icon

Ako získať pôžičku bez práce?

Včera o 12:44

Ahojte. Mam problem ze som dostala vypoved z najmu kvoli spolubyvajucej ktora ma nemala rada a vymyslela si na mna zle veci majitelke. Do toho som mesiac bez prace. Budem sa musiet prestahovat do ineho bytu ktory som nasla v inom meste v aktualnom meste som nic vhodne nenasla. A chcu 2 depozity 369eur a najom a tolko nemam. V druhom meste mam robotu vybavenu u rodiny. Ide o to lde zohnat tolko penazi ak som bez prace a nemam nasetrene tolko? Su nejake banky co mi pozicaju aj bez prace? Dakyujem

janinah
Včera o 12:45

Rodina nech ti da zalohu.

anonym_634725
Včera o 12:46

@anonym_autor žiadna banka ti nepožičia, požičať ti môže rodina alebo si nájdi nejakú brigádu v gastre nateraz.

anonym_1ab6bb
Včera o 12:48

@anonym_autor žiadna banka ti nepožičia ak nemáš prostriedky, ak by si nešla pracovať, kto im to splatí? Požičaj si od rodiny alebo si nájdi prácu s ubytovaním ale to na Slovensku ťažko.

anonym_76179f
Včera o 12:50

@anonym_autor Nikto ti nepožičia, si očividne nezodpovedná a problémová. Historke o zlej spolubývajúcej neverím a nechápem, prečo nemáš žiadne úspory, keď vraj pracuješ.

anonym_cd37e2
Včera o 12:59

To mas kolko rokov? Aj z brigady by som mala viac nasporene. Zacni sa spravat zodpovedne, lebo skoncis pod mostom.

anonym_af72a1
Včera o 14:00

Zase ty? Ocividne na zivot v BA nemas, tak hybaj na vychod za rodinou. Nemas ani 720e, tak neviem, nad cim tu dumas.
Sa nedivim majitelke. Nezamestnana a problemova, co nevie vyjst s s druhou najomnickou. Aj ja by som ta poslala prec.

anonym_d7cda5
Včera o 15:00

bez prijmu pozicku nedostanes, mozno od nejakeho pofiderneho vydriducha, ktory by z teba urobil bieleho kona

anonym_f992de
Včera o 15:04

Mas tazky zivot,bez prace,byvania a bez penazi.Najhorsia mozna kombinacia.

anonym_e581b7
Včera o 15:20

Z čoho to chceš asi tak splácať, keď si bez práce? Si presne ten typ, čo skončí čoskoro s exekúciami a nie vlastnou vinou ako inak. Na tvojom mieste by som sa zamýšĺala nad sebou, prečo si neudržíš prácu a prečo ťa nemá rada spolubyvajúca. Nie si moc sebakritická a keď budeš za svoju nezodpovednosť a debilnú povahu obviňovať všetkých okrem seba, nikam sa neposunieš.

anonym_af72a1
Včera o 15:26
@anonym_e581b7

Z čoho to chceš asi tak splácať, keď si bez práce? Si presne ten typ, čo skončí čoskoro s exekúciami a nie vlastnou vinou ako inak. Na tvojom mieste by som sa zamýšĺala nad sebou, prečo si neudržíš prácu a prečo ťa nemá rada spolubyvajúca. Nie si moc sebakritická a keď budeš za svoju nezodpovednosť a debilnú povahu obviňovať všetkých okrem seba, nikam sa neposunieš.

@anonym_e581b7 Minule tu splietala, ze by chcela robit vo vyrobe alebo automechanika🙄

anonym_e581b7
Včera o 15:32
@anonym_af72a1

@anonym_e581b7 Minule tu splietala, ze by chcela robit vo vyrobe alebo automechanika🙄

@anonym_af72a1 Možno za to ani reálne nemôže a je mierne zaostalá, alebo trpí nejakým ĺahším psych.ochorením, kvôli ktorým jej nepríde celý jej dodrbaný život ako zlý vtip a proste len fantazíruje. Možno podobné ako ubenholfen.

autor
Včera o 15:52
@anonym_af72a1

@anonym_af72a1 nic take som nepisala, tak si nevymyslajte prosim

anonym_e3b870
Včera o 20:20

Ako teraz to nemyslím v zlom naozaj, lebo neviem čo ťa do situácie doviedlo. Ale v dnešnej dobe, ak človek pracuje a nedokáže mať niekde odložených 369 €, rak to asi nebude len tak a nebude to len chýba iných. 360€ je nič dneska. Ale druhá vec. Ak nemáš tento peniaz, tak pre vlastné dobro a aby si neskončila v ďalšom horšom pruseri, nepožičiavaj si peniaze u nebankovky. Banka ti pre tvoje dobro a aj vlastnu ochranu peňazí nepožičia. A inak nebankovka alebo nejaký úžerník ti nič dobré neprinesie. To v tvojom prípade skončí blbo a potom tu budeš písať o exekútorovi alebo i inom pruseri. Takže nie nepožičia aj si jedine keď u rodiny alebo ísť tvár domov a hľadať si prácu v dojazdocej vzdialenosti.

anonym_29595b
Včera o 20:23

Ty si ta, co nema rodicov? Lebo v tazkych chvilach zvyknu rodicia detom pomoct.