icon

Ako zvládate stúpajúce ceny potravín?

30. nov 2023

Ako to zvládate tie ceny v potravinách? Kde podľa vás sa da najvýhodnejšie nakúpiť? Ja chodim často do cba potravín mám ich tu najbližšie ale ceny podľa mňa dosť drahé.

nevenka
30. nov 2023

@majamat vies co, mne jedine Coca Cola pomaha, ked mam dake traviace tazkosti a kolkokrat som ju pila ako liek, ked som cakala hlavne 2 posledne deti 🤨😇.

majamat
30. nov 2023

@nevenka u nas, ked nahodou sem tam kupime z nejakeho dovodu, tak radsej kofolu

nikasmile
30. nov 2023

@blondiee83 pozriem, či nenájdem nálepky.

blondiee83
30. nov 2023

@nikasmile ty si zlatíčko, ale ozaj nechcem nikoho týmto obťažovať, aby ešte na postu chodil v tomto nečase

nikasmile
30. nov 2023

@blondiee83 nenašla som, ale do Billy chodím, tak ak sa mi podarí, tak sa ti ozvem. 🙂

dejka77
30. nov 2023

@majamat Ja to mam zase naopak, nemam rada kofolu, zvysok rodiny ano.

jonnie
1. dec 2023

Chodím zvyčajne do Billy, je najblizsie. Maju tam, pre mňa, tie naj rožky a chlieb, inde nevozia. Kupujem v akcii veci, napr maslo do zásoby. Ale určite potraviny kúpim len v určitej kvalite, hoci aj zdrazeju. Musím pozerať na zloženie, pretože manžel má nejaké obmedzenia, a tak sa mi zúžil zoznam nakupovanych veci.
Inak Lidl a Kauflanf je jeden majiteľ, iba pre nás spotrebiteľov to hrajú na dva rozdielne obchody 😉

ibatanecnica
1. dec 2023

@jaroslav81 tak mi sme doma na bezlepkovej a bezlaktozovej diete a k tomu ja som na bezmäsitej strave a poviem ti, že ovocie, zelenina (mrkva, brokolica, uhorky....), niektoré strukoviny, obilniny, išli dosť hore. Maslo u nás jedáva iba muž, takže pre mňa nemá až taký význam cena masla. Za to tie potraviny, ktoré potrebujeme pre dietu, išli hore. Tak isto ryby. Fresh nemám v okolí ale olej kupujem kvalitný a za takúto cenu ako ste ho vy kúpili, ja nekúpim. Takže pre mňa v konečnom sumáre, išli potraviny hore.

ibatanecnica
1. dec 2023

@jonnie áno to sme si všimli v robote. Ako sa hrajú aj s cenami

candii
1. dec 2023

@zuzubb007 Cola v Tescu je za 0.99 len keď je v akcii. Nemôžes porovnávat akciové ceny a neakciove. Cola nikde nestojí v bežnej cene 0.99€🫣 sladkosti je diskutabilná téma pretože záleží od značky .. Tesco a Lidl značky sú lacnejšie ako Milka .. vreckovky tiež záleží aké su či 3 vrstvove alebo dvoj .. alebo ich je tam 100ks alebo 200ks.

candii
1. dec 2023

@zuzubb007 veď ale keď máš niečo na club kartu to znamená že je to v akcii ale len s tou club kartou. Takže nie, nie je to bežná cena je to akcia s club kartou ktorá skonci

zuzubb007
1. dec 2023

@candii to nic nemeni na tom, ze tesco je najlacnejsie, kupujem vzdy tie iste vyrobky tej istej kvality vsade len tolko, dakedy som len lidl a ten je drahsi ako billa momentalne

candii
1. dec 2023

@zuzubb007 do Lidlu nechodím. Do Tesca sa oplatí len s club card, do Billy vôbec a jednota len na pulty .. najcastejsie Kaufland a potom Tesco

nikasmile
1. dec 2023

@blondiee83 mám tie nálepky, tak niekedy v Dec by som ti to mohla poslať keď budem odosielať pohľadnice.

owecka
1. dec 2023

Ja mam najradsej LIDL a Billa. V jednote to je otras, nic tam nemaju a pride mi to ako v socializme. Kaufland tiez nemam rada, plno veci, plno moli v potravinach, tam chodim.najmenej a este teda tesco s club card ale tam nemaju ovocie a zeleninu

bazarik84
6. dec 2023

Chodíme do Lidla, máme ho blízko, aj bez akcií tam vie človek normálne nakúpiť. Do Kauflandu by som chodila, keby to nebol tak príšerne obrovský obchod s ešte príšernejším usporiadaním regálov. Aspoň ten náš. Na lidli sa mi páči obmedzený výber, rýchlejšie nakúpim. Prebehnem horedole, horedole, horedole a aj mám prejdený celý obchod 😂. Tesco je bez akcií drahé a nikdy nie je všetko potrebné v akcii…A je veľké a ďaleko.
Do Billy zbehnem na kávu alebo kokosové mlieko…

euka210
6. dec 2023

Podla toho co chcem kupit...cba je u nas cenovo velmi dobry na kupu, alebo Lidl. Cestoviny napr.v jednote najlacnejsie. Bud viem, kde je najnizsia cena alebo kupujem v akcii.

adrianajozko
6. dec 2023

Najlepsie akcie a najviac tovaru urcite kaufland ale niektore veci chodime do lidla cistiace do umyvacky a pracie prostriedky aj niektore potraviny v akcii a sem tam do tesca hlavne oblecenie ked su zlavy na oblecenie na obuv. Billa predrazena,cba niekde celkom dobre ceny ale nie vsade a jednota na vychode velmi predrazene len akcie dobre sem tam. Ceny su velmi vysoke vsade je to hrozne ved minuly rok nam stacilo 300 az 400e na potraviny a teraz 600 az 700 je malo. Neviem dokedy sa to bude takto zdvihat. My najviac kupujeme mäso,zeleninu a ovocie a mlieko. Varim denne takze ide to riadne do peňazi.

adrianajozko
6. dec 2023

Uz som aj muža naucila nakupovat v akcii a zistil ze sa da cosi na tom zarobit.

asod
6. dec 2023

@lukbe Kde je obchod cba v BA?

lukbe
Autor odpoveď zmazal
gondyo
6. dec 2023

@blondiee83 mám zvyšných 5 nálepiek...pošlem Vám?

natalka13
6. dec 2023

@zuzubb007 napr. Vytahovacie vreckovky zalezi na akcii. Momentalne 3vr. 1.39 v tesco ceny niesu pausal.
Inak nakupujem v kaufe naj vyber vazenych veci. Balene uz len z eko hladiska nekupujem.

lukbe
6. dec 2023

@asod netuším, nie som z BA, ale dá sa vygoogliť😉.

kamatopo
6. dec 2023

Lidl ,Kaufland bežný nákup. Čo zabudnem prebehnem k nám do Freschu. Tesco a Billa je u mňa len sem tam. U mňa sú drahší pri tých istých potravinách.

ellca123
6. dec 2023

mne sa pacia tie ceny
preco nie, 8eur za vianocku
zoberem dve

ironia

natalka13
6. dec 2023

@zuzubb007 ale cenu tej coly mas do dnes s clubcart.

blondiee83
6. dec 2023

@gondyo Dakujem krasne, ste mila. Mne sa podarilo spravit nakup v Bille - davali navyse nalepky za bryndzu - takze mame tento tyzden bryndzove spagety, bryndzovu pomazanku a nejaka sla aj do mrazaku 😀 😀 Akurt sestre sa velmi pacil ten wok, tak mi poslala nalepky @nikasmile, nech si aj sestra moze kupit 🙂
Este raz dakujem

Kto vaha - ozaj su tie panvice a woky skvele, spravte si dievcata radost na Vianoce 🙂

gondyo
6. dec 2023

@blondiee83 ja už 2 hrnce mám...a panvicu tú malú chcem...som spokojná

blondiee83
6. dec 2023

@gondyo ja mam este z min.roka z Metra, vtedy bola tiez akcia za nalepky 😀 A teda aj po roku su skvele, ani nevidno, ze by som ich pouzivala 😀