Ako zvládate stúpajúce ceny potravín?
Ako to zvládate tie ceny v potravinách? Kde podľa vás sa da najvýhodnejšie nakúpiť? Ja chodim často do cba potravín mám ich tu najbližšie ale ceny podľa mňa dosť drahé.
Mi chodíme do Kaufland ten sa mi zdá byť najlacnejší a aj dosť veľký výber len škoda ze mi tu v dedine mame len jendotu a ta je teda dosť drahá oproti kauflandu
@bloger tak keď si kúpiš výrobok v DM, tak na nemeckom texte máš nálepku v slovenčine, takže je predpoklad, že je to identický výrobok, ako v DE. Ale väčšina výrobkov z Nemecka má zvlášť balenia pre východný blok s textami v slovenčine, bulharštine atď. A to, že v Rakúsku si kúpiš Coca-Colu s cukrom ale na Slovensku so sladidlom, lebo sú lacnejšie, že pracie gély sú tam koncentrovanejšie atď. sa pár rokov riešilo verejne. Aj ten džús keď si kúpiš v AT a rovnaký na SK nechutí rovnako. Ale nechaj tak, kľudne si ži ďalej v predstave, že v podnikoch sa neprestavujú stroje podľa toho, čo kam ide.

@marca12 super, ze ta trápia moje peniaze... Absolutne si nemyslim, ze by som tie peniaze minula "zbytocne". Mam za ne predsa víno, ktore vypijeme- idú sviatky, manžel má o dva týždne narodky, o tri meniny... na Silvestra už nebudeme mat 😁
Skôr sa mi zdá zbytočné vysoliť za panvicu 100eur, keď ju môžem mať za 25. Ale tak každý míňame a nakupujeme ináč 🙂