Ako zistiť majiteľa účtu len pomocou IBAN?
Dobrý deň.chcela by som niekoho naliehavo poprosit🙏,že ako sa daju zistiť údaje o majiteľovi účtu,keď mám iba IBAN.situacia,v ktorej som sa ocitla je naozaj vážna a život ohrozujúca dá sa povedať.najhorsie je,že mám veľmi málo času.tymto doslova prosím🙏alebo žiadam všetkých ľudí dobrej vôle,aby mi skúsili dať radu alebo odpoveď,po pripade nejakú skúsenosť s niečím podobným.dakujem veľmi pekne!🙏🥲😥🙏
Mna v SLSP upozorni,ze meno sa nezhoduje s menom majitela uctu, ci chcem pokracovat aj napriek tomu a beriem na vedomie, ze ak to je podvod, tak nemam narok na vratenie penazi.
@rozculena áno ak nerozmýšľaš môžeš potvrdiť a nechať sa oklamať, ale ak rozmýšľaš vieš že tu niečo nesedí a niekto ti klame
banka ti nemôže klepnút po prstoch že nono nerob to lebo prídeš o peniaze
@anonym_a43a65 a čo ja s tým,že niekto nerozmýšľa? Ja len odpovedám,že aj napriek nariadeniam EU môžeš poslať peniaze hocikomu,aj podvodníkovi.
Mna v SLSP upozorni,ze meno sa nezhoduje s menom majitela uctu, ci chcem pokracovat aj napriek tomu a beriem na vedomie, ze ak to je podvod, tak nemam narok na vratenie penazi.
@muchotrafka298 v kazdej banke pri zadavani platby
@muchotrafka298 v kazdej banke pri zadavani platby
@stanislavicenka ja mam tuto banku, tak pisem o tejto. Ci a ako to maju ine banky neviem.
@stanislavicenka ja mam tuto banku, tak pisem o tejto. Ci a ako to maju ine banky neviem.
@muchotrafka298 EÚ nariadila pre všetky banky v eurozóne povinnosť spustiť túto službu najneskôr do 9.10.2025. Krajiny mimo eurozóny, ako napríklad Česko či Maďarsko, získali na zavedenie odklad do roku 2027.
@anonym_a43a65 a čo ja s tým,že niekto nerozmýšľa? Ja len odpovedám,že aj napriek nariadeniam EU môžeš poslať peniaze hocikomu,aj podvodníkovi.
@rozculena teraz idú podvody darujem vírivku, záhradný nábytok za poštovné, ktoré pošlite bratrancovmu synovi lebo predávajúci nemá účet v banke 😀
@sissy27 EÚ zaviedla povinnosť pre banky overovať meno príjemcu aby sa minimalizovali podvody keď sa niekto v inzeráte vydáva za vymyslenú osobu a tají svoje skutočné meno
ak posielaš peniaze predsa vieš meno komu ich posielaš a banka ti pomôže overiť že je to naozaj on
@anonym_582412
@anonym_a43a65 ale vy ste kde zobrali, ze od nej niekto peniaze ziadal ?? Lebo mozno zle vidim, ale nikde nic take nevidim. Ona sa nepyta ako OVERIT meno, ale ako ho ZISTIT ak ma len iban.
Mne v aplikácii VUB ukázalo spravne meno uctu, ked ja som to sformulovala nespravne. Ale teda ja som posielala vysoku sumu, neviem ci je to tak aj pri nizsich platbach.
@anonym_99bdf6 tak tak, ale to nie sú podvody, to sú platby za služby, v podstate za terapiu. Tieto ženy zúfalo potrebujú pozornosť, 50+ deti z hniezda, doma starý chlap ktorý potrebuje akurát tak teplo, ticho, telku a ciste spodky. A tie ženy sa cítia neľúbené. Niektoré idú k psychologovi alebo aj psychiatrovi, niektoré začnú chodiť na kurzy tvorenia, niektoré na kurzy sebalásky a niektoré si nájde námorník. Prachy žerie jedno aj druhé, ostáva pocit, že im niekto rozumie.
@anonym_07ab4d zaujimavy pohlad, ze platby za terapiu 😂 len keby tie omámené dámy v zrelom veku aj upozornili, ze to je iluzia za peniaze, ale ako biznis dobre, teraz aj verim, ze tym sa ti bangladezania uzivia
@anonym_582412
@anonym_a43a65 ale vy ste kde zobrali, ze od nej niekto peniaze ziadal ?? Lebo mozno zle vidim, ale nikde nic take nevidim. Ona sa nepyta ako OVERIT meno, ale ako ho ZISTIT ak ma len iban.
@zaphyra je to povinné aj pri 1 cente, môžeš overovať aj bez platby https://www.tatrabanka.sk/sk/overenie-prijemcu/
@anonym_3f0a08 podobne ako tu prítomné dámy brigádujú pre Chatujúci a Cloudworkers kde vytvárajú ilúziu zoznámenia, ale v skutočnosti len ťahajú peniaze za nekonečné vypisovanie
@sissy27 meno zistíš normálne jednoducho sa spýtaš majiteľa účtu a preveríš si či ti neklame cez svoju banku
ako inak by si mala IBAN niekoho? len od neho a ak chce dostať peniaze tak ti povie okrem IBAN aj meno

@anonym_a43a65 iba ti vyskočí upozornenie,že meno,ktoré si zadala,nesúhlasí s menom majiteľa účtu,ale aj napriek tomu tú platbu môžeš potvrdiť
@rozculena áno ak nerozmýšľaš môžeš potvrdiť a nechať sa oklamať, ale ak rozmýšľaš vieš že tu niečo nesedí a niekto ti klame
banka ti nemôže klepnút po prstoch že nono nerob to lebo prídeš o peniaze