mna v zivote neni podstatná gramatika ako pre učiteľku v skole a podobne ja nekarham a ani nebudem deti zato ked sa pomýlia a podobne ani im nepoviem ze my urobily hanbu alebo ze sa zhodily na sociálnej sieti lebo urobily chybu v gramatike aaaach jaj

kristinka128
autor
5. feb 2025

@zafir01 ano uz som to čítala aj na nete ze pocas MD sa zbiera dovolenka tak tam urcite budem mat viac musim zavolat uctovnicke este nech to pozre len chcela som si to aj takto pooverovat na koňovi ale vidis co sa tu zvrhlo gramatika moja som sa neska vlastne zhodila ze neovládam gramatiku neviem ako dalej pôjde moj zivot fakt 🤣🤣