Ako zvládnuť zníženie životnej úrovne a ušetriť?
10. mar 2024
Ako to zvládate v dnešnej dobe? Mám pocit, že naša životná úroveň klesá, plat nám stojí ale všetko išlo nenormálne hore, som z toho strašne smutná. Prerábame domček, ale peňazí akosi niet. Ako to máte vy? Zvládate všetko, alebo mate pocit, že je to horšie a horšie. Darí sa vám niečo ušetriť, ak áno tak ako? Dajte prosím rady, potrebujeme dorobiť na dome a potrebujem čo najviac odložiť. Navýšiť príjem už nevieme, takže ďalšia práca nehrozí, ide mi o rady ako najviac ušetriť, prosím ak máte nejaké dobré rady, tak som samé ucho. Ďakujem.
Predošlá
Strana
z3
Predošlá
Strana
z3

Predať dom a ísť do bytu, pokiaľ nechcete byť otrokom domu celý život. Mám známych, obidvaja štátny zamestnanci, perspektíva zvyšovania príjmu mizivá do budúcna, presne to isté riešia čo vy. On maká ešte v druhej práci aby mohli dokončiť dom, ale stále málo, Ona mu vyčíta, že málo času trávi s rodinou, on má depresie z toho, že nevie zarobiť dosť peňazí. Celé zle, mladá rodina, ktorá namiesto toho aby si užívali spoločný čas a tešili sa z dieťaťa sa utápaju v depkach a hádkach..